MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Minardi testuje ve Valenci
Hm, jenže do BRNA je to z ruky zase pro Minardi....zatímco Misano maj takříkajíc coby kamenem dohodil...Je to problém, ovšem další otázkou je, jestli by tě na ty testy vůbec pustili i kdyby nakrásně byly v Brně....Kdyby jo, ta je to pěkná představa....třeba někdy se nám to splní :-)) -
« Re: Bruni oznámen pro rok 2004
On Zsolt sice žádná hvězda nebude, ale zas tak špatně za Jordan nejel....druhej Yoong to rozhodně nebude....A ty penízky se hoděj....Takže jezdce už bychom ěli, ted ještě šasi (prej dle slov G.Minardiho to neboudou přelakovaný A23, ale nový vůz vycházející z PS03 s některýmy díly z A23 - jsem zvědav, co to bude za kočkopsa....:-) ) a motor - ten mi dělá největší starosti - údajně to má být ten motor, co jsme požívali letos - takže vlastně 2 roky starý.....to bude špatné...navíc Jordan bude mít motor nový, stejný jako Jaguar... -
« Bruni oznámen pro rok 2004
Tak je to tady....G.Bruni je officálně pilotem týmu Minardi pro rok 2004.....A myslím že je to hodně dobrý tah - Gianni je totiž hodně rychlý a navíc přinesl i peníze od sponzorů...což je důležité. Druhý jezdec by měl být oznámen v lednu...jsem zvědav, jestli to bude Jos..... -
« Re: Justin zpátky?
Jo, Lopez a ten fin jsou dobří, Del Monte už tolik ne....Ten ind jezdí poměrně slušně v nižších sériích a snad už i jednou testoval F1 (tuším že u Jaguaru...), jak si povede ten rakušan nevím...jsem zvědav....A taky dneska pojede Brunni - takže bude aspoň srovnání s ním - ten už toho přeci jen s F1 trochu najel...Měl jet i Pantano ale asi nepojede....bud to byla kachna nebo došlo k nějaké změně... -
« Re: Justin zpátky?
Lopez a Kovalainen předvedli vyrovnané časy (alespoň ty nejlepší). Smula je, že nikde není psané jestli měli stejné podmínky na trati. Uvidíme co dnes předvedou ind s rakušanem. Taky by mě zajímalo, jakého času by dosáhl Jos. Takto není žádné srovnání se stálými piloty.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
PS. Nevíš kdy bude oficiální představení Minardi?