MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Nákup celeho vozu?
No bez testů (a bez práce v aerodynamickém tunelu) to holt nejde, tu už jsme viděli v podání Arrowsu v roce 2002 (ty taky netestovali). No 100 koní asi neztrácíme, ale 50-70 to bude...No, to by strejda mohl, nebo třeba hřebíky, nebo by jim mohl nalejt do benzínu vodu....prostě něco účinného :-))) -
Díky. Šetřit musí. Nic jiného jim ani nezbývá. Loni netestovali a výsledek všichni (oba dva) známe. :-( 20 hp navíc je pěkné. Škoda jen, že ztrácejí dalších 100. :-( Ale nevěšme hlavu. Třeba se to v Melbourne zase všechno srazí a body budou. Teď mě napadlo, že tam mám strejdu. Co kdyby jim tam nalil trochu oleje? :-) -
Vím, až někdy v týdnu, kdy se jede GP Austrálie....Ale žádné bombastické představení vozu to nebude, Minardi šetří (raději prý chtějí více testovat), což jim jen schvaluji....(motor bude opravdu CR-3 (to jest ten, co jsme měli už loni), ovšem bude mít prý o 20 koní více a měl by taky vydržět víc...tak jsem zvědav....co Ford vymyslel..
Co se týče toho nákupu celých aut: ano, jsem jednoznačně pro, taková Toyota či Renault, to by bylo asi lepší než vyvjíet si to sami.... -
« Re: Minardi testuje ve Valenci
Hm, jenže do BRNA je to z ruky zase pro Minardi....zatímco Misano maj takříkajíc coby kamenem dohodil...Je to problém, ovšem další otázkou je, jestli by tě na ty testy vůbec pustili i kdyby nakrásně byly v Brně....Kdyby jo, ta je to pěkná představa....třeba někdy se nám to splní :-)) -
« Re: Bruni oznámen pro rok 2004
On Zsolt sice žádná hvězda nebude, ale zas tak špatně za Jordan nejel....druhej Yoong to rozhodně nebude....A ty penízky se hoděj....Takže jezdce už bychom ěli, ted ještě šasi (prej dle slov G.Minardiho to neboudou přelakovaný A23, ale nový vůz vycházející z PS03 s některýmy díly z A23 - jsem zvědav, co to bude za kočkopsa....:-) ) a motor - ten mi dělá největší starosti - údajně to má být ten motor, co jsme požívali letos - takže vlastně 2 roky starý.....to bude špatné...navíc Jordan bude mít motor nový, stejný jako Jaguar... -
« Bruni oznámen pro rok 2004
Tak je to tady....G.Bruni je officálně pilotem týmu Minardi pro rok 2004.....A myslím že je to hodně dobrý tah - Gianni je totiž hodně rychlý a navíc přinesl i peníze od sponzorů...což je důležité. Druhý jezdec by měl být oznámen v lednu...jsem zvědav, jestli to bude Jos.....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!