MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Testy v Imole
Tak Gimmi na suchu spolehlivě...a bez problémů, to je pozitivní, Zsolt na mokru - slabý, hodně slabý, na mokru mu to nějak nejde....obrovská ztráta a ještě udělal hodiny a poškodil předek vozu....Ale neměl taky žádné tech. problémy, to je pro Melbourne hodně pozitvní... -
« Re: Pozor
Tak to bohužel nevím......a já osobně si myslím, že to nejaké převratné novinky nebudou - spíše se bude jednat o drobné úpravy na šasi, určitě dojde ještě k vylepšení motoru a převodovky (oproti představené F2004), ale nějaké radikální změny bych rozhodně nečekal... -
« Testy v Misanu
TAk ted zase vážně - včera tým testoval v Misanu nové šasi PS04/B s Zsoltem za volantem a odjeli něco přes 60 kol, prej bez problémů a jště překonali o 2,5 s čas Marka Webbera z roku 2002....(faktem je, že je to hodnota stará tak rok a půl a navíc je logické, že nové šasi s lepším motorem je rychlejší)...takže to beru z rezervou...Ale pozitivní je, že nepřišly žádné tech. problémy...Dneska testuje G.Bruni... -
« Re: Nákup celeho vozu?
No bez testů (a bez práce v aerodynamickém tunelu) to holt nejde, tu už jsme viděli v podání Arrowsu v roce 2002 (ty taky netestovali). No 100 koní asi neztrácíme, ale 50-70 to bude...No, to by strejda mohl, nebo třeba hřebíky, nebo by jim mohl nalejt do benzínu vodu....prostě něco účinného :-))) -
Díky. Šetřit musí. Nic jiného jim ani nezbývá. Loni netestovali a výsledek všichni (oba dva) známe. :-( 20 hp navíc je pěkné. Škoda jen, že ztrácejí dalších 100. :-( Ale nevěšme hlavu. Třeba se to v Melbourne zase všechno srazí a body budou. Teď mě napadlo, že tam mám strejdu. Co kdyby jim tam nalil trochu oleje? :-) -
Vím, až někdy v týdnu, kdy se jede GP Austrálie....Ale žádné bombastické představení vozu to nebude, Minardi šetří (raději prý chtějí více testovat), což jim jen schvaluji....(motor bude opravdu CR-3 (to jest ten, co jsme měli už loni), ovšem bude mít prý o 20 koní více a měl by taky vydržět víc...tak jsem zvědav....co Ford vymyslel..
Co se týče toho nákupu celých aut: ano, jsem jednoznačně pro, taková Toyota či Renault, to by bylo asi lepší než vyvjíet si to sami....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!