MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

08.03.04  22:50

« GP AUS

Tak nic moc. :'-( Zsolt byl druhy, jenže jezdec, který odpadl. Toto jsem tím druhým nemyslel. Gimi měl taky problémy, což je škoda, protože ve 4. kole se prodral na 16. místo. Snad to bude vna Sepangu lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.04  14:31

« Re: Představení

Tak tak, hnedka zrána šupky dupky na obrázky >:D to: babun - druhý - to je pěkné ne....Kdyby jsme byli všude druzí, to bylo fajn :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.04  13:35

« Představení

No bude to někdy po páté hodině našeho času - takže hned ráno na net >:D :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.04  11:52

« Re: Představení PS04B

Teď jsem si to přečetl a chtěl jsem to tu napsat. Zase jsem až druhý. :'-( . Kéž by taky chlapci z Minardi byli taky "až" druzí. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.04  10:08

« Představení PS04B

Officiální představení vozu na letošní sezonu (tedy Ps04B) proběhne zítra 3.3. na okruhu v Melbourne. Těšte se :D
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.04  10:01

« Re: GP

No, uvidíme :?: Je fakt, že to bude náš největší soupeř a už loni jsme je dokázali v něloika závodech porazit.... >:D Důležitou roli bude hrát spolehlivost a to hlavně v prních závodech, z toho bychom mohli něco vytěžit ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.04  09:55

« GP

Tak jordan zatím vypadá dost špatně, tak by minardi mohlo dojíždět aspoň před nimi.
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.04  09:53

« Testy v Imole

Tak Gimmi na suchu spolehlivě...a bez problémů, to je pozitivní, Zsolt na mokru - slabý, hodně slabý, na mokru mu to nějak nejde....obrovská ztráta a ještě udělal hodiny a poškodil předek vozu....Ale neměl taky žádné tech. problémy, to je pro Melbourne hodně pozitvní...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.04  09:52

« Re: Pozor

Tak to bohužel nevím......a já osobně si myslím, že to nejaké převratné novinky nebudou - spíše se bude jednat o drobné úpravy na šasi, určitě dojde ještě k vylepšení motoru a převodovky (oproti představené F2004), ale nějaké radikální změny bych rozhodně nečekal...
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.04  14:33

« Pozor

Nevíte někdo o novinkách, které chystá Ferarri?
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.04  10:14

« Fotky z Misana

jsem viděl i jinde - koneckonců jsou i na www.minardi.it....na plánek se juknu, díky!! Jsem zvědav na testy v Imole...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.04  09:50

« Re: Testy v Misanu

[odkaz]
    Na teto adrese jsou fotky z testu v Misanu.
    [odkaz]
    a na teto je planek trate.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  12:49

No já bych řekl že v období tak posledních 5 let žádné, neb tam žádný jiný tým kromě Minardi netestuje (a v rámci těch posledních pěti let 100% ani netestoval) :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  12:13

A dnes Bruni odjel 64 kol a vylepšil Ysoltův čas o další 1,5 s. To vypadá nadějně. Zajímalo by mě, jaké časy by tam zajeli ostatní týmy.
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.04  11:09

« Testy v Misanu

TAk ted zase vážně - včera tým testoval v Misanu nové šasi PS04/B s Zsoltem za volantem a odjeli něco přes 60 kol, prej bez problémů a jště překonali o 2,5 s čas Marka Webbera z roku 2002....(faktem je, že je to hodnota stará tak rok a půl a navíc je logické, že nové šasi s lepším motorem je rychlejší)...takže to beru z rezervou...Ale pozitivní je, že nepřišly žádné tech. problémy...Dneska testuje G.Bruni...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  11:06

« Re: Nákup celeho vozu?

No dyt říkám, něco spolehlivého.....v případě že by někdo vyvinul vodní motor:-)))) by ho vyloučili za nepovolenou směs!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.04  23:01

Vodu do benzínu!!! Ty jsi génius! Takto by to bylo posichrované. Dojeli jste? Máte smůlu, nepovolená směs paliva. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.04  11:40

No bez testů (a bez práce v aerodynamickém tunelu) to holt nejde, tu už jsme viděli v podání Arrowsu v roce 2002 (ty taky netestovali). No 100 koní asi neztrácíme, ale 50-70 to bude...No, to by strejda mohl, nebo třeba hřebíky, nebo by jim mohl nalejt do benzínu vodu....prostě něco účinného :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.04  10:50

Díky. Šetřit musí. Nic jiného jim ani nezbývá. Loni netestovali a výsledek všichni (oba dva) známe. :-( 20 hp navíc je pěkné. Škoda jen, že ztrácejí dalších 100. :-( Ale nevěšme hlavu. Třeba se to v Melbourne zase všechno srazí a body budou. Teď mě napadlo, že tam mám strejdu. Co kdyby jim tam nalil trochu oleje? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.04  10:37

Vím, až někdy v týdnu, kdy se jede GP Austrálie....Ale žádné bombastické představení vozu to nebude, Minardi šetří (raději prý chtějí více testovat), což jim jen schvaluji....(motor bude opravdu CR-3 (to jest ten, co jsme měli už loni), ovšem bude mít prý o 20 koní více a měl by taky vydržět víc...tak jsem zvědav....co Ford vymyslel..
    Co se týče toho nákupu celých aut: ano, jsem jednoznačně pro, taková Toyota či Renault, to by bylo asi lepší než vyvjíet si to sami....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…