MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Malajsie
No, tak zlý to nebylo - s kvalifikací jsem celkem spokojen - 16 a 17. místo je hodně slušný (i když nám pomohly chyby soupeřů, ale naši jezdci žádné neudělali a proto jsme před nimi); co se týče závodu - Zsolt jezdí teda prach mizerně, kromě startu s tím jel jak v neděli k babičce >:D , Bruni jezdí dobře, vzhledem k možnostem - co se týče posilovače, lze jet i bez něj, ale je to obtížnější, a hlavně náročnější na fyzičku... -
« Re: GP AUSTRÁLIE
Hm, bylo to špatný, už od soboty, Zsolt byl sice 17, což je pěkné, ale ne vlastní zásluhou, ale problémy jiných. Gimi vůbec nevyjel, to už značilo že nebude něco OK. A závod katastrofa, nejenže je PS04B zoufale pomalé (6 sekund na kolo - to jsem teda nečekal :-( l), ale navíc i nespolehlivé, hlavně motory, ovšem od těch jsem toho moc nečekal, takový plečky, Paul měl vzít raděj ty nový, Jordany s motory žádnej problém neměli, Heidfeld vypdal na poruchu spojky...No uvidíme v Sepangu, ale moc velký zlepšení nečekám :'-( -
« Testy v Imole
Tak Gimmi na suchu spolehlivě...a bez problémů, to je pozitivní, Zsolt na mokru - slabý, hodně slabý, na mokru mu to nějak nejde....obrovská ztráta a ještě udělal hodiny a poškodil předek vozu....Ale neměl taky žádné tech. problémy, to je pro Melbourne hodně pozitvní... -
« Re: Pozor
Tak to bohužel nevím......a já osobně si myslím, že to nejaké převratné novinky nebudou - spíše se bude jednat o drobné úpravy na šasi, určitě dojde ještě k vylepšení motoru a převodovky (oproti představené F2004), ale nějaké radikální změny bych rozhodně nečekal... -
« Testy v Misanu
TAk ted zase vážně - včera tým testoval v Misanu nové šasi PS04/B s Zsoltem za volantem a odjeli něco přes 60 kol, prej bez problémů a jště překonali o 2,5 s čas Marka Webbera z roku 2002....(faktem je, že je to hodnota stará tak rok a půl a navíc je logické, že nové šasi s lepším motorem je rychlejší)...takže to beru z rezervou...Ale pozitivní je, že nepřišly žádné tech. problémy...Dneska testuje G.Bruni...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!