MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« RedBull
Tak bohužel no. Nadešel den kterého jsem se bál že jednou přijde. Paule Paule, na jednu stranu ti musíme být moc vděční za záchranu týmu v roce 2000, ale tohle jsi nám neměldělat. Pokud nebyl nikdo lepší jako kupec, tak jsi měl počkat.
Protože ti rakouští šašci nejenže tým přejmenují, ale přesunou i továrnu, repektive ji postí někdy kolem roku 2008.
Paradoxem je, že v F1 bude jediným soukromýmtýmem Wiliams. A nikdy jsem ho moc rád neměl a asi mi nezbyde nic jiného mu mužačít fandit. :'-( -
« Monza
A ve stejné duchu dopadla i kvalda (škoda Albersovy chyby) a i závod, s tím rozdílem že před Narainem skončili oba naši jezdci a před nimi Monteiro. Ale ten rozdíl mezi námi a novým vozem který řídil Monteiro nebyl nijak zásadní. Potěšením je, že ztrácím jen necelou sekundu a půl na Ferrari >:D -
Tak ja to mam na klidnou jizdu. Mlada a bourliva leta uz mam za sebou. (Dacka by mohla vypravet, co jsem s ni delal >:D ) Ted uz jezdim klidne. Spech se stejne nevyplaci. Predjizdis kolonu, riskujes a nadezenes dve minuty. 8-s Ted jsem byl na dovolene a spotreba necelych 6 litru. No neber to. -
« Turecko
jj super. Jordany zacinaji ztracet. Skoda, ze skoro nikdo neodpada, takze k bodum je daleko. :'-( Na nejakou GP bych se rad podival, ale v nejblizsi dobe to asi nebude. Dacia odesla do vecnych lovist, tak jsem si musel poridit jine auto a to me financne zruinovalo. :'-( -
« Turecko - další dobrý závod
Opět před oběma Jordany v cíli závodu - tentokrát si připsal zářez Doornbos, musím ho pochválit, na nováčka jezdí dobře. Škoda Albersových problémů v závodě, mohli jsme porazit Jordany s oběma vozy. A škoda problémů Doornbose v kvaldě, i když nakonec byl na roštu 17 a Albers 15 (když vezeme v potaz maximum 14;15 tak to bylo docela ok) -
No jo, v Rotterdamu to muselo být fajn. Jenže to by člověk nedělal nic jinýho než někde jezdil a to by musel být rentiér. >:D No vidět Minardi a další na vlastní oči se dá při závodě, ono vypravit se na nějakou GP zas tolik nestojí, pokud je blízko (Německo, Madarsko, relativně i Itálie). Taky bych se někdy chtěl jet podívat