MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

05.05.04  10:28

« Re: Imola

Ono to asi letos jine nebude. Ferrari je o kus dal nez ostatni. Takze boj bude o dalsi mista. Tam se ale BAR, Will a Ren poperou. Minardi na body asi nedosahne. Zatim jsou ostatni auta az moc spolehlive, krome McL. Doufejme ze povoli nakup sasi od jinych tymu. To je asi nase jedina sance. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.04  09:37

« Imola

Tak Imola to potvrdila - Míša zase první :-( Co se týče Minardi - nic moc - kvalifikace katastrofa - Zsolt předvedl efektní hodiny a Gimi si zapnul na konci omezovač (který se zapíná při příjezdu do bodů). Takže hrozný.Co se týče závodu - tak Zsolt odjel poměrně solidně, na něj úspěch, alegimi mělproblémy se stabilitou vozu (zřejmě špatné rozložení hmostnosti, nebo špatné nastavení křídel) a musel odstoupit... :(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.04  15:43

« Re: To je blbá otázka...

Ked sa nad tym trochu zamyslim,tak to stou otazkou mas pravdu...
    Ak bude sucho-MS, ak bude prsat-MS :'-( :'-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.04  14:48

« Re: Will

Souhlas, Willíci zatím nějak ztrácej, ale ne zas tolik, aby Ferráko nemohli dohnat, jen si myslím, že letos to asi nebude... A B.A.R. se zlepšil ohromně - všechna čest :!:
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.04  14:47

« To je blbá otázka...

...pokud to tak půjde dále, tak jistého německého šumivého pána... :-( A opaku zatím bohužel nic nenasvědčuje :(
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.04  13:15

« Bez nadpisu

A koho typujete na vitaza SM? :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.04  09:56

« Will

No nevím, zatím Ferrari nijak nedohání. V tomhle ohledu je už lepší BAR - doufám, že v Imole nedoustanou i od nich. Jinak Will jsou taky moje oblíbená stáj - ale zatím to je . ......
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.04  19:40

« Williams

Najlepší tím je aj tak... hádajte... no predsa WILLIAMS....s kým?..................... >:D >:D >:D >:D s JP MONTOYOM
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.04  09:53

« Body

No ono je to fuk, kdo je před námi a kolik bodů ztracíme - i kdy byl mek loni před náma a ztráceli jsme na něj bod, tak je nám to furt prd platný, protože bysme museli získat body 2, abysme je předstihli a to je jaksi problém - za normální situace se s tím bodovat nedá a těch mimořádných moc není, a když jo (loňská brazílie), tak to jezdci ještě poserou....(sorry ale Jos si ty hodiny při svejch zkušenostech mohl odpustit)... :(
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.04  09:05

« Re: Re: Re: Mlajsie

Bodově na McLaren moc neztrácíme. Škoda, že to o stejný počet bodů nebylo loni. :P
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.04  14:39

« Re: Re: Mlajsie

:D Dacie WRC, to je fajn ;-)
    Bahrajn stál za houby, kdyby aspoň ten Gimi neměl ten problém na startu, Zsolt by mi ani tak nevadil, stejně s tím jel zase jako na výlet (kromě asi prvních 10-15 kol) kdy se držel za Pantanem... :?
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.04  14:36

« to: sparhawk

No, mekáči jsou na tom fakt bledě, ty motory jsou snad ještě horší než naše (aspoň co se týče spolehlivosti, výkon maj samozřejmě větší)
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.04  10:27

« GP

No ona je to tragédie i u jiných stájí McLaren stále klesá místo aby se zlepšoval a Willíci taky vůbec F nedotahujou - to už i ten BAR dělá víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.04  23:26

« Re: Mlajsie

:lol: Dacie WRC >:D Ale už se mi stalo, že jsem ptal v hospodě na cestu a chlapi mi říkali, že to je lesem a co prý mám za auto. Když jsem řek Dacii, tak se zasmáli a řekli, že to je v pohodě, když mám terénní vůz.
    Jinak Bahrajn - tragedie.
  • 00 Reagovat !

foto

30.03.04  11:56

« Mlajsie

No, jo, v autě (normálním to tolik nevadí), i když mít ho tam je taky lepší, zvláště u těch větších.
    Hm, než Zsolt je rychlejší leccos >:D I ta tvoje Dacie - P.S. - k babičce - není to polní cesta??? Ptám se jen, jestli nemáš dáčku v rallyové úpravě :D
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.04  10:31

« Re: Malajsie

Ja posilovac rizeni v aute nemam a jezdim s tim porad. Ale taky neprojizdim zatacky takovou rychlosti. 8-s I kdyz Costou k babicce jezdim rychleji, nez Zsolt na okruhu. :'-( A to mam Dacii 1310 TX. :P
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.04  15:34

« Malajsie

No, tak zlý to nebylo - s kvalifikací jsem celkem spokojen - 16 a 17. místo je hodně slušný (i když nám pomohly chyby soupeřů, ale naši jezdci žádné neudělali a proto jsme před nimi); co se týče závodu - Zsolt jezdí teda prach mizerně, kromě startu s tím jel jak v neděli k babičce >:D , Bruni jezdí dobře, vzhledem k možnostem - co se týče posilovače, lze jet i bez něj, ale je to obtížnější, a hlavně náročnější na fyzičku...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.04  10:41

« Po Malajsii

Tak zase nic moc. Zsolt je hodně pomalý a Gimi má smůlu na techniku. Prý jel druhou půlku závodu bez posilovače řízení. Uvidíme co nám ukáže Bahrajn. Jen mě štve, že je moc málo odpadlíků. Většina aut dojíždí. To pak moc šancí nemáme.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.04  13:34

« GP Malajsie - pátek

No, zatím to tak vypadá, Gimi i Zsolt před Pantanem, navíc Gimi ztrácel jen kousíček na Heidfelda...kdyby to tak bylo i zítra v kvaldě, vůbec bych se nezlobil :-) uvidíme...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.04  11:55

« Re: GP AUSTRÁLIE

Hm, bylo to špatný, už od soboty, Zsolt byl sice 17, což je pěkné, ale ne vlastní zásluhou, ale problémy jiných. Gimi vůbec nevyjel, to už značilo že nebude něco OK. A závod katastrofa, nejenže je PS04B zoufale pomalé (6 sekund na kolo - to jsem teda nečekal :-( l), ale navíc i nespolehlivé, hlavně motory, ovšem od těch jsem toho moc nečekal, takový plečky, Paul měl vzít raděj ty nový, Jordany s motory žádnej problém neměli, Heidfeld vypdal na poruchu spojky...No uvidíme v Sepangu, ale moc velký zlepšení nečekám :'-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…