MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Imola
Ono to asi letos jine nebude. Ferrari je o kus dal nez ostatni. Takze boj bude o dalsi mista. Tam se ale BAR, Will a Ren poperou. Minardi na body asi nedosahne. Zatim jsou ostatni auta az moc spolehlive, krome McL. Doufejme ze povoli nakup sasi od jinych tymu. To je asi nase jedina sance. :'-( -
« Imola
Tak Imola to potvrdila - Míša zase první :-( Co se týče Minardi - nic moc - kvalifikace katastrofa - Zsolt předvedl efektní hodiny a Gimi si zapnul na konci omezovač (který se zapíná při příjezdu do bodů). Takže hrozný.Co se týče závodu - tak Zsolt odjel poměrně solidně, na něj úspěch, alegimi mělproblémy se stabilitou vozu (zřejmě špatné rozložení hmostnosti, nebo špatné nastavení křídel) a musel odstoupit... :( -
« Body
No ono je to fuk, kdo je před námi a kolik bodů ztracíme - i kdy byl mek loni před náma a ztráceli jsme na něj bod, tak je nám to furt prd platný, protože bysme museli získat body 2, abysme je předstihli a to je jaksi problém - za normální situace se s tím bodovat nedá a těch mimořádných moc není, a když jo (loňská brazílie), tak to jezdci ještě poserou....(sorry ale Jos si ty hodiny při svejch zkušenostech mohl odpustit)... :( -
« Malajsie
No, tak zlý to nebylo - s kvalifikací jsem celkem spokojen - 16 a 17. místo je hodně slušný (i když nám pomohly chyby soupeřů, ale naši jezdci žádné neudělali a proto jsme před nimi); co se týče závodu - Zsolt jezdí teda prach mizerně, kromě startu s tím jel jak v neděli k babičce >:D , Bruni jezdí dobře, vzhledem k možnostem - co se týče posilovače, lze jet i bez něj, ale je to obtížnější, a hlavně náročnější na fyzičku... -
« Re: GP AUSTRÁLIE
Hm, bylo to špatný, už od soboty, Zsolt byl sice 17, což je pěkné, ale ne vlastní zásluhou, ale problémy jiných. Gimi vůbec nevyjel, to už značilo že nebude něco OK. A závod katastrofa, nejenže je PS04B zoufale pomalé (6 sekund na kolo - to jsem teda nečekal :-( l), ale navíc i nespolehlivé, hlavně motory, ovšem od těch jsem toho moc nečekal, takový plečky, Paul měl vzít raděj ty nový, Jordany s motory žádnej problém neměli, Heidfeld vypdal na poruchu spojky...No uvidíme v Sepangu, ale moc velký zlepšení nečekám :'-(
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!