MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Tak se nám vrátil Zlobin, paní Mullerová :-)
To je tedy návrat desetiletí, rychlejšího testovacího jezdce jsme nemohli dostat >:D No, aspoň přinese nějaký penízky, trochu se povozí a bude pokoj. Jen doufám, že tentokrát soudruzi zaplatí, ne jako to bylo s Gazpromem, kterej dal pár doláčů a a pak už nic nezaplatil... -
« Hockenheim
Já jsem spokojen, obě Minardi dojela, Zsolt 16. a Gimmi 17, Gimmi měl sice nějaké problémy, ale nakonec dojel. vzhledem k počtu vozů, které dokončily závod je to dobrý výsledek. Kdo mě nasral, je Wilux, že prej nechtěl Bruniho ale Alberse - nemyslím si, že by byl Albers lepší a s tím, že trval na své reklamě v Silverstone, kdy vozy jely jen s nápisem John boy na uctění Johna Waltona...Jsem zvědav, koho Paul sežene jako nového hlavního sponzora (jestli vůbec někoho sežene).... -
« Re: Silverstone
Zajímavej závod, ale pro nás smutnej. Zemřel John Walton, sportovní ředitel Minardi. A výkony na trati taky nic moc - Zsoltovi to přestalo jet (už podruhý za sebou nedojel - asi ta smůla pro zmněnu sedla z Bruniho na něj) a Bruni po zmatcích v boxech 16...taky nic moc, ono nějak dojíždí moc vozů do cíle a to pro nás není dobré. A Gene jel taky prachmizerně :( -
« Re: to Barrichello
Zapomněl....Sorry. Ale chyby tam máš - byla to sice GP Evropy (tedy Nurburgring), ale rok 1999 (ne 1998 - to byla jezdecká dvojice Tuero/Nakano), tehdá získal Marc jeden bod za šesté místo, když několik kol před cílem vypadl Badoer z 4. místa (ne z pátého). Ten závod jsem viděl, takže si to všechno pamatuji. Jinak fakta si můžeš snadno ověřit na [odkaz] - tam to všechno je....i s obrázky těch vozů jednotlivých ročníků (od roku 1985 až do letoška) -
« to Barrichello
Jen dodatek k Genemu. Zapomnel jsi dodat, ze dokonce ziskal pro tym Minardi jeden bod. Nejsem si ted uplne jisty, ale mam pocit, ze na Nurburgringu v roce 1998. Tam tehdy vyhral Herbert na Stewartu a Minardi meli smulu, jelikoz 10 kol pred koncem odstoupil Badoer z 5. mista a Geneho z nej odsunul v poslednich kolech Hakkinen. (doufam, ze jsem to ted moc nepopletl, ale nechce se mi overovat fakta. ;-) ) -
« Plakát Zsolta Baumgartnera
k vytištění na jeho stránce www.zsolt.baumgartner.hu v sekci Downloads - je to vlastně takový malý plakát s podpisem, akorát že si ho musíte vytisknout na tiskárně (ale kdo má dobrou barev. tiskárnu (nejlépe laserovku), tak bude mít pěkný plakát na zed). -
« Re: po Indy
to: babun - jo s JPM jsi to uhádl dobře. S Ralfem to dle posledních info vypadá dobe, asi 3 dny ještě bude v nemocnici, jinak by měl být OK. Další závod je až za 12 dní, to je dost času a kdyby nebyl fit, zakočí ho Gene (jako loni, a ten špatně nejezdí - dyt taky začínal u nás >:D ) -
« Indy - konečně na bodech!!!
Tak hoši, to byl teda závod. Posledních 15 kol jsem držel teda po delší době palce (ted myslím jako doopravdy, ne jen obrazně řečeno) a vyšlo to!! Když začalmít Fisi problémy, začal jsem skákat radostí a jak se v TV obevilo 8 Baumgartner(Minardi-Cosworth), začal jsem skákat radostí. Na tohle jsem čekal od Melbourne 02. Udělalo mi to fakt velkou radost, protože vím, že si to celý tým zasloužil. :-) Myslím, že musíme Fisimu poděkovat, že vypadnul, nebot bez něj by bylo velký kulový >:D Velký díky všem v týmu a taky Zsoltovi - jel pěkně, bez chyb, to se cení.....škoda Gimmiho že to nevzal po trávě a že se zamotal do tý kolize s Pantátou.....Mo, ale já jsem plně spokojen bod je doma!!! Takže Minardi go!!!!!!!!!!!!!!! :!: Včera muselo ve Faenze téct champagne proudem!!! Chtěl bych tam bejt, to musely být dobrý oslavy! Paul má ještě ted kocovinu >:D -
« Re: Re: Indianapolis
No jako v pátek jel Zsolt bezvadně, nechal za sebou spousty jezdců a ten čas byl fakt dobrej. Taky musím pochválit Leinderse - poprvé byl v pátečním tréninku rychlejší něž Gimmi a Zsolt :!: Ale ta kvalda už byla klasika, to kolo se teda Zsoltovi vůbec nepovedlo a Gimmi sice zajel lepší, ale na ostatní to nestačilo...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!