MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  11:26

« Renault

co hovorite na ich starty ? No niesu brutalne dobre ?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  10:41

« Tiago Monteiro konečně v akci

Bude testovat monpost Minardi příští týden od 2.9. do 4.9. na okruhu blízko Říma.....
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.04  11:02

« Tak se nám vrátil Zlobin, paní Mullerová :-)

To je tedy návrat desetiletí, rychlejšího testovacího jezdce jsme nemohli dostat >:D No, aspoň přinese nějaký penízky, trochu se povozí a bude pokoj. Jen doufám, že tentokrát soudruzi zaplatí, ne jako to bylo s Gazpromem, kterej dal pár doláčů a a pak už nic nezaplatil...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.04  11:00

« Motory Toyota

Tak jsem zvědav, jestli to vyjde a budou příští rok motory od japončíků, nebo jestli jsou to zas jen planý kecy, totiž o tomhle se spekulovalo už loni a kde nic tu nic :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.04  09:43

« Re: GP Madarska

Jel bych hned, kdybych měl prachy :(
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.04  09:42

« Hockenheim

Já jsem spokojen, obě Minardi dojela, Zsolt 16. a Gimmi 17, Gimmi měl sice nějaké problémy, ale nakonec dojel. vzhledem k počtu vozů, které dokončily závod je to dobrý výsledek. Kdo mě nasral, je Wilux, že prej nechtěl Bruniho ale Alberse - nemyslím si, že by byl Albers lepší a s tím, že trval na své reklamě v Silverstone, kdy vozy jely jen s nápisem John boy na uctění Johna Waltona...Jsem zvědav, koho Paul sežene jako nového hlavního sponzora (jestli vůbec někoho sežene)....
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.04  15:15

« Hockenheim

Pole zase klasika,ale som rad ze Montoya je druhy a Raikkonen treti ,mozno si to na trati rozdaju ako pred dvoma rokmi. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.04  14:15

« GP Madarska

pro priznivce Zsolta Baumgartnera - mam listek na GP Madarska na nedeli, ale zjistil jsem, ze tam nebudu moct jet. Kdyby se tam nekdo chtel mrknout, napiste mi na gphungary@email.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.04  10:06

« Francie

Tam taky nic moc, Zsolt nedojel a Bruni až 18 :-( Marc sice nebodval, ale ve Franci jel slušně, škoda že to nezopákl v Silvestone (nebo raději nebyl lepší)....
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.04  10:04

« Re: Silverstone

Zajímavej závod, ale pro nás smutnej. Zemřel John Walton, sportovní ředitel Minardi. A výkony na trati taky nic moc - Zsoltovi to přestalo jet (už podruhý za sebou nedojel - asi ta smůla pro zmněnu sedla z Bruniho na něj) a Bruni po zmatcích v boxech 16...taky nic moc, ono nějak dojíždí moc vozů do cíle a to pro nás není dobré. A Gene jel taky prachmizerně :(
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.04  18:00

« Silverstone

Po case konecne celkom zaujimave preteky,skoda ze na prvom mieste je to zasa klasika.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.04  14:10

« Re: to Barrichello

Zapomněl....Sorry. Ale chyby tam máš - byla to sice GP Evropy (tedy Nurburgring), ale rok 1999 (ne 1998 - to byla jezdecká dvojice Tuero/Nakano), tehdá získal Marc jeden bod za šesté místo, když několik kol před cílem vypadl Badoer z 4. místa (ne z pátého). Ten závod jsem viděl, takže si to všechno pamatuji. Jinak fakta si můžeš snadno ověřit na [odkaz] - tam to všechno je....i s obrázky těch vozů jednotlivých ročníků (od roku 1985 až do letoška)
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.04  14:05

« to: Porscheman

Děkujeme za gratulace. No ted budete mít ve Francii duo Montoya, Gene, takže bud Marcovi (a tím pádem i Wiliasmu fandit). Taky doufám, že dojede na bodech!! :!:
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.04  16:34

« to Barrichello

Jen dodatek k Genemu. Zapomnel jsi dodat, ze dokonce ziskal pro tym Minardi jeden bod. Nejsem si ted uplne jisty, ale mam pocit, ze na Nurburgringu v roce 1998. Tam tehdy vyhral Herbert na Stewartu a Minardi meli smulu, jelikoz 10 kol pred koncem odstoupil Badoer z 5. mista a Geneho z nej odsunul v poslednich kolech Hakkinen. (doufam, ze jsem to ted moc nepopletl, ale nechce se mi overovat fakta. ;-) )
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.04  14:43

« Bez nadpisu

Chcem vam zablahozelat k tomu bodu, ja som tiez celkom rad ze konecne ziskali nejaky bod.Dufam ze v Silverstone Juana uz nediskvalifikuju a zase dufam ze mu to tam uz vyjde.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.04  14:01

« Plakát Zsolta Baumgartnera

k vytištění na jeho stránce www.zsolt.baumgartner.hu v sekci Downloads - je to vlastně takový malý plakát s podpisem, akorát že si ho musíte vytisknout na tiskárně (ale kdo má dobrou barev. tiskárnu (nejlépe laserovku), tak bude mít pěkný plakát na zed).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.04  13:59

« Re: po Indy

to: babun - jo s JPM jsi to uhádl dobře. S Ralfem to dle posledních info vypadá dobe, asi 3 dny ještě bude v nemocnici, jinak by měl být OK. Další závod je až za 12 dní, to je dost času a kdyby nebyl fit, zakočí ho Gene (jako loni, a ten špatně nejezdí - dyt taky začínal u nás >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.04  13:55

« Indy - konečně na bodech!!!

Tak hoši, to byl teda závod. Posledních 15 kol jsem držel teda po delší době palce (ted myslím jako doopravdy, ne jen obrazně řečeno) a vyšlo to!! Když začalmít Fisi problémy, začal jsem skákat radostí a jak se v TV obevilo 8 Baumgartner(Minardi-Cosworth), začal jsem skákat radostí. Na tohle jsem čekal od Melbourne 02. Udělalo mi to fakt velkou radost, protože vím, že si to celý tým zasloužil. :-) Myslím, že musíme Fisimu poděkovat, že vypadnul, nebot bez něj by bylo velký kulový >:D Velký díky všem v týmu a taky Zsoltovi - jel pěkně, bez chyb, to se cení.....škoda Gimmiho že to nevzal po trávě a že se zamotal do tý kolize s Pantátou.....Mo, ale já jsem plně spokojen bod je doma!!! Takže Minardi go!!!!!!!!!!!!!!! :!: Včera muselo ve Faenze téct champagne proudem!!! Chtěl bych tam bejt, to musely být dobrý oslavy! Paul má ještě ted kocovinu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.04  12:48

« Re: Re: Indianapolis

No jako v pátek jel Zsolt bezvadně, nechal za sebou spousty jezdců a ten čas byl fakt dobrej. Taky musím pochválit Leinderse - poprvé byl v pátečním tréninku rychlejší něž Gimmi a Zsolt :!: Ale ta kvalda už byla klasika, to kolo se teda Zsoltovi vůbec nepovedlo a Gimmi sice zajel lepší, ale na ostatní to nestačilo...
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.04  12:45

« to: porscheman

Tak na výhru to nebylo už po tom, co JPM vyskočil na roštu z auta.... :-( Škoda, že nevyhrál Rubens.... :'-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…