MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: News
Jak je to s tim stehovanim Minardi do Spanelska (proboha ne!)??? Byla to jen kachna nebo jde o vaznou vec? Mazzacane se mi teda jevi jako dobrej jezdec, mozna i lepsi nez Gene. A ohledne Heidfelda. Nezapomnte ze sedi v jednom z nejhorsich vozu (promin Alane) a Knoflik je v kare z "poklidneho silneho stredu". Ale je pravda, ze zatim spolu s Herbertem jsou nejvetsim propadakem... Uvidime dal. -
« Re: Villeneuve
Máš pravdu i nemáš pravdu, ono bude záležet kde taky kdo chytne fleka, ono Minardi je pěkný tým a dá se sním i bodovat ale jak přiznávám i já není to úplně ono, takže Badoer toho moc ukáza nemohl, ale jako testovací jezdec u Ferrari jezdí velmi slušné časy, doufám že příští sezonu sežene angažmá!!! Snad... -
« Re: Re:Mig
Cetl jsem nedavno docela peknou analyzu o prospesnosti F3000 pro karieru ve F1. Porovnavali uspechy pilotu, kteri jezdili v evropske F3000 a tech, kteri do F1 prisli odjinud. Ti z F3000 dostavali docela na hubu, meli snad jenom ctvrtinu bodu co ti ostatni. A mozna ze Badoer je tim nejtypictejsim prikladem, sam F3000 vyhral. Hlavne at to prokleti nesedne i na Tomase :) -
« News
Minardi má v nejbližšší době spolknout její nynější hlavní sponzor, španělský telekomunikační gigant TELEFONICA a tým by se měl přestěhovat z Itálie do Španělska, také by mohl v nejblžžší době podpsat smlouvu s Ferrari o tom, že by požívali starší verze jejich motorů podobně jako Sauber. Tak vidíte, samé změny , doufám, že k lepšímu!!!!!!!!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!