MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Re: Re: pokus
Ahoj!!!! >:D , t byl doba, než jsi se ozval..No Semlbáby je škoda, že nejle, ale prej má jet, takže uvidíme. No nové motory Cosworth jsou pozitivní zprávou, navíc bude nové šasi, to by mohlo znamenat alespoń částečný krok vpřed....
Proti Zsoltovi ni nemám a jsem rád, že pojede někdo, kdo bude mít zkuešnosti ze závodů a bude vědět jak to chodí v týmu, může pomci při vývoji..Jestli pojede Bruni není zas ža tak moc jasný, osobně tipuji že ne, protože asi nesežen penízky...Ale pokud by sehnal, tak to bylo super, Bruni je rychlej...pokud ne, rád bych v týmu viděl Fresiachera nebo Alberse... -
« Re: Re: pokus
Alespon mohl dat vedet, jestli se pokus zdaril, ci nikoliv.
Skoda, ze netestoval Semlbauer. Zajimalo by me, jak by si vedl v porovnani s ostatnima. I kdyz si myslim ze kopce a okruhy jsou moc rozdilna disciplina.
Paul pry chce stejne jezdecke slozeni jako letos. No nevim. Zsolt sice ziskal bod, ale jinak toho moc nepredvedl. Ale ono to s tim autem asi ani neslo. :-( Je stesti, ze motory od Cosworthu budou. Snad se podari nejaky slusny vysledek. -
« Motory Cosworth TJ pro rok 2005 potvrzeny
Tak Cosworth byl prodán, motory budou, jsme zachráněny. Pozitivem je, že to budou fungl nový motory jak bylo ve smluvě, ne žádný starý či upravený. navíc stejný motory bude mít i RedBull, což nám dává šanci s nimi bojovat. Ted ještě jak se povedou motry Toyota a šasi tojotě a Jordanu...a samozřejmě taky nám. No mínusem je to, že tým chce nasadit na první tři závody letošní vůz - ten už bude značně nekonkurenceschopný...ale lepší mít tři závody plečku než celý rok. Taky jsme mohli jet z motry European z roku 2001 (1998) :D -
« Minardi 2005
No to já doufám taky...je to ta poslední možnost, použít tyhle motory, na druhou stranu Paula chápu - je to lepší než skončit. Minardi za to nemůže, můžou za to výrobci motorů a zejmeéna Ford, který něco slíbí a pak se na to vy*ere :!: Jinak těš zdravím....Klidně piště i když nění o čem, vždycky je se o čem bavit. -
« Re:
Gratuluji!!! >:D Juan jel dobře, to se musí nehcat, Kimi mu sice dejchal na záda, ale na víc neměl...Škoda Rubense že nevyhrál, zasloužil si to, no ale lespoň že byl na bedně, poprvé po tolika letech doma na bedně a k tomu pole-position - zas tak moc zklamaný snad není...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Ja jsem se pokousel ozvat i drive, jenze mi blbne kraksna, a kdyz neco pisu na netu, tak se mi sekne.
Radsi koncim dokud to jede. :D