MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: To Barrichello
Jo to bylo super tohle zopakovat, jinak díky za informace, v těhle letech jsem se F1 příliš nezabýval, takže to nevím, věděl jsem jen o těch bodech!!! Ony motory Ferrari jsou dobrý, to ví každý a musí to přiznat ať chce nebo ne!!! Doufám, že je budou používat v příštím roce, jak se proslýchalo!!! -
« To Barrichello
Bayku, vzpomenul jsi ze v roce 91 melo Minardi 6 bodu. Oni tenkrat meli v podvozcich motory Ferrari a bylo to znat. V letech 1990-1991 jezdil Pierluigi Martini velmi dobre, tusim ze v roce 1990 v USA vybojoval v kvalifikaci treti misto a v jednom zavode stejne sezony se dokonce svezl jedno kolo v cele!!!! -
« Re: Sponzori
Telefonica v F3000 nesponzoruje primo tym, ale "jen" jednoho jezdce. I kdyby ste me ted rozkrajeli, tak si na nej nevzpomenu, je to myslim spanel nebo portugalec. Divejte se na Eurosport, tam si ho vsimnete, az domaci ukol si vzpomenu a napisu to sem kdyztak :)) -
« Re: Sponzori
Jo s Gastonem to není ještě úplně ono, ale snaží se a myslím si, že není nejhorší nováček(například Tuero(98), shodou okolností taky Argentinec a ten měl daleko horší výsledky), myslím, že v příštím roce už bude mít více zkušeností a bude jezdit lépe bez nováčkovských chyb. K tomu proč Minardi nevzalo Panise, myslím, že by k nim nešel, protože dostal lákovou nabídku od MC Larenu a když se rozhodoval mezi Arrowsem a Mc Larenem, zvolil radši testovacího a náhradního jezdce u Mc Larenu. Podle mě by tedy k Minardi nešel, protože Minardi na tom bylo defakto stejně jako Arrows!!!! -
« Sponzori
No Telefonica je mozna ochotna investovat pekny prachy. Je to sice mozna blby srovnani. Ale tym Telefonica MoviStar Suzuki je tet v motorkach absolutni spicka. A nejsem si jistej, mozna maj i neco v F3000.
Jestli pridaj opravdu 25-30 koni a vydrzi jim spolehlivost, tak by mohli zajizdet slusne. I kdyz myslim si, ze Gaston na to jeste nema, mozna pristi rok az si zvykne na F1. Napadlo me proc treba nevzali Panise.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!