MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

20.05.00  21:21

« Re: News

Bohuzel optimismus vydrzel jen do kvalifikace. Ale v F3000 sme dneska videli, ze vyhrat se muze i z posledni rady.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.00  14:50

No, bookmakeři už se přepočetli, hlavně s Marcem, v 1. části byl 14, v druhý 11., to je super, Marc umí páteční tréninky jezdit dobře, vždycky zde zajíždí velice solidní časy!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.00  13:55

Minardi má na GP Evropy kurz 750/1, favority jsou podle bbokmakerů týmy Ferrari a Mc Laren!!! Takový vysoký kurz si Minardi nezaslouží viděl bych to na 99/1 Gene 156/1 Mazzacane!!! No, aby se nám bookmakeři nepřepočetli!!!
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.00  08:56

« News

Minardi s motory Peugeot?????????????
    Francouzský výrobce Peugeot chce prý zůstat i příští rok v F1 jako dodavatel motorů, jenže tým Prost jeho motory zuřivě odmítá, takže automobilka jednás týmy Jordan(ovšem ti mají smlouvu s Mugenem na příští rok), se Sauberem(radějí by zůstali u Ferrari) a s Minardi(ti by rádi nové místo starých Fordů)!!! Jak to dopadne uvidíme, jen doufám že motory Peugeot nebudou tak špatné jako letos!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.00  13:02

« Bez nadpisu

Díky moc, Migu!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.05.00  15:07

« Re: Migovy stránky

Diky za chvalu, ale ty obrazky prileb mam jen vypujcene od nize jmenovanych :-) Ostatne mam zas nejaky dalsi, tak Ti neco poslu :).
  • 00 Reagovat !

foto

10.05.00  14:52

« Migovy stránky

Hele, Migu díval jsem se na tvoje stránky a jsou fakt super!!!! Opravdu skvělý, díky za tip!!!!!(stáhl jsem si obrázek Barrichellovy helmy!!)
  • 00 Reagovat !

foto

09.05.00  14:05

« Bez nadpisu

Ale alespoň už nejsou nehorší, nejhorší je teď PROST a dokonce dokážou skoro udržet krok s Jaguerem a to taky není nejhorší, kdyby v Evropě pršelo, tak by to mohlo vyjít při troše štěstí na bodíky!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.00  11:58

« Re: www.mujweb.cz/www/msf1

Jo, nic moc, zvláště ta kvalifikace stála za velký kulový, čekal jsem od těch novinek a zlepšení více, v závodě to nebylo nejhorší, v pátek taky dobrý, ale kvalifikace pořebuje zlepšit!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.00  22:29

« www.mujweb.cz/www/msf1

Aktualizace + 3 novy fotky.

Vypada to, ze maj dost spolehlivy auto (mazzacane je slusnej ddojizdak, ale ty novy komponenty se nejak vic neprojevili.
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.00  14:46

« Bez nadpisu

Super, Marc Gene skončil v souhrném tréninku na 11. místě a přkonal půlku jiných jezdcl z lepších týmů!!! Hurá, jen tak dál Marku!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.00  13:59

« Bez nadpisu

Už jsem zpátky pod svým jménem, ještě jednou omluva, ale kámoš byl přihlášený pod svým loginem a já jsem chtěl na zprávu zareagovat ihned, takže jsem to napsal pod jeho jménem!!! Ještě jednou díky!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.00  13:49

« Bez nadpisu

P.S. - jestli se někdo diví, že píšu já jako Baryk pod Rossetem tak to je jeden můj kámoš a teď jsem u něj takže píšu pod ním!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.00  13:40

« Re: To Barrichello

Jo to bylo super tohle zopakovat, jinak díky za informace, v těhle letech jsem se F1 příliš nezabýval, takže to nevím, věděl jsem jen o těch bodech!!! Ony motory Ferrari jsou dobrý, to ví každý a musí to přiznat ať chce nebo ne!!! Doufám, že je budou používat v příštím roce, jak se proslýchalo!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.00  12:17

« To Barrichello

Bayku, vzpomenul jsi ze v roce 91 melo Minardi 6 bodu. Oni tenkrat meli v podvozcich motory Ferrari a bylo to znat. V letech 1990-1991 jezdil Pierluigi Martini velmi dobre, tusim ze v roce 1990 v USA vybojoval v kvalifikaci treti misto a v jednom zavode stejne sezony se dokonce svezl jedno kolo v cele!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.00  12:08

« Tentokrát už opravdu....

.... nastoupí tým Minardi s novými převodovkami a motory, uvidíme, jak si ve své domácí ceně povede Marc Gene!!!!!!!! Držím palce, hlavně ať vyjde kvalifikace!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.00  15:02

« Re: Sponzori

Jo, převodovku měli mít taky novou, ale nikde nepsali, jestli s těma novejma věcma nastoupili nebo ne!!! Uvidíme ve španělsku co nám Gene předvede!!!!!!!!! Jo máš pravdu, tentokrát jim ostatní tolik neujeli.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.00  13:58

Bingo, je to ten Alonso..:o))) Ja myslel ze maj novou prevodovku? Jinak nejezdili spatne, dost dlouho se drzeli v zavesu a zavodni pole jim nezmizelo jako vetsinou.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.00  09:23

Není to ten Alonso z Astromegy, jak jsi o něm psal, že je testovací pilot??????? Jinak Minardi jezdilo v pátek a v neděli velmi slušné časy!!! Ale v závodě nic moc, nevíte někdo zda nastoupili s tím vylepšeným motorem nebo ne????????
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  23:12

Telefonica v F3000 nesponzoruje primo tym, ale "jen" jednoho jezdce. I kdyby ste me ted rozkrajeli, tak si na nej nevzpomenu, je to myslim spanel nebo portugalec. Divejte se na Eurosport, tam si ho vsimnete, az domaci ukol si vzpomenu a napisu to sem kdyztak :))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…