MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

22.06.00  13:04

« A máme čento neboli 100 příspěvků!!!!

No, vážení přátelé, tohle jsem nečekal, když jsem zakládal toto téma, musím vám všem, kteří jste sem přispěly poděkovat a doufám že se mnou vydržíte i nadále. Kritici sice budou tvrdit, že jsi sem z větší části přispvám sám, což je pravda, ale stejně je to úspěch!!!
    Držme se i nadále!!!
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.00  13:02

« Migu

.... máš ještě ty Rubensovy přilby??? Jestli ano, pošli mi je prosím na můj mail jcarter@post.cz budu ti moc vděčný a na oplátku ti třeba mohu poslat fotku M.Geneho s jeho podpisem ještě z doby, kdy jezdil nižší formule!! Kdybys tam měl přilby L.Badoera nebo J.Herberta můžeš je poslat též. Předem díky.
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.00  08:50

« Jo MIGU....

... víš že Minardi ukradli ve čtvrtek v Kanadě 2 laptopy se setupy pro obě auta, a že vedle ležel kufřík s volanty pro oba vozy??? No měli štěstí v neštěstí, jak se zdá, letos mají smůlu nejen v závodech, ale i na zloděje!!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.00  08:47

« Re: Moje řeč!!!

Taky si to začínám myslet!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  15:58

« Re: Moje řeč!!!

No vubec, modleme se za Minardi! Podle me je to letos horsi nez vloni...
  • 00 Reagovat !

foto

20.06.00  13:18

« Moje řeč!!!

Anebo aspoň ten Supertec!!!!!!! Arrows si s ním vede dobře, jestli budou příští rok jezdit s Peugeotem, mám takové tušení, že to bude ještě horší!!!! Modleme se za Ferrari či Supertec!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  12:42

« Re: Mě taky dochází optimismus

To je motorem! Jako by zavodily v kategorii do 2.0l s sestnactistovkou! Ferrari by se melo vykaslat na Sauber a dodavat aspon Minardi!
  • 00 Reagovat !

foto

20.06.00  09:16

« Mě taky dochází optimismus

Ty kvalifikace stojí za houby a poslední závody taky. Ještě ani jednou nebyly na 7 místě, loni už ano!! Nějak se mi to nelíbí!
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.00  16:01

« Bez nadpisu

Hmm, nejak mi optimismu ubyva. Copak smolny zavody, ale ty kvalifikace. Cekal sem, ze to nebude tak jednoznacny...
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.00  12:10

« Další závod, který se nepovedl!!!

Stojí ta za houby, Gaston sice dojel, ale měl problémy a 12 místo není nic moc. Marc udělal chybu a doplatil na to!!!
    Snad Magny-Cours!
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.00  14:45

« Vracím se zpět ...

.... ke svému starému loginu Barrichello!!
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.00  08:26

« Díky za podporu, Lotusi,

doufám že to bude v Kanadě lepší něž v Monaku!
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.00  13:08

« Držte se hoši!!!

Go, Gaston, go!!!
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.00  10:03

« To: Mig 21

Už jsi zjistil tu "štastnou" GP???
  • 00 Reagovat !

foto

09.06.00  13:23

« Bez nadpisu

No, tak světový zas ne, ale ukázal že nikoho neblokuje narozdíl od svých zkušenějších kolegů, kteří občas nečučí do zrcátek a pak se diví, kdo že je to předjel!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.00  08:51

« Re: Re:

S tim musim souhlasit. Nejvice se mi libi jeho pristup. (jak treba v Australii vehementne uhybal az na travnik, aby pustil rychlejsi jezdce, to bylo svetovy)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.00  13:42

« Re: Re:

To je pravda, však už jsem tu psal, že z něj časem může vyrůst dobrej jezdec!! Ale chce to ještě nějakej rok!!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.00  11:04

« Re:

Minardi se rozhodne zlepsilo, ale myslim ,ze jezdci jezde nejsou dostatecne "vyjezdeni". Sam jsi psal, ze na Monze jede Gasti poprve, to neni idealni situace. Trenink dela mistry.
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.00  10:56

« S čím pojede příští rok Minardi??????????,

Mám na mysli motory, hovoří se prý o Peugeotu nebo Supertecu, no každopádně lepší, než zůstat na starých Fordech!!! doufám v Supertec!
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.00  10:51

« Bez nadpisu

Já bych řekl že trochu jo, třeba, že kdyby měl Gaston k dispozici Ferrari, byly by ty časy asi lepší, no a taky o tom, že se Minardi kapku zlepšilo, ne???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…