MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.00  13:38

« Re: www

Díky Fenixi, holek má kýbl, spíš bych potřeboval radu: jak na ty stránky umístit gify tak abyste je viděli i vy- pokud tam dám odkyz, tak je to naprd, chci aby to bylo rovnou na pozadí. jo a stím pozadím - vážně se omlouvám, ale jak furt něco předělávám, tak to furt měním, jednou se mi to nelíbí, podruhý musím, potřetí zapomenu jaký bylo to původní. Vynasnažím se, P.S.- díval jsi se už na moje stránky o minardi -mujweb.cz/www/minardicz/
    Teprve jsou v začátcích, ale ty gify mě trápěj!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.00  10:41

Rubensi. Jako 100. navstevnik ma prosbicku. Nemen prosim tolik to pozadi. Mam z toho oci šejdrem :-)))) Díky. Kdybys potreboval nejaky holky, tak napis, mam jich tu pozehnane (tvoje sekce Zabava).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.00  09:32

« Re: Výsledky 2. pátečního tréninku

Jo fakt měl to překvapilo, Coulthard a Zonta, no Minardi česky opravdu na webu chybělo, dneska bude aktualizace, fungujou ti obrázky Migu nebo ne??? jukni se prosím, jinak co říkáš na závod??? Marc se držel dobře v top 10, nepúustil před sebe Wurze, držel se Buttona, škoda, že to nebylo na body!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  21:17

« Re: Výsledky 2. pátečního tréninku

Rozjizdis to pekne! :-) Jo Minardi na ceskym netu chybelo! Ty platy sou nejlepsi clanek za posledni mesic. Hlavne me dostalo, ze DC ma stejnej plat jako Zonta!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.00  14:13

« Výsledky 2. pátečního tréninku

14. Mar Gene(v jednu chvíli byl 9) a 17.G.Mazzzacane. Docela to ujde, ale kdyby to bylo v kvalifikaci!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.00  08:41

« Stránky o Minardi!!!!

Připravuji stránky o Minardi - budou na arese [odkaz] Pro zájemce - zatím je tam pouze úvodní stránka, takže mi nepište, že odkazy na ostatní nefungujou, já to vím, je to schválně. Jinak aktualizace na GMC Praha!!
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.00  12:58

« Mazacane se docela prohnul!!!!!!!!

Mám tím na mysli kolik musel zaplatit za letošní angažmá u Minardi, no když mu to sponzoři zaplatí a on na to má, Marc se má lepší - jezdí zadarmo!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.00  12:57

« Ten odkaz už tam máš!!!!

Už jsem ho tam dal, trochu jsem to upravil, přidal nějaký obrázky, ale ještě je tam plno práce!!
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.00  08:55

« Díky, Migu

Ten odkaza tam tento týden umístím, jinak obrázky tam jsou, akorát že na ně nefunguje odkaz. Jsou v rubrice fotogalerie, jinak mám tam ještě nějaké chyby musím to vychytat! O pikapech taky něco bude, takže se zas někdy mrkni!
    Díky Rubens
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.00  17:55

« Re: Migu, chci se tě zeptat........

Uz sem se byl podivat (13.navstevnik :o)) a vypada to zajimave, jen pridej na grafice a nenasel sem zadny obrazky, lakadlo to nejvetsi. Kdysi sem sledoval na Discovery Chanellu porad o tunningu v americe a jezdeni nejakejch polosoukromejch zavodu a ty upraveny Corvetty byly naprosto nadherny. Americky sportaky a ickupu sou mooooc pekny auta! Jo a ta moje adresa je www.mujweb.cz/www/msf1 A jestli chces pouzit muj banner, tak je na tyhle adrese jako banner_a.gif .Tak to je snad vse :)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.00  08:46

Díky, Migu, no stránky už sice existují, ale jenom kostra, zbytek je ve výrobě a dnes provádímmaktualizaci!!! Adresa je: [odkaz]
    Jo a prosím tě, napiš mi adresu na ty tvoje stránky, jsem hroznej, někde jsem ji potratil!
    Díky Rubens
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.00  21:36

Kdyz budu mit svuj odkaz na Tvych strankach, tak to bude pro me jen cest. Uz existujou nebo sou "ve vyrobe"??? Napis mi adresu, at zas ja muzu dat odkaz na Tebe :).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.00  21:34

« Francie

Minardi se drzi, ale nezrychluje. Tezko rict jestli zustane pro pristi rok Marc i Gaston. Ale obema nemuzu nic vytknout. Chtelo by to nejakou total vypadavaci trat pro ostatni, aby se Minardi dockali a nikdo se nam nesmal!
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.00  15:15

« Ahoj Fenixi

No to asi sotva, chyběj příznivci, ty co jsem přispívaj spočítáš na prstech ruky - já, Mig 21, Boda, Lotus, ty, a kajetán!!! To je málo!!! No, díky za podporu, doufám do konce roku alespoň v 250 příspěcků!!!! A tobě přeji tak 1500!!!
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.00  14:13

« 100!

Ahoj Rubensi. Gratuluji ti k prvni stovce prispevku, jestli to takhle bude pokračovat, tak za chvili prekonas moje tema :-))) Jen tak dal!
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.00  13:22

« Migu, chci se tě zeptat........

... založil jsem vlastní webowé stránky, sice o amerických autech, ale možná že založím i o F1!!! Teď k tomu dotazu - jestli můžu na těch stránkách umístit odkaz na tvoje stránky o F1, aby to bylo bohatší!!!!!
    Díky za odpověď!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.00  08:42

« Re: S čím pojede příští rok Minardi??????????,

Hm, zase někdo moc vtipnej!!! Mercedes nikomu jinému než mekáčům dodávat motory nebude!!!! A jugiera taky nebude!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.00  20:16

« Re: S čím pojede příští rok Minardi??????????,

To ne.Minardi bude jezdit s motory
    Komachi-Mercedes 2000-a Jednaj s Junquerou prej by
    moh nahradit Marka nebo Gastona.
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.00  11:48

« Díky moc Migu!!!!!!

Opravdu děkuji za ty přilby!!!!!!
    Jinak Minardi se tenhle víkend moc nepřetrhly, Gaston udělal chybu a Marc taky nic moc, poslední místo v závodě je ostuda!!!! Celý víkend kromě nedělního warm-upu stál za prd!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  21:47

« Re: Migu

OK pisu si :). Zabalim to a poslu. Asi o vikendu, ted se me chysta otec odpojit :))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…