MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Anderson a Irvine vzteky prskali!!!!
No, chudák "Zelená příšera Garyho Andersona" - což je mimochodem nové označení pro Jaguar R1 musela kroužit s edouškem za volantem 4 kola za Marcem Gene, který si myslel, že s ním závodí o pozici a ne že je o kolo zpět! Hol u paprikášů měl eda smůlu!!!! -
« Re: Minardi
To víš hochu, po tom co z F1 odešel Stewart a Tyrrell, chybí mi takoví správný malý tým, tak proto Minardi, jinak nezajímám se o něj jenom sám. S E.Tuerem tě zklamu - nevím o něm vůbec nic, vím poze o Nakanovi a Badoerovi. jinak Tuera nepovažuji za dobrého pilota - měl dost kolizí a v první části sezony 1998 nedojížděl skoro vůbec do cíle. To G.Mazzacane je lepší - taky argentinec, ale oproti Estebanovi jezdí líp. jinak můžeš mrkonut na moje stránky o Minardi: [odkaz] -
« Diniz příští rok u Minardi?????
Objevují se spekulace, že by příští rok mohl u minardi jezdit Pedro Diniz, jemuž se letos vůbec nedaří, ale alespoň by přinesl do týmu potřebné miliony!!! Nos by utřel zřejmě G.Mazzacane, neboť s M.Genem se počítá!!! Další spekulace hovoří o tom, že by Minardi mohli používat starší verze Motorů Ferrari!!!! Samé dobré zprávy, ne??? -
« Hockenheimring
No, škoda Marca, že mu odešel ten motor, Gaston se držel a dokázal předjet alespoň Heidfelda!!!! Nic moc to nebylo, ale zároveň to nebylo nejhorší!!!!! Vzhůru do Maďarska!!
P.S.: za ty fotky díky, nemusíš zase tak moc kvaltovat, hlavně aby byly, minuty nerozhodují!! -
« Re: www
Aha tak ted jsem koukal na zdrojovy kod tvych stranek a je to jasny. Ty nam ty gify linkujes ze svyho lokalu. Tedy jako file:///c:/minardi2.gif a podobne. To pochopitelne nejde. Ty musis ty obrazky nahrat na mujweb.cz/www/minardicz a sem psat ty linky :-)) Zkus to. -
« Re: www
Nejak tomu, Rubensi, nerozumim. Kam chces umistovat Gify tak, abysme je videli. Pokud chces na stranku umistit obrazek, tak ho uploadni nekam na svuj server treba do adresare images. Noa v HTML bude potom jednoduchy prikaz :
anebo pokud ma fungovat i jako odkaz
. Kdyztak rozved to problematiku gifu trochu bliz, nebo mi napis mail :-)