MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

01.09.00  22:36

« Re: Re:

diky DSF a RTL to sleduju v bedne, ale i inet se hodi :)
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.00  19:14

« Re: Re:

Já kdybych v pátek odpoledne měl sledovat internet, tak bych se setsaktamensky praštil přes kapsu. Ale vidiš, teď mě napadlo, že bych to mohl sledovat ze školy. Pokud si tedy myslel, že to sleduješ na internetu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.00  08:26

« Re:

No já sleduji páteční tréninky na formula1-live, tam jsou taky online!!!! Jinak někdy se tam mrknu! Ještě jednou dík!
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.00  21:54

« Bez nadpisu

Divím se, že se nedíváte na server formula1.com. Jsou tam aktuální a já ho nejvíce využívám. Podle mě je nejlepší a sleduju tam kvalifikace ON-LINE
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.00  08:48

« Re: Ahoj Barichello

Tak to jsi opravdu hodnej, díky moc dizzy, někdy ti to třeba oplatím jestli budu mít něco zajímavého.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.00  21:32

« Ahoj Barichello

Je to na www.fomula1.com, ale já ti jí pošlu, protože jsem hodnej.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.00  08:50

« Dizzy ozvi se!!!!

Dizzy, prosím tě pěkně, řekni nám kde jsi vzal tu fotku nebo mi jí pošli na mail Barrichello@atlas.cz Budu ti moc vděčný!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.00  08:49

« Re: Mig 21

No Fernando je fakt dobrej, uvidíme jestli bude příští rok drandit za Minardi a jestli jo, tak jak si povede. Možná prý by mohl jezdit u Minardi i Wurz, sice se mu nedaří, ale aspoň by přitáhl prachy od D2 a ty by se šikli!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.00  23:15

« Re: To Barichello

Dizzy: mam ten samej dotaz, kde to je?

Baryk: No Alonso je ume nejlepsi novacek a nejvetsi prekvapeni serialu. Tady je sou jeho letosni statistiky: Kvalifikace: F.Alonso (SPA) - Astromega 11.DQ.18.20.13. 3.15. 6. 3. 1. prumer: 12,0

Zavody: F.Alonso (SPA) - Astromega 9. N.15. N. 8. N. 6. N. 2. 1. prumer: 14,5
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.00  13:58

« Re: To Barichello

To jsem si nestáhl, neboť jsem ji nikde neobjevil, kde jsi ji objevil ty?????
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.00  13:07

« To Barichello

Stahl jsi si tu nadhernou fotku z Hockenheimu, kde Rubens breci na bedne a vedle neho DC i Mika vypadaj, ze by se taky nejradeji rozbreceli ?? Super fotka, fakt skvela (a to ocenil i formulovy analfabet), a az do Madarska jsem ji mel na pozadi.
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.00  08:40

« Alonso?????

Co říkáš na Fernanda, vyhrál teď v Belgii, je docela rychlej, prý má jezdit u Minardi příští rok, uvidíme, jestli bude lepší než Gaston. Toho asi příští rok neuvidíme!
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.00  09:47

« Belgie

14 místo Marca není špatné, vzhledem ktomu, že dojelo hodně vozů do cíle, Gaston měl problémy, jinak vyhmátli strategii přezutí na suché pneu, Marc tím poskočil o dost míst vpřed, škoda té neplánované zastávky... uvídíme co předvedou doma v Itálii
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.00  09:41

« Re: Výsledky obou pátečních tréninků

Přesně nevím prý nějaké spory ohledně budocnosti týmu a o vlastníkovi, ale nic oficálního nevím. Třeba ten novej nebude tak špatnej.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.00  11:14

« Re: Výsledky obou pátečních tréninků

Cau Barrichello. Ted me trochu mrazi z odchodu Fioreho, nevis co je za tim oficialnim rozchodem nazoru????
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.00  14:18

« Výsledky obou pátečních tréninků

11) M.Gene 1.54.832 19)G.Mazzacane 1.56.122 Tak tohle je daleko lepší než prve, sláva. Marc byl dokonce chvíli na osmém místě. Kbyby se to tak povedlo v kvalifikaci!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.00  12:12

« Výseldky 1. pátečního tréninku

19) Gene 1.57.293 20)Mazzacane 1.58.663
    Slabý....
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.00  11:58

« Aktualizace na Minardi CZ

Nové obrázky z Velkých cen, novinky, nové odkazy....
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.00  11:17

« Re: Anderson a Irvine vzteky prskali!!!!

No já se mu taky nedivím, ale zase aspoň byla jednou sranda, jinak díky za obrázky, už jsem si je vyzved! Díky moc!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.00  20:28

« Re: Anderson a Irvine vzteky prskali!!!!

NO je zajimavy, ze Jag nema na Minardi v primym souboji :))) To je dobra zprava pro Minardi :). Gene je v tom jen diky nefungujicimu radiu, ale bejt Eda, tak sem asi nasranej jak mraky taky :)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…