MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

11.09.00  11:33

« Re:

Zas takovej propadak to nebyl. Dopadli lepe nez Jordany. A hlavne Prosty. To je fakt hruza, kdy jindy uz chce Prost bodovat, kdyz ne ted ?
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.00  09:57

« Monza

No v Monze to bylo pro Minardi úplný propadák, bylo tam jasně vidět, jak jim chybí výkon oproti jiným vozům a jak je skoro všichni snadno předjeli!!! Příští rok to bude lepší....
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.00  09:55

« Smlouva se Supertecem do měsíce!!!!

Do měsíce má prý být uzavřena smlouva s firmou superec na dovávku jejich motorů pro příští rok, řekl to prý G.Rummi!!!!! uvidíme...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  09:53

« Re: Re

No tak to jo, já jsem koukal na kvalifikaci, bylo to zajímavý!!! Akorát na RTL dávaj během přenosu asi 5 reklam, který jsou 2x tak dlouhý jak na Primě!!!
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.00  13:09

« Re

No, já právě nemám RTL, takže internet je jediná možnost.
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.00  14:11

« Výsledky obou tréninků!!!

13) M.Gene - 1.26.638 20) G.Mazzacane - 1.27.468
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.00  12:12

« Výsledky 1. pátečního tréninku

1) R. Barrichello -1.25.057 15)M.Gene 1.27.418 19) G.Mazzacane 1.28.010
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.00  12:11

« Aktualizace na Minardi CZ

v rubrice novinky
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.00  08:58

« Re: Re:

Kvalifikace se jede v sobotu a to čučím doma na RTL, pokud nejsem mimo Prahu. Takže se neozvu neboť nemám z domova čím se ozvat!!! Jinak je to online, takže to dávají ve stejnou dobu jako v TV, takže si můžeš vybrat mezi TV a webem.
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.00  19:20

« Re:

Tak až se pojede kvalifikace, tak se ozvi na téma Jordanu, já se budu dívat tak na druhou polovinu, aby se mi to moc neprodražilo.
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.00  13:22

« Supertec nebo Ferrari???????

Podle spekulací v italském tisku a na netu by měla být blízsko smlouvou mezi Minardi a Supetecem na dodávku motorů pro rok 2001. Takže Faerrari asi nebudou, ale Supertec není taky špatnej!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.00  08:48

« Monza

Jsem zvědavej, jak si Gaton a Marc povedou na domácí trati, časy v testech nebyly špatný.... Uvidíme!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.00  08:47

« Re: Hahaha

No to je dost možný!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.00  19:38

« Hahaha

Teď mě napadlo, že je to pravděpodobně stejná adresa :-))
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.00  19:37

« Re

Jo fajn, mrknu se na to, ale asi to bude úplně stejný jako na www.formula1.com
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.00  10:02

No a kde to v pátek sledujeu - adresa je: www.formula1-live.com
    Dávaj tam páteční tréninky, sobotní, kvalifikaci, warm up, závod - no prostě všechno!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.00  09:52

No Badoer nebyl vůbec špatnej, byl dobrej a je dobrej furt - viz testy za Ferrari, ale holt měl pořád smůlu na nespolehlivý a málo výkonný auta no a vyhodili ho asi proto, že mu došly prachy!!!!
    Jinak škoda tý Evropy.....
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.00  19:43

« Re:

To si s Wurzem teda moc nepomůžovu. Proč vlastně loni pustili Badoera, dyť byl docela dobrej. A loni na Nurburingu jsi asi musel brečet společně s ním. Na jaký adrese to sleduješ ?
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.00  13:09

« Alonso nebo Wurz????

Podle mne jsou tito dva jezdci nejžhavějšími kandidáty na místo G.Mazzacaneho, jehož dny v F1 jsou zřejmě již sečteny..... škoda......
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.00  09:04

« Re: Re:To: dizzy

No myslel jsem to na internetu, na RTL to dávaj brzy, to ještě nejsem doma, tak se na to dívám na webu. Sice bez obrázku ale jinak časy a všechno ostatní tam je, kdo je na trati, zda se stala havárie apod. Je to výhodný!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…