MINARDI FANS

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

07.02.05  21:47

« PS05

To jsem vazne zvedavy s cim se Paul vytasi. Tvrdi, ze to bude neco, co jsme jeste u Minardi nevideli. Ze by 6 kol? Nebo pohanena predni naprava? Proc zrovna nasi nemuzou jednou ukazat auto vcas. Ja vim. Chybi par melounu, ale i tak me to stve. :(
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.05  13:17

« Jordan/midland

Tak Karthikeyan a Monteiro už byli oficiálně oznámeni, že to vzali hákem. To budou esa, hotoví Šumachři >:D Tak myslím, že letos je šance....
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.05  13:15

« Re: Re: Re: Re: Kdy?

Taky si myslím >:D Jo to já bych se taky rád někdy svezl v Minardi, ale pokud nevyhrajeme ve sportce nebo nepřijdem na to, jak se stát rentiéry tak máme smůlu. to že nás Paul nezná by nevadilo, to už by se zařídilo, číslo do Faenzy mám....chyběj jen ty miliony :o))) BTW - na jízdou Dáčkou by asi Paul hned tak nezapoměl, to by byl jeho doživotní zážitek :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.05  11:57

« Re: Re: Re: Kdy?

Ano to je v pohode. Takovych, co odjedou 20 kol a zaplati par melounku by bylo potreba vic. >:D
    Ja vim o jednom, ktery je lama, nema prachy, ale moc rad by testoval.:D Jenze o me Paul ani nevi a asi se ani nedovi. :-(
    Ono by mi stacilo se svezt v te dvousedadlovce.
    Ja bych ho za to svez v Dacii 1310 TX s radialnimi pneumatikami a malou zavadou na chladicim zarizeni. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.05  10:51

« Re: Re: Kdy?

Babun: jinak Kiesa prý bude možná oznámen příští týden. Co říkáš na Nissanyho?? Je to sice lama, ale v pátečních testech nepojede, tak at si testuje, když si to zaplatí, ne?? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.05  10:50

« Re: Kdy?

Co se týče Jordanu, je to jasný. Eddie měl jedinou možnost, jak tým udržet v F1 - prodat ho. Protože jinak by letos končil - nemá peníze, má dluhy a nemá sponzory....Jediný co má jsou motory. To že se něco děje bylo jasný už z toho, že jako jediní letos netestovali....Mají prý přístí týden, tj. od 7.2. No ale s Karthikeyanem to moc nevytrhnou, druhý jezdce má být Monteiro, který loni testoval u nás...
    No vzhldem k faktu, že letos netestovali, měnili se u nich inženýři a technice (po příchodu idlandu jich plno odešlo samo nebo byli vyhozeni) a to, že za 14 dní už toho moc neudělaj bych řekl, že máme slušnou šanci je porazit aspoň co se týče spolehlivosti a pokud se povede nový auto nasadit skutečně v Imole a bude dobrý, tak i v rychlosti...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.05  10:41

« Re: Kdy?

Zdar, no Stoddart oznámil, že druhým pilotem bude Evropan, který už za Minardi jezdil. A nebude to prý Verstappen. Takže není vůbec těžké si z toho vykoumat, že to bude Nicolas Kiesa. Protože jediným dalším evropane, který kromě Verstappena za Minardi v posledních letech jezdil je Justin Wilson. Alonso a Davidson mají smlouvy, ti nepřicházejí v úvahu..Bruni už má smluvu v GP2...takže jedině Zsolt, ale ten to asi nebude. A Wilson v žádném případě, o tom ych vůbec nespekulůoval..Podle mě je to jasně Kiesa, což je sice průměrenje jezdec, ale jestli přnese prachy. Já bych tam raději viděl Freisachera nebo Zsolta.
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.05  22:40

« Kdy?

Kdy uz daji konecne vedet kdo bude jezdit? Az mi narostou vousy? Ty uz mam. Start sezony je za rohem a porad ticho po pesine. Mluvi se porad cim dal vic o Kiesovi. No nevim. Jsou i lepsi jezdci, ale pry ma dost penizku, coz se vzdycky hodi.
    Prekvapil me Jordan - Midland. Jsem zvedavy, jak bude ten ind jezdit. Mozna konecne nebudeme porad posledni. >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

17.01.05  11:31

« Bez nadpisu

Friesachera bych taky chtěl....nebo Zsolta, ti dva jsou asi nejlepší co je k mání, protože jak tvrdili že se o místo zajímá Montagny byl dle mých informací jen kec...Yoong nebude, to se neboj, Malajci už za něj nic platit nebudou a zadarmo ho tam Paul neveme...spíš se bojím, aby se tam nedostal Pantano nebo ještě hůře ta lama Nissany...to by byl taky expert.... :D
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.05  23:00

« Ozivuju

Friesacher by si rad koupil misto v Minardi. Ten by nebyl nejhorsi. V F3000 daval Baumgartnerovi pravidelne na frak. Jen je skoda, ze nema jeho zkusenosti. Kdo bude druhy jezdec se snad brzo dovime. Hlavne, aby to nebyl dalsi Alex Yoong. I kdyz ten by se podle techto pravidel vzdycky kvalifikoval. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.05  15:32

« Mrtvo

Co je s váma?? Nějak nepíštete, už nám to zas spadlo do Archivu...Pište!!! Jinak přeji všem dodatečně úspěšný Nový rok, hodně zdraví, štěstí a halvně pohody. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.04  13:56

« Re: Re: Článek

Díky za pochvalu. To víš, co si nenapíšeš sám, to nemáš :o))) Pro náš Klub to byla cesta ke zviditelnění a pro jejich čtenáře zase zajímavé počtení...
    Příští rok (sakra, vždyt už je to za pár...) to bude snad lepší, věřím v to...Uvidíme, musíme doufat :D
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.04  13:53

« Albers

Jo, Chrstian je dobrej. Minardi už trochu zná, testoval tam v letech 2001 a 2002 (i když popravdě toho moc nanatestoval) a tak tedka v prosinci....Má hodně zkušeností z DTM (i když to je o něčem jiném) a myslím si že bude dost rychlý..Jsem zvědav, zda mu bude dělat týmového kolegu Zsolt nebo někdo jinej...uvidíme, madaři se kasali že peníze seženou...Pokud ne, chtěl bych Freisachera nebo Bruniho...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.04  13:48

« Re: Tiskovka2

Ahoj. TEd jsem tu tejden nebyl, měl jsem dovču...Jo, ta tiskovka se týkala oznámení Christiana Alberse jako jezdce týmu Minardi pro sezonu 2005. Prodej se konat nebude, to mám ověřeno ze spolehlivých zdrojů...
  • 00 Reagovat !

foto

24.12.04  20:20

« Tiskovka2

Tak Paul oznamil, ze Christian Albers bude jezdit pristi rok za Minardi. Prodej se nastesti nekonal. Uvidime, co Christian predvede. V testech nebyval nejhorsi.
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.04  20:38

« Tiskovka

Na zítrek svolal Paul tiskovku. Jsem zvedavy, co se deje. Zklamalo by me, kdyby tym prodal. Udelal hodne prace. Vlastne tym v F1 zachranil.
    Snad to bude lepsi zprava. Treba nasel sponzora, ktery tymu da 150 mil eur rocne. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.04  11:49

« Re: Článek

Precetl jsem ho a je super. Porad se keca jen o F, McL a W, ale o Minardi malo. A pritom to je nazorna ukazka, jak se udrzet v F1 skoro bez penez. Skoda, ze zkrachoval Arrows. Ten taky patril dlouho do F1. Jenze co se da delat. My muzeme jen doufat, ze tam jeste dlouho vydrzime a trochu zlepsime vysledky. >:D
    Ja jsem se pokousel ozvat i drive, jenze mi blbne kraksna, a kdyz neco pisu na netu, tak se mi sekne.
    Radsi koncim dokud to jede. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.04  15:12

« Článek

Jinak četl jsi náš článek o Historii Minardi na www.*.cz??? :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.04  15:10

« Re: Re: Re: pokus

Ahoj!!!! >:D , t byl doba, než jsi se ozval..No Semlbáby je škoda, že nejle, ale prej má jet, takže uvidíme. No nové motory Cosworth jsou pozitivní zprávou, navíc bude nové šasi, to by mohlo znamenat alespoń částečný krok vpřed....
    Proti Zsoltovi ni nemám a jsem rád, že pojede někdo, kdo bude mít zkuešnosti ze závodů a bude vědět jak to chodí v týmu, může pomci při vývoji..Jestli pojede Bruni není zas ža tak moc jasný, osobně tipuji že ne, protože asi nesežen penízky...Ale pokud by sehnal, tak to bylo super, Bruni je rychlej...pokud ne, rád bych v týmu viděl Fresiachera nebo Alberse...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.04  10:41

« Re: Re: pokus

Alespon mohl dat vedet, jestli se pokus zdaril, ci nikoliv.
    Skoda, ze netestoval Semlbauer. Zajimalo by me, jak by si vedl v porovnani s ostatnima. I kdyz si myslim ze kopce a okruhy jsou moc rozdilna disciplina.
    Paul pry chce stejne jezdecke slozeni jako letos. No nevim. Zsolt sice ziskal bod, ale jinak toho moc nepredvedl. Ale ono to s tim autem asi ani neslo. :-( Je stesti, ze motory od Cosworthu budou. Snad se podari nejaky slusny vysledek.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…