MINARDI FANS
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
Barrichello 16.10.09 10:25
« Re: ferari
Tak my tu nejsme klub Ferrari, o Badoerovi sem se zmínil pouze proto, že jezdil za Minardi.
Jinak od Ferrari jeho nahrazení Fisichellou nebylo moc hezké a hodně si pomohli, Fisichella zatím v závodech co jel byl všude první :-) :-) :-) Tyhle výsledky by tam Luca ted zajížděl taky. -
Barrichello 20.03.08 11:09
« Stoddart v USA skončil
tak Stoddartova akvizice v usa - nutno říct velmi úspěšná, Doornbos nejlepší nováček roku a navíc třetí v celkovym pořadí skončila díky krachu série Champcars. Tak copak bude dělat ted.
No takže pro rok 2008 jméno Minardi už přežívá v motorsportu jedině díky Giancarlovi.... -
« Minardi - návrat v roce 2008?
Paul Stoddart podal přihlášku týmu Minardi do sezony 2008. Základna týmu by měla být v britském Ledbury a tým má k dispozici šasi PS04B a motory CR3-L. Což je sice strašně zastaraá technik, kor v roce 2008 ale jako počáteční vstup by to stačilo. Takže snad to vyjde a znovu uvidíme Minardi na scéně. Neměl jsi to púrodávat Paule, ale jestli se to povede, odpustíme! -
« Další článek o Histroii Minardi
je na [odkaz]
Je tam i pár zajiamvých věcí o kterých se nikde nedočtete a jeto rozepsáno skutečně dopodrobna. Což se musí ocenit.
Já když před rokem psal pro konkurenční www.*.cz rovněž článek o historii tak jsem tak podrobný nebyl, neb jsem mysel že detaily by spíš čtenáře nudily. Ale spletl jsem se :o( -
« Brazílie a Japonsko
Tak Brazílie byla Ok - porazily jsme oba Jordany - i když Monteira díky poruše jeho enžajnu,ale to je jedno...
Japonsko bylo taky fajn - 13. a 15 místo v kvaldě - to už dlouho nebylo. Měli jsme štěstí na počasí a hlavně neudělali jsme chyby jako jiní (Zdravím Tiaga a Jarna - hezký hodiny chlapci :o))) )
No a v závodě Robert předstihl Naraina - ten byl už po několikáté horší...Škoda Alberse - plameny v boxech byly sice efektní, ale bez nich to mohlo být lepší. No ale je vidět úsilí mechniků když se dokázal vrátit do závodu.
Jinak super čas zajel Christijan v druhém sobotním tréninku! -
« HLEDÁME REDAKTORA !!!
HLEDÁME REDAKTORY www.AUTO-NEWS.cz
Pokud máte zájem psát o automobilovém sportu, seriových automobilech či tuningu, neváhejte a napište nám. Jsme autoportál AUTO NEWS NETWORK www.auto-news.cz a hledáme lidi, které zajíma formulový sport a auta.
Děkujeme a těšíme se na kontakt s Vámi.
Za redakci ANN
zelinka.petr@auto-news.cz