Auta a jejich prezdívky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Posezení u baru aneb pokec jen tak
-
« Uplne od tematu....
Zahlidl jsem, ze tu nekdo komentoval muj stary prispevek (tehdy jsem pouzival nick Syncro4motion) o Fordu. Musim se pochlubit: Nas Fix Or Repair Daily Transit ma totiz 'odometer' jen do 99.999 - ted jsem zjistil ze zacatkem roku proklamovanych 300.000 (temer) je vlastne 400.000. Pred tremi mesici vezl do Bratislavy 4lidi + cca 250kg (objemnyho) nakladu - po dalnici porad 120kph... Ted uz je po rovnych 400.000 (poslednich deset jsem natocil aby to bylo kulaty - na poli, uz nema STK :-)) na zaslouzenym odpocinku (vule v motoru na sirku atp :-), ale porad provozuschopnej - vivat Ford.... -
« Re: Re:
Calibru jsme měli, ještě když jsem žil v Praze. Byla nová a za první rok byl třičtvrtě roku v servisu (o: Fakt bomba,pokaždý, když jí na chvíli vrátili, měl jsem pocit, že ji vidím poprvé.. hehe. Ale jsou i tací šťastlivci, co měli dobrej kus a Ti jsou z auta happy.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Pred casem bezela zidovsky ladena reklama s Kohnem na Hyundai, tak jsme vuz prekrtili na Judai...