Subwoofer pod sedadlo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

19.03.00  22:38

« BASY

V katalogu Sony 1998/99 jsem našel aktivní subwoofer XS-AW3. Rozměry 240x360x67 mm. Repro o průměru 200 mm. Jmenovitý výkon 80 W, max. výkon 140 W.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.00  17:30

« Re: pod sedadlo ??

Souhlasím. Dodal bych jen, že u dole zmiňovaných subwooferů pod sedadlo zřejmě hraje velkou roli i velikost reproduktoru. Do těchto boxů se montují subwoofery o průměru 100 mm. V posledním čísle Autohifi jsou testy subwooferů. Asi bych na ně dal a obětoval místo v kufru. Možná by stál za úvahu nějaký Free-Air woofer do plata. Nedávno jsem měl možnost slyšet předváděcí vozidlo (Golf) výhradního dovozce komponentů firmy Dragster pro Rakousko. Celkem jsem si nevšiml středů a výšek. Ale oni do toho Golfa narvali šest zesilovačů, nějaké kapacitory a v zadu za hlavou a v prostoru pro zadní sedadla (byla pryč) tepalo dvacet (číslem 20) 30-ti centimetrových subwooferů. Neznám celkový výkon zařízení, ale hladina zvuku dosáhla (naměřených) 160 dB. Takový zemětřas jsem ještě neslyšel a doufám, že už nikdy neuslyším. Myslím, že stačí jeden slušný subwoofer.
    Ještě doplním, že Blaupunkt o kterém jsem se zmiňoval se jmenuje CMS 265. Cena podle Autohifi je 5790,- Kč, podle www.Blaupunkt.cz tuším těsně pod 4500,- Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.00  08:45

« pod sedadlo ??

Muj odbornik na muziku v aute mi subwoofer pod sedadlo okomentoval slovy: Dam ti to tam, jestli chces, ale nehraje to....podle toho, jakou muziku mi do auta udelal, na nej spoleham. Podotykam, ze i kdyz v autohifi nejsem kovanej, s domaci muzikou zkusenosti mam, mel jsem jeden cas Hifi studio....Rekl bych, ze problem bude v nevyhodnem tvaru ozvucnice.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.00  05:17

« Re: Subwoofer pod sedadlo

Aktivni subwoofer muzu dat kam chci,zalezi jen na vykonu v sinusoide.A aktivni vyhybku,nastavit chci basy,nebo nee?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.00  23:44

taky jsem uvažoval o subwooferu pod sedadlo, ale jen do té doby než jsem si přečetl upozornění v návodu k vozidlu. Píše se tam, že reprodoktory umístěné pod předními sedadly mohou negativně ovlivňovat funkci předpínačů bezpečnostních pásů. Nerad bych se nechal kvůli muzice "uškrtit". Co vy na to???
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.00  20:55

V katalozích jsem viděl to, co žádáš od firem Panasonic a Blaupunkt. Bohužel si nepamatuju typy.
    Protože nyní pomaličku ozvučuju auto, zajímal jsem se o tuto problematiku. Mám dojem, že zmíněný subwoofer od Panasonicu není určen pro český trh. Zkus se podívat na www.panasonic.cz a na www.autohifi.cz.
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.00  10:17

« Subwoofer pod sedadlo

Ahoj. Potrebuju nejaky maly aktivni subwoofer ,ktery by
    se vlezl pod predni sedadlo.Nevite nekdo o takovem?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…