Volkswagen CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
« Re: T2, T3
Rozdíl mezi T2 a T3 je dost patrný. T3 už je hranatější , přičemž T2 připomíná T1(tramvaj) Motory ke konci své produkce měla T3 i Turbodieselové. Mně se moc líbí T1 nebo T2. Dá se z toho udělat přenádherný speedster-van. Jestli náhodou o nějaké hodně levné T2 víš tak dej vědět. -
« Re: Víte že....
jo ta spotreba je fakt bomba. Sem zvedavej kolik vyjde prumer za tu celou cestu kolem sveta, ale zatim se to drzi kolem 2,3 l na 100 km. Jinak se me Lupo taky moc nelibi, ale zmenil sem nazor na tyhle maly auta, kdyz sem jezdil Seatem Arosa (1.4 Turbo, 140 PS). Karoserie v podstate stejna jako Lupo. Byl to prototyp, jezdil sem s nim na praktiku u VW. Co to turbo s tim autickem delalo bylo fakt sila. Zrychleni z 0 na 100 km/h okolo 6 s, skutecna max. rychlost na testovaci draze 218 km/h (tacho skoro 230). Proste delo, i kdyz to vypadalo jako obycejny prditko. -
« Víte že....
Lupo s motorem 1.2 TDI a vstřikováním PD jezdí po celém světě a láme rekordy? Tak např. teď jezdilo svých 1000 km po silnicích San Francisca s rychlostním průměrem přes 80 km/h a se spotřebou 2,33 l/100km .....celkem slušný důkaz technické vyspělosti, když se jedná o seriový vůz nemyslíte? -
« Prosba - dotaz
Než se vytvoří nové téma, prosím o pomoc tady. Neviděl jste někdo v poslední době VW GOLF VARIANT 1.9 D (je to kombík pro neznalé), SPZ AHJ 86-85 (aspoň to takovou mělo), černá barva, na zadním skle černá folie, č.k. WVWZZZ1HZTW105265. Někdo ho včera ukradnul mýmu nejlepšímu kamarádu a já potřebuji toho dotyčného chytit a utrhnout mu ko..... Díky za každou pomoc, SMS na 0603 913 805, nebo kupca@iol.cz. -
« Re: To Jarous
Mám před sebou fotky novýho Passata, a jsem trochu na rozpacích. Zadní lampy se trochu zvětšily a navíc dostaly dva kulaté "reflektory mezi nimiž je pruhovaný bílý blikač. Zadní kufr postrádá madlo nad SPZ (stejně jako Fabie) a provází ho (zase stejně jako u Fabie) mělký prolis podél celého víka. Nárazníky a boční lišty dostaly vloženou tenkou chromovou lištu a přední světla jsou s integrovanými blikači a vypadají jako snížená od nového Sharana, Navíc maska je v barvě vozu a má zase ve spod chromovou lištu. Nárazník se také změnil, a co mne připadá docela strašný jsou mlhovky. Jinak Interiér je podobný jako u Bory V6 nebo u Sharana... má chromové rámečky, ale číslice jsou o dos menší a blbě čitelné. Vrcholová verze PASSATA má být s motorem W8 - 340PS!...tento motor by prý měla dostat i velká ŠKODA. Cena základních modelů nového passata má prý být o dost vyšší!! -
matuS 17.06.00 17:02
« Bez nadpisu
greggie> ja mam skor pocit, ze o BAZ sa bili VW a GM. lenze VW niekoho v prahe podplatilm aby nemal konkurenciu, a teda sa to predalo VW. afaik bola okolo toho dost velka afera.
dopadlo to tak, ze GM urobil vyrobnu v polsku, ale paradoxne akurat asi v priebehu posledneho polroka sa ta vyrobna v polsku ide zavriet, lebo sa im to zevraj neoplati - no ja by som povedal, ze im skoncili danove prazdniny.
takze nakoniec mozno bolo VW Bratislava najlepsim riesenim.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!