Volkswagen CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• 00 Reagovat !

foto

26.07.00  17:29

« VW

Volkswageny sou kvalitný auta.Podle mého názoru im chybý duše ale šak je lidové vozidlo.kvalita je dobrá kromně vozidel Passat se šestiválcema 2.8V6
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.00  12:37

« Dovoz

Čau lidi, potřebuju někoho, kdo vozí auta z venku. Konkrétně scháni GOLFa 1.8 GTi z 88-92; na přestavbu.Info na jbraza@aluts.cz. Dík
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.00  21:48

« Pošlete fotografie

Nazdárek!!!
    Kdo z Vás má tajné fotografie budoucích automobilů VW,tak ať mi je pošle na petr.simr@worldonline.cz
    Nepište mi adresu na automedia-online.com-to už znám
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  21:10

« Re: T2, T3

Rozdíl mezi T2 a T3 je dost patrný. T3 už je hranatější , přičemž T2 připomíná T1(tramvaj) Motory ke konci své produkce měla T3 i Turbodieselové. Mně se moc líbí T1 nebo T2. Dá se z toho udělat přenádherný speedster-van. Jestli náhodou o nějaké hodně levné T2 víš tak dej vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  14:56

« T2, T3

Můžete mi tady na VW vysvětlit jaký je rozdíl mezi dodávkama T2 a T3?
    Motory to má stejný, vypadá to taky stejně, ale cenově jsou rozdílný.
    Dík
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.00  19:51

« GOLF II

Nema tady nekdo nahodou zkusenosti s Golfem II-Diesel? Uvazuju o koupi. Co sem slysel, melo by to bejt celkem spolehlivy auticko.

Uvazoval sem taky o 1,8 benzin, ale pri dnesnich cenach benalu? Potrebuju ho hlavne na delsi cesty.

• « 00 Reagovat !

foto

12.07.00  17:48

« Re: VW LUPO 3L

herrgott, co to dela za kraviny.

Na ceste kolem sveta s VW Lupo zatim ujeli 18 310 km, spotreba je 2,41 l/100 km, pri prumerny rychlosti 87,0 km/h.
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.00  17:42

« VW LUPO 3L

• 00 Reagovat !

foto

04.07.00  19:26

« Passat

Som tu novy. Chcem sa len opytat aky mate nazor na VW Passat 1.8 20V ? Mam moznost ho kupit, tak sa chcem poradit. Vdaka.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  02:03

« Re: Víte že....

jo ta spotreba je fakt bomba. Sem zvedavej kolik vyjde prumer za tu celou cestu kolem sveta, ale zatim se to drzi kolem 2,3 l na 100 km. Jinak se me Lupo taky moc nelibi, ale zmenil sem nazor na tyhle maly auta, kdyz sem jezdil Seatem Arosa (1.4 Turbo, 140 PS). Karoserie v podstate stejna jako Lupo. Byl to prototyp, jezdil sem s nim na praktiku u VW. Co to turbo s tim autickem delalo bylo fakt sila. Zrychleni z 0 na 100 km/h okolo 6 s, skutecna max. rychlost na testovaci draze 218 km/h (tacho skoro 230). Proste delo, i kdyz to vypadalo jako obycejny prditko.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.00  18:16

mně taky ne, ale ta spotřeba se mi líbí moc.....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.00  17:54

Mně se Lupo nelíbí!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.00  17:48

« Víte že....

Lupo s motorem 1.2 TDI a vstřikováním PD jezdí po celém světě a láme rekordy? Tak např. teď jezdilo svých 1000 km po silnicích San Francisca s rychlostním průměrem přes 80 km/h a se spotřebou 2,33 l/100km .....celkem slušný důkaz technické vyspělosti, když se jedná o seriový vůz nemyslíte?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.00  08:42

« Re: Prosba - dotaz

..lidi jsou svině!!! Nejlepší zabezpečení maj v Jižní Africe, tam se prej zamknou všechny dveře a buď se spustí jedovatej plyn , ebo vystřelí kapsle s jedem do nenechavce.....prý tam krádeže aut dost poklesly.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.00  08:39

« Re: To RSD

tak se koukni na www.autobild.de , a vlevo si zvol archiv a napiš klíčové slovo hledání passat. Je to tuším Ausgabe Nr. 24/2000 a tam jsou všechny fotky co byly v minulém časopisu a pokud trochu zvládáš němčinu tak si i počteš...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  21:00

« To RSD

Prosííííím moc bych chtel videt ty fotky toho novyho Passata!!! Nevíš kde je vzít?? Případně Ti dám svuj mail! Predem DIKY!!
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.00  20:52

« Prosba - dotaz

Než se vytvoří nové téma, prosím o pomoc tady. Neviděl jste někdo v poslední době VW GOLF VARIANT 1.9 D (je to kombík pro neznalé), SPZ AHJ 86-85 (aspoň to takovou mělo), černá barva, na zadním skle černá folie, č.k. WVWZZZ1HZTW105265. Někdo ho včera ukradnul mýmu nejlepšímu kamarádu a já potřebuji toho dotyčného chytit a utrhnout mu ko..... Díky za každou pomoc, SMS na 0603 913 805, nebo kupca@iol.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.00  20:37

« Re: To Jarous

Mám před sebou fotky novýho Passata, a jsem trochu na rozpacích. Zadní lampy se trochu zvětšily a navíc dostaly dva kulaté "reflektory mezi nimiž je pruhovaný bílý blikač. Zadní kufr postrádá madlo nad SPZ (stejně jako Fabie) a provází ho (zase stejně jako u Fabie) mělký prolis podél celého víka. Nárazníky a boční lišty dostaly vloženou tenkou chromovou lištu a přední světla jsou s integrovanými blikači a vypadají jako snížená od nového Sharana, Navíc maska je v barvě vozu a má zase ve spod chromovou lištu. Nárazník se také změnil, a co mne připadá docela strašný jsou mlhovky. Jinak Interiér je podobný jako u Bory V6 nebo u Sharana... má chromové rámečky, ale číslice jsou o dos menší a blbě čitelné. Vrcholová verze PASSATA má být s motorem W8 - 340PS!...tento motor by prý měla dostat i velká ŠKODA. Cena základních modelů nového passata má prý být o dost vyšší!!
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 21.06.00  10:02

« Re: To Jarous

On je teď na dovolené, až přijede, tak se ho ještě jednou zeptám, jeho auta moc "nebaví" a tak je možné, že mi řekl nějakou nesmyslnou cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.06.00  17:02

« Bez nadpisu

greggie> ja mam skor pocit, ze o BAZ sa bili VW a GM. lenze VW niekoho v prahe podplatilm aby nemal konkurenciu, a teda sa to predalo VW. afaik bola okolo toho dost velka afera.
    dopadlo to tak, ze GM urobil vyrobnu v polsku, ale paradoxne akurat asi v priebehu posledneho polroka sa ta vyrobna v polsku ide zavriet, lebo sa im to zevraj neoplati - no ja by som povedal, ze im skoncili danove prazdniny.
    takze nakoniec mozno bolo VW Bratislava najlepsim riesenim.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…