Volkswagen CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• 00 Reagovat !

foto

03.10.01  20:39

« VW Jetta - Tunning

Zdravim!
    Jsem cerstvym 'majitelem' ridicaku a snad i VW Jetta (Rodice rozhodnou :o). Nemate nekdo zkusenosti s tunningem? Pro zacatek bych to videl na rozperu pred. vzper, otevreny sani... Jak moc jsou tyhle veci znat?? Pozdeji treba ladeny parohy, chip (1.8/66kW), jinej lak...
    Chtel bych si udelat vlastni narazniky (laminat) - ma to smysl (mam znamy, ktery by mi pomohli s vyrobou kopyta i laminovanim). Ma to smysl??
    A to nejdulezitejsi: Kde na to vsechno vzit?? :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.01  11:18

« Re: Passat 1,9 TDI ( 81 kW)

No konecne poradnej Passatista. Ted jsem jednoho ozenil 245000km a kupuju novyho. Celou dobu jsem jezdil s chipem od ABTu a sport. filtrem. Vykon to melo cca 150PS. Bomba, jezdi s tim jak chces, odspodka nahoru. Neni problem. Jedinej!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.01  19:46

« Re: Mám si koupit Passata

Zkus P406 nebo P607
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.01  11:57

« VR6

Ahoja VWčkáři, kdo má přístup k informacím, rozměrům atd.. nebo prostě jen zkušenost s přední nápravou u VR6, jukněte do "Golf VR6 rady a konzultace" ... díky KaZaN
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.01  20:10

« návod k obsluze

Sháním český návod k obsluze na Sharan r.v.07/98.Alespoň půjčit.Prýjsou snad i někde na webu ke stažení???
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.01  11:29

« Mám si koupit Passata

Ahoj všem. Končí mi leasing meho současneho auta -opel vectra - a chcic něco nového. Zkoušel jsem se projet s Citroen c5, Mondeo, Primera a Honda Accord. Musím se vám přiznat že jsem zatím naprosto nadšený z Hondy a velice zklamaný z Mondea. S Passatem jsem jel s motorem TDI. Mám úctu k Passatu a jeho- asi- kvalite. Vůbec se mi ale nlibi jeho interier hlavne to ze je vše takový ošklivě hranatý. Máte někdo zkušenosti s novým Passatem s motorem 2,0 ? Je to nový motor nebo nějaký "starý výprodej" ? Slyším chválu, i od konkurence na motor 1,8 Turbo, ale asi na něj nebudu mít. Děkuji za Vaše doporučení a komentáře a přeji hezký den
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  20:23

« Elektrika v VW Polo 1.0,r.v.1999

Nazdar VW šílenci.Mám problém:potřebuji sehnat plánek elektroinstalace na model VW Polo 1.0 rok výroby 1999.Můj problém tkví v zapojení mlhových světel.Chtěl jsem to dát opravit do servisu,ale ti parchanti neví,co by si za to naúčtovali.Dík za každou drobnost Mačo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.01  18:51

« Re: TDI - zklamání

V Cine se porad vyrabi Jetta II s novym motorem a pridi podobnou minulemu Passatu.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.01  09:02

Vento a teď Bora mají označení Jetta pokud vím ve státech, v Jižní Americe, ale i v JAR.Jenom nevím, jestli se v Africe už dělají taky Bory nebo jestli se ty jejich Jetty podobají stále Ventu. Jo, ty Jetty měly označení v římských číslech ( aspoň v Americe ) : Vento = Jetta III. Mišmaš v názvech má VW už delší dobu. Na některých evropských trzích se prodávaly Feldy pickup jako VW Caddy. Auto bylo Škoda, jenom znaky a nápisy byly VW.
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.01  12:59

« Vento & tuning

Cau lidi. Prozradte, kde by se daly na Vento sehnat ruzne ptakoviny - tuning motoru, plasty, volant, sedacky... "Poslucham" na zk@cscare.com, diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.01  18:15

Alexi, nebylo to spis v Jizni Americe, konkretne v Brazilii ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.01  16:28

Ano Vento i Bora se jemovalo a jmenuje v USA Jetta. Vento se ale jako Jetta vyrabelo v Jizni Africe.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.01  17:29

pro smudlu - tahleta Jetta neni jistojiste Vento, alebrz pro evropany Bora (ovsem v Americe zvana Jetta).
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.01  16:37

Krakonoši, konečně se někdo ozval na obranu VW diesel. Mám podobné zkušenostise servisováním VW na taxíkách. jenom pro hnidopichy: Jetta je v Mexiku dělané Vento.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.01  07:09

V cervnu 1999 jsem koupil VW Jetta TDI vyrobena v Puebla, Mexico.
    Primo z prodejny [North Vancouver,Capilano VW] jsme jeli pres Albertu,Saskatchewan,Manitobu,Ontario,Mi… do Chicago,Illinois coz je asi 4 000km.
    Zpatky do Vancouveru pres Iowu,Nebrasku,Wyoming,Utah,Idaho,Oregon and Washington.
    Vice nez 8 500km.
    Jetta jela jako vitr zadny problem!
    Dnes mam 80 000km bez jednoho problemu.
    Pouzivam Mobil-Delvac 1 5W-40,full synthetic.
    Pred mesicem jsem delal Upsolute chip tuning a Piper X cone filter s CCV filter bypass.
    Z 90HP na 125HP a velice silna torque az na 5000rpm.
    Jeden z nejlepsich motoru co jsem kdy mel!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.01  16:07

Prispevek specielne pro TU: hochu, kdyz uz se divas i do jinych temat, tak porad, prones neco konstruktivniho nebo se radeji zdrz hlasovani. Ale abych byl konkretni: Je fakt, ze toho casu resim problem kourivosti u Sierry 1.8 TD, ale to sem myslim nepatri. Tento dotazek jsem nadhodil v jine diskusni skupine. A co se Peugeotu tyce, tak sleduj kamosi: dovezl jsem shodou okolnosti loni 2 P406 HDI, obe auta najeto cca 120 - 150.000. Vsechno by sedelo, jenom, kdyz jsem zkousel vule ojnic, tak chodilo dost nad normal a tlaky byly taky kazdy valec uplne nekde jinde. Ale nerikam, i Peugeot se muze obcas vydarit.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.01  09:32

« Re: VW

to je fakt, ty Passaty jsou desny sracky. Nekupovat !!!! A hlavne ne s TDI motorama !!! To by byla spolecnost, h52, Octavian ...
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.01  09:11

« VW

No, ono VW vůbec není to, co se z něho všude dělá, horší už je snad jenom KIA. Mám osobní zkušenost s Passatem Variant TDI NOVÝM !!! a děkuji, NEVER MORE. - přední ramena, brzdy 2x, zámky, světla, klima atd .... docela dost na 80 000 km a nový auto, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  22:55

Hele smudlo nasedni do svyho forda, seslapni plyn napodlahu a nech se zahalit dymem z tveho vyfuku. Jestli mas nejake spatne skusenosti s Peugeotem, tak to sem napis, ale ne typu kamarad povidal ...
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.01  20:42

« Motory

No neposoudim motory u Peugeotu, protoze jedinej co mam zkusenost je kamosova 205 GTD.

Co se ale tyce VW motoru, tak ti klidne poslu fotky 15ti lidi co znam osobne ze maj na VW motoru vic nez 150tkm a nemenili by za nic na svete.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…