Volkswagen CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
« Re: co to?
Možná, kdyby jsi četl pořádně, tak by jsi tohle nemohl napsat. Jsem blázen do golfů III a IV a pouze jsem konstatovala skutečnost, že kamarád narazil na dost poruchové Polo a byl rád, když ho prodal - netvrdím, že jsou poruchová všechna.
Navíc nechápu, proč podle tebe tady všichni jezdíme ve 120 a feliciích - existují i jiná auta... -
« co to?
Jak to tak tady ctu, tak se nestacim divit co to jsou tady za kecy. Tohle je VW club a ne VW anticlub. Kritika podvozku POLA, POLO 2 roky stare, ktereho sa rad zbavil? Ja sem mel POLO 1,4 95, od noveho jsem najel 80tkm, stalo na mrazu -20, nijaka zvlastni starost, super akcelerace, 175 v hodine, supr sportovni tlumeni a hlavne zadnej servis potrebnej. To se neda s vasema 120tkama a feliciema srovnavat, to je nemecka kvalita. Fotr jezdi s ruznejma passatama a golfama a tak uz asi 18 let a nemenil by, leda za BMW nebo AUDI, ale to je prece ina kategorie. POLO stoji jako 3platy v nemecku, tak co? -
« aha...
Nemyslím ,že by u nás VW extrémně vybočoval z řady z hlediska poruchovosti. Každá automobilka má svoje slabiny. Např francouzská auta mají vadná ložiska, Ford má nekvalitní laky, Italové tenké plechy, Opely motory, které mají papírově o mnoho více koní než-li pocitově..... Na každou automobilku se dá něco ušít.... Jo a k SHARANU a jeho faceliftu, je to prostě skvělé, jenom jsem ho ještě neviděl zezadu. Předek je však pecka a doufám, že PASSAT půjde v SHARANOVÝCH šlépějích.
Také připravovaný TRANSPORTER na společné platformě s MB VITO vypadá dokonale..... Mně se auta koncernu VW moc líbí a myslím, že tato automobilka se za několik málo let bude řadit na stejnou úroveň jako BMW, AUDI a MERCEDES. -
« VW Golf 1.9 TDi
Abych též přispěla do diskuse - můj ex-přítel měl III generaci Golfa 1.9 TDi - spojlery, folie, nová přední maska, elektrony, tuning motoru - prostě radost se podívat a povozit se.
Na druhou stranu měl kamarád Polo, myslím že tak max. 2 roky staré, kupované nové, vrazil do něj dalších 40 tisíc na opravách a ve finále byl rád, že se jej zbavil. -
« podvozek pola...
..jsi trochu napřed , protože podvozek Fabie dostane POLO až v další modelové řadě, protože tato je jen mezityp!!! I když POLU pár cm. na délku oproti Fabii znatelně chybí, tak GTI od POLA se sériově montovanými Bilsteny je jeden z nejlepších malých GTI vozů. Pokud jsi jel Kingu v 1.0 - 1.4 tak O.K. Já jsem si měl možnost minulý týden sednout v Deutschlandu do GTI-čka, a mám li srovnat s předchozí řadou, tak je nové pólo absolutní Bomba a to i přes to, že nemá rozvor Fabie. Motor je odladěn stejně skvěle, jako byla kdysi odladěná GTI jednička (1978) bez katalyzátoru a smechanickým vstřikováním. Zajímavé je, že nikdo nekritizuje cenu jako u Fabie? Dát přes pětset kolíků za trpaslíka..... to by musela bejt ženská móooooooc hodná.(naštěstí všeobecně hodný nejsou) :o) -
« motor
musim pochvalit motor 1,8T, je to fakt sila. Isiel
som stym v Octavii a v Passate. U Passatu sa mi
zdal ten motor trochu tvrdsi, ale inac to bolo super.Keby som si kupoval Volksvagen,tak len s
1,8T (popripade Passat 2,8) alebo si pockam na
1,9TDI (150 koni) a 2,5 TDI (180 koni). -
matuS 01.03.00 23:53
« Re: První příspěvek do diskuze Volkswagen Club!!
mne sa ten golf paci. znamy ho ma, a pindal na take veci, ze zakladna verzia je trojdverova, a uz ked chces zadne dvere tak priplatok cca 70.000sk, no nehorazne volaco. a podobne je to aj s vybavou, proste klasicky nemecky styl. a preto mi aj vw lezie na nervy.
stary zlaty chrobak... -
« První příspěvek do diskuze Volkswagen Club!!
Vítám Vás všechny ve Volkswagen Clubu!
Doufám, že zde v budoucnu budete nacházet samé zajímavé informace a že se se všemi podělíte se zkušenostmi s vozy Volswagen. Už nyní je mi jasné, že se tu setkáme s mnoha kritickými názory, ale to k diskusi určitě patří. Rubrik o Passatu už tu bylo hodně-hlavně těch kritických, a tak jsem se rozhodl založit téma o všech Volswagenech!! Doufám, že na mě nebudete hned útočit! Zároveň Vás všechny zvu na nové stránky www.volkswagen.cz
PIŠTE PIŠTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!