Volkswagen CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• « 00 Reagovat !

foto

19.04.00  01:49

« Re: VW BORA

Milý RSD, velice rád bych byl ten "každý", který jezdí v Octavii! Nevydělávám snad nejhůř, ale 400.000,-Kč nebo i víc prostě dohromady na auto nedám. Chápu, kde na to vzali úspěšní podnikatelé, nechápu a radši ani nechci domýšlet, kde na to vzali řadoví zaměstnanci. V Portugalsku, které je s výkonností ekonomiky pěkný kus před náma, jsem neviděl zdaleka tolik luxusních aut, jako v Čechách a na Moravě. Mluví ze mne jenom malá česká závist nebo máte podobné divné pocity a dojmy i vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.00  18:20

« Re: VW BORA

Já ti nevím , myslím si, že je Bora dost předražená, a vezmu li v úvahu cenu/užitnou hodnotu, tak bych byl spíš vlastencem. na druhou stranu má Bora lepší dílenské zpracování,lepší materiály v interieru, krapet modernější design a jistý punc vyjímečnosti. V Octavii jezdí každý ( ...i já) ale Bory je vidět málo.....
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.00  01:46

« VW BORA

AHOJ. Oplati sa kupit VW BORA s najslabsim benzinovym motorom 1.4 16V 55kw?Prosim,kto ma nejake skusenosti s tymto motorom a autom,tak sa ozvyte.BAY BAY
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  15:24

« Re: to Orfeus

co tak keby si predviedol svoju chytrost teraz ty a namiesto pidenia po uplne irelevantnej informacii na com jazdim, ktora vobec nema dopad na moje nazory vplyv - prave opacne, moje nazory maju vplyv na to, ake auto si vyberiem, tak na co to prosim potrebujes?

mimochodom ak sa chces dozvediet na com jazdim - mam 21 rokov, studujem, pracujem, svoje auto som si kupil za _svoje_ a len svoje zarobene peniaze a kupil som si auto _nove_, skus hadat, ak uhadnes nezacni ma urazat a zamysli sa radsej nad tym, ake auto si si kupil ty ked si mal 21.

• « 00 Reagovat !

foto

12.04.00  14:13

« Re: fauve

Soory odborníče, můžeš mi říct čim jezdíš, že seš takový chytrý?????
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.00  11:57

« fauve

moj nazor na VW asi nikoho neprekvapi: hrozne tuctove, vzhladovo totalne konzervativne a nudne auta, vyhodu vidim v tom, ze maju relativne komfortnejsie podvozky nez ine auta, naopak motory okrem 1.8T su maximalne * (TDI su ok, ale na JTD fiata nemaju).

tolko v kratkosti teraz k jednotlivym modelom:

POLO - bohuzial mam tu cest vdaka mojmu total-VW-positive sefovi jazdit vo firme s cca 15timi kusmi tohto tiez-auta, ako som pisal, jedina vyhoda je na male auto relativne komfortny podvozok, zasa na druhu stranu sa to auto nehorazne v zakrutach naklana, inak motor po 4000 otackach ide vyskocit spod kapoty, dalej nejako divne rieseny plyn trpiaci podobnymi symptomami ako el. plyn vo fabii - oneskorena reakcia cca o pol sekundy, o pritrojovke radej ani nebudem pisat, ked sa pohodlne usadim, vzadu by si nesadol ani kojenec a co povazujem za uplne najhorsie, i ked subjektivne minus - z toho auta sa mi uplne zle vystupuje a nastupuje, ako keby to nebolo doriesene, proste v nijakom inom aute nemam take problemy ako v POLE.

GOLF - chvalabohu o trochu vacsie nez POLO, avsak i napriek tomu, ze som zaryty odporca i Skody, by som si za cenu Golfa radsej kupil Octavku. jednu vec vsak este nepochopim - ako vsetci velmi tuzia po Golfe III., nechapem ako sa niekomu moze ten otras pacit, ved je to nicim nezaujimave auto a pritom za nehanbia za '92 s 140.000 km pozadovat 200.000 Sk a to je este problem zohnat, fakt nechapem...

PASSAT - vdaka mojmu VW-positive sefovi som parkrat jazdil i so starosu generaciou Passata a bolo to tiez o nicom, viacmenej vsak ma jednu velku prednost - pozdlznu priestrannost interieru, co som vsak pocul o novej generacii od kolegov, ktorym kupili uz passaty nove - tiez ziadna slava a chodi to viac do servisu nez polo

na zaver jedna perlicka - ked sa na par polach objavil tesne po ich zakupeni viackrat problem s radenim jednicky a bolo treba ist do servisu, tak VW-positive sef pocudovane krutil hlavou: "Ako to je to mozne, taky kvalitny _nemecky_ produkt?" ;))) musel som rychlo vyhladat WC, aby som dal volny priebeh vybuchu smiechu, ktory sa vo mne razom objavil ;)

• 00 Reagovat !

foto

12.04.00  11:32

« Golf II

Lidičky tak Vám poslední dobou shánim Golfa a už mě to s prominutím sere. Už sem viděl asi 10 aut, ale zatim byly všechny mizerný. Kdybyste měl někdo k prodeji 1.6 - 1.8 z 90-92 a samozřejmě ve dobrym stavu, tak bych Vám byl vděčnej.
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.00  20:36

« Tak se nam to... - 1,8T 110 Kw

Tak se nam zadrelo turbo na Passatu a jeste musime menit poloosu! Stejne tomu motoru i auto duveruju! Proste to s tim turbem jeden kolega trochu prehnal na ceste do Nemecka! Holt si musi vzdy odpocinout.
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.00  09:58

« VW GOLF

Lidi nevíte jestli je možné použít sedačky z GolfIII do GolfII? Tzn. jsou tam stejné lyžiny? Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.00  10:55

« Re: Nový SHARAN-facelift

ten predok mohli spravit trochu lepsie, totalne
    to pripomina nove Polo, Galaxy sa mi paci omnoho viac.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 20.03.00  18:00

« Bez nadpisu

Anete na takový lidi, kterí neví co vypustí z úst vůbec nemá cenu reagovat. Takovej se tady objeví jednou za půl roku a pak je zase klid
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.00  09:06

« Re: co to?

Možná, kdyby jsi četl pořádně, tak by jsi tohle nemohl napsat. Jsem blázen do golfů III a IV a pouze jsem konstatovala skutečnost, že kamarád narazil na dost poruchové Polo a byl rád, když ho prodal - netvrdím, že jsou poruchová všechna.
    Navíc nechápu, proč podle tebe tady všichni jezdíme ve 120 a feliciích - existují i jiná auta...
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.00  11:09

« co to?

Jak to tak tady ctu, tak se nestacim divit co to jsou tady za kecy. Tohle je VW club a ne VW anticlub. Kritika podvozku POLA, POLO 2 roky stare, ktereho sa rad zbavil? Ja sem mel POLO 1,4 95, od noveho jsem najel 80tkm, stalo na mrazu -20, nijaka zvlastni starost, super akcelerace, 175 v hodine, supr sportovni tlumeni a hlavne zadnej servis potrebnej. To se neda s vasema 120tkama a feliciema srovnavat, to je nemecka kvalita. Fotr jezdi s ruznejma passatama a golfama a tak uz asi 18 let a nemenil by, leda za BMW nebo AUDI, ale to je prece ina kategorie. POLO stoji jako 3platy v nemecku, tak co?
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.00  20:26

« aha...

Nemyslím ,že by u nás VW extrémně vybočoval z řady z hlediska poruchovosti. Každá automobilka má svoje slabiny. Např francouzská auta mají vadná ložiska, Ford má nekvalitní laky, Italové tenké plechy, Opely motory, které mají papírově o mnoho více koní než-li pocitově..... Na každou automobilku se dá něco ušít.... Jo a k SHARANU a jeho faceliftu, je to prostě skvělé, jenom jsem ho ještě neviděl zezadu. Předek je však pecka a doufám, že PASSAT půjde v SHARANOVÝCH šlépějích.
    Také připravovaný TRANSPORTER na společné platformě s MB VITO vypadá dokonale..... Mně se auta koncernu VW moc líbí a myslím, že tato automobilka se za několik málo let bude řadit na stejnou úroveň jako BMW, AUDI a MERCEDES.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.03.00  15:07

« Bez nadpisu

Jo - já nechci rejpat, ale takový seky jsou možný jen u VW.
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.00  13:51

« VW Golf 1.9 TDi

Abych též přispěla do diskuse - můj ex-přítel měl III generaci Golfa 1.9 TDi - spojlery, folie, nová přední maska, elektrony, tuning motoru - prostě radost se podívat a povozit se.
    Na druhou stranu měl kamarád Polo, myslím že tak max. 2 roky staré, kupované nové, vrazil do něj dalších 40 tisíc na opravách a ve finále byl rád, že se jej zbavil.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.00  13:48

« Re:

Je to dost hrůza, když taková značka jakou Audi je pustí na trh polotovar. Design je sice super, i když nejdřív se mi nelíbila ta hliníková kostra, ale za pár si člověk zvykne a začne se mu to i líbit.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.03.00  08:55

« Bez nadpisu

A co říkáte na konstrukční vady u TT?
  • 00 Reagovat !

foto

12.03.00  14:52

« Nový SHARAN-facelift

Jak se Vám líbí faceliftovaný SHARAN, který byl představen v Ženevě???
  • 00 Reagovat !

foto

09.03.00  20:15

« podvozek pola...

..jsi trochu napřed , protože podvozek Fabie dostane POLO až v další modelové řadě, protože tato je jen mezityp!!! I když POLU pár cm. na délku oproti Fabii znatelně chybí, tak GTI od POLA se sériově montovanými Bilsteny je jeden z nejlepších malých GTI vozů. Pokud jsi jel Kingu v 1.0 - 1.4 tak O.K. Já jsem si měl možnost minulý týden sednout v Deutschlandu do GTI-čka, a mám li srovnat s předchozí řadou, tak je nové pólo absolutní Bomba a to i přes to, že nemá rozvor Fabie. Motor je odladěn stejně skvěle, jako byla kdysi odladěná GTI jednička (1978) bez katalyzátoru a smechanickým vstřikováním. Zajímavé je, že nikdo nekritizuje cenu jako u Fabie? Dát přes pětset kolíků za trpaslíka..... to by musela bejt ženská móooooooc hodná.(naštěstí všeobecně hodný nejsou) :o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…