Volkswagen CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• « 00 Reagovat !

foto

06.06.00  18:18

« Re: Re:pre kamila o golfe 4

no jo korzičane, ty máš tu parádní nablejskanou Corsu (určitě s tím silákem 1.2), tak to se ti to hodnotí, když tam máš tolik místa, tak skvělej motor a navíc tam máš všechno originální od OPELA a ne jako my s těma chudinkama Octaviema, co tam máme ty zelený nálepky na motorech, co vúbec nejsou český (cítím se podveden), co žerou jak prokoplý a místo je tam akorát tak trochu v předu. Nevíš , kde se daj sehnat ty stěrače na brejle?...víš abych to všechno tak bystře prokouk jako ty?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.00  21:28

« Re:pre kamila o golfe 4

Máš pravdu OCtavia je ten istý vúz ako Golf len má nalepenú českozelenú nalepku která vydrží tak nádherne dlouho.
    Kup si stierače aj na okuliare aby si videl ten rozdiel.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.00  11:52

« Re: korzičan

opravdu hodnotný intelektuálský názor....
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.00  08:17

« Re: barva

Na udržbu je fakt najlepsia strieborna ale zrovna na Golf IV nejako nesedi. To auto je take nevyrazne. Cierna je ta spravna farba pre mafiana. Ale pre obyc. clov. je dobra alternativa zlto=okrova alebo taka syta=bledsia=zelena. Ja osobne som vydel mozno len jeden alebo dva modely ale fantasticky s tym autom ladili a zvyraznovali ho. Ovsem nesmie ti vadit ze si ta niekedy pomylia s TAXI a dalsi problem ci tieto farby budu v mode aj o dva tri roky. Klasickymi farbami modrou, zelenou, ciernou a striebornou nemas co pokazit. POZOR!!!! Cervenu maju len buzici!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.00  23:28

« Re: barva

Souhlasim,ze cerna se skutecne spini rychleji nez jine svetle barvy.Stribrna taky byla mym favoritem,jen mi vadilo,ze ji ma temer kazdy.Co se tyka pohlcovani tepla, s klimou je mi to jedno.Za pet minut po vyjeti mam v aute optimalni teplotu.
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.00  22:23

« (VW News) víte , že.....

Passat dostává motor s vyladěnou elektronikou 1.9TDI 85Kw a 310 N.m při 1.900 1/min motor V5 má mít od podzimu 170PS, u Golfa a Bory nahrazují motor 1.6/74Kw novým motorem FSI 1.6-16V/77Kw a krouťákem 148 N.m již při 4800 1/min (0-100 za 10,5 a max: 192 Km/h). V říjnu 2001 na frankfurtském autosalonu představí nové Polo se čtyřokou maskou ala Lupo,Podvozek jako Fabia, kufr 260l a základ v motorech by měl být 1.4 - 105PS , 1,6 - 115PS a disely 75 a 100PS. Trochu má podražit na cenu od 22.000 DM
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.00  22:11

« barva

černá je sice prudce elegantní ale nejhorší na údržbu. Aby vypadala O.K., musela by bejt denně leštěná....(to platí pro všechny tm. barvy) Nejlepší na údržbu je podle mne stříbrná , protože na ní neni vidět prach, a navíc v létě tolik nepohlcuje teplo.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.00  20:46

« Re: Golf IV

Doporucuji cernou.Mam ji na Sve nove octavce a vypada to dost dobre.Kdyz vse doladis chromovymi doplnky,tak to nema chybu.Koupi Golfa jsem take zvazoval,ale Octavka vypada reprezentativneji a je to v podstate tentyz vuz.
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.00  03:23

« Golf IV

Můžete mi někdo poradit jakou barvu mám zvolit
    na VW Golf 4 Osobně se rozmýšlím mezi tmavě
    modrou nebo stříbrnou. Ale můžete poradit i jiné
    barvy. Předem díky.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.00  13:26

« Passat 1,9 TDI ( 81 kW)

ProsimVás, nemáte někdo radu jak s tim jezdit?
    Mám to vytáčet nebo ne, ....atd.? Já se v těch dieslech moc nevyznám, tak uvítám každou dobře míněnou radu nebo zkušenosti.
    Jak je to s tim CD changerem co tam Volkswagen nabízí. Neskáče to moc?
    Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.00  13:20

« Re: Passat

Jestli se nepletu, tak AUDI A6 má asi o 3mm delší rozvor než Passat. A4 by měla menší. Porovnejte třeba místo pro nohy na zadních sedadlech. Bohužel už ale nemůžu porovnat jízdní vlastnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.00  21:26

« Golf IV 1.8 20V

Rok jsem jezdil v MB Vito, tuhá spojka.
    Brácha si koupil nový golf. Měl jsem možnost najet 300 km, již teď mohu potvrdit, že se jedná o nejlepší vůz ve své třídě. Je to super auto.( design i jízdní vlastnosti)mračítka, přední maska,
    decent zadní křídlo, červené sedačky, interiér, vše jak má být v barvě. Čaute-doporučuji!
    A3, compact:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.00  10:16

« Re: Passat 1.8T

jo passat 1.8T je na tom oproti V6 syncro rozumně i se spotřebou (dá se stim jezdit i lehce nad 7l) a maximálka je skoro stejná. Když se očipuje ,tak to lítá jako ďas. Podle mne je to v benzínu ta nejlepší volba. Když ale budu hodnotit všechny motory ,tak je pro mne nejlepší 1.9TDI 85Kw -6-ti kvalt a samozřejmě očipovat....spoteba 6l, V-max přes 220 a zrychlení obdobné jak 1.8T.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.00  10:12

Nechci se hádat ,ale Passat a A4 používají stejnou platformu a pokud se bavíme o A6, tak ta má prodlouženou, tudíž ne stejnou platformu. To by pak vlastně Fabia byla taky shodná s platformou souč. Pola, ale bohužel to není platforma. Platforma je , když je auto ze spoda až po klobouky naprosto identický, a pak se na něj posazují jiné karoserie.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.00  00:00

Tak nic v zlom, ale Passat nema podvozok ako A4.
    Passat ma Platformu taku ako pouziva A6, absolutne nezalezi na tom, ze mensiu. Platforma je u obidvoch rovnaka.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.00  21:28

A6 teda tenhle podvozek určitě nemá, protože stejnej podvozek jako passat má audina A4. To by potom byla A6 střední a kam bys pak šoupl A4, A3?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.00  12:57

Mozna je AUDI trochu vpredu s technikou, ale za jaky prachy! Nemluvim o tom, ze passat ma stejnej podvozek jako A6-ka.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 23.05.00  08:49

« Re: Tip na koupi -- Jarous

Samozřejmě, je jich spousta. Ten třílitr má 210 koní a jede opravdu skvěle(ale ta výdrž je zarážející), ta Omega byla r.v.95, za celou dobu, t.j. 3 roky se vyskytlo jen minimum závad. Jestli Tě zajímá něco konkrétního, zjistím to od našeho šéfa dopravy, který to auto měl po servisní stránce na starost.
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.00  21:56

« Passat 1.8T

Zdravim: ake mate skusenosti s PAssatom 1.8T? Osobne si myslim,ze je to super volba pre passat. Na dialnici to da skoro 230km/h, spotreba je mensia ako u normalnej 1.8.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.00  20:20

« Re: GOLF TDI

raketa je to správné slovo, ale já si na svoji Octávku nestěžuji, (od ní jsem zas tak moc velkou akceleraci neočekával), ale byl by to perfektní výukový vůz pro všechny zapřísáhlé odpůrce dieselů. Čau LN
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…