Volkswagen CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
« Re: Re:pre kamila o golfe 4
no jo korzičane, ty máš tu parádní nablejskanou Corsu (určitě s tím silákem 1.2), tak to se ti to hodnotí, když tam máš tolik místa, tak skvělej motor a navíc tam máš všechno originální od OPELA a ne jako my s těma chudinkama Octaviema, co tam máme ty zelený nálepky na motorech, co vúbec nejsou český (cítím se podveden), co žerou jak prokoplý a místo je tam akorát tak trochu v předu. Nevíš , kde se daj sehnat ty stěrače na brejle?...víš abych to všechno tak bystře prokouk jako ty? -
« Re: barva
Na udržbu je fakt najlepsia strieborna ale zrovna na Golf IV nejako nesedi. To auto je take nevyrazne. Cierna je ta spravna farba pre mafiana. Ale pre obyc. clov. je dobra alternativa zlto=okrova alebo taka syta=bledsia=zelena. Ja osobne som vydel mozno len jeden alebo dva modely ale fantasticky s tym autom ladili a zvyraznovali ho. Ovsem nesmie ti vadit ze si ta niekedy pomylia s TAXI a dalsi problem ci tieto farby budu v mode aj o dva tri roky. Klasickymi farbami modrou, zelenou, ciernou a striebornou nemas co pokazit. POZOR!!!! Cervenu maju len buzici!!!!!!! -
« (VW News) víte , že.....
Passat dostává motor s vyladěnou elektronikou 1.9TDI 85Kw a 310 N.m při 1.900 1/min motor V5 má mít od podzimu 170PS, u Golfa a Bory nahrazují motor 1.6/74Kw novým motorem FSI 1.6-16V/77Kw a krouťákem 148 N.m již při 4800 1/min (0-100 za 10,5 a max: 192 Km/h). V říjnu 2001 na frankfurtském autosalonu představí nové Polo se čtyřokou maskou ala Lupo,Podvozek jako Fabia, kufr 260l a základ v motorech by měl být 1.4 - 105PS , 1,6 - 115PS a disely 75 a 100PS. Trochu má podražit na cenu od 22.000 DM -
« Passat 1,9 TDI ( 81 kW)
ProsimVás, nemáte někdo radu jak s tim jezdit?
Mám to vytáčet nebo ne, ....atd.? Já se v těch dieslech moc nevyznám, tak uvítám každou dobře míněnou radu nebo zkušenosti.
Jak je to s tim CD changerem co tam Volkswagen nabízí. Neskáče to moc?
Díky. -
« Golf IV 1.8 20V
Rok jsem jezdil v MB Vito, tuhá spojka.
Brácha si koupil nový golf. Měl jsem možnost najet 300 km, již teď mohu potvrdit, že se jedná o nejlepší vůz ve své třídě. Je to super auto.( design i jízdní vlastnosti)mračítka, přední maska,
decent zadní křídlo, červené sedačky, interiér, vše jak má být v barvě. Čaute-doporučuji!
A3, compact:-( -
« Re: Passat 1.8T
jo passat 1.8T je na tom oproti V6 syncro rozumně i se spotřebou (dá se stim jezdit i lehce nad 7l) a maximálka je skoro stejná. Když se očipuje ,tak to lítá jako ďas. Podle mne je to v benzínu ta nejlepší volba. Když ale budu hodnotit všechny motory ,tak je pro mne nejlepší 1.9TDI 85Kw -6-ti kvalt a samozřejmě očipovat....spoteba 6l, V-max přes 220 a zrychlení obdobné jak 1.8T. -
« Re: Passat
Nechci se hádat ,ale Passat a A4 používají stejnou platformu a pokud se bavíme o A6, tak ta má prodlouženou, tudíž ne stejnou platformu. To by pak vlastně Fabia byla taky shodná s platformou souč. Pola, ale bohužel to není platforma. Platforma je , když je auto ze spoda až po klobouky naprosto identický, a pak se na něj posazují jiné karoserie. -
JTF 23.05.00 08:49
« Re: Tip na koupi -- Jarous
Samozřejmě, je jich spousta. Ten třílitr má 210 koní a jede opravdu skvěle(ale ta výdrž je zarážející), ta Omega byla r.v.95, za celou dobu, t.j. 3 roky se vyskytlo jen minimum závad. Jestli Tě zajímá něco konkrétního, zjistím to od našeho šéfa dopravy, který to auto měl po servisní stránce na starost.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!