Volkswagen CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• « 00 Reagovat !

foto

09.06.00  18:01

« Re: to: korzičan

Bavit se s tebou už mi připadá jak s flašinetem....za chvíli je ohranej a tak je škoda času se s tebou o něčem bavit. sbohem. tečka.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.00  10:43

« Re: to: greggie

jak zaspal, co zaspal, na posledny prispevok mi de... ups - kamil* este neodpovedal ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.00  05:38

« Re: to: greggie

Čo je nejak si zaspal. Kto ich tu bude prevetrávať ked budem na dovolenke? Trošku ich tu prevetraj aj za mna nech od tej zelenochvály nesmrdia!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.00  05:32

« Re: to: RSD

1, Ak máš v TP VW nieje ti to blbé mať na motore nalepený ten úžasný zelený výplod ingenierov?
    Radšej si to odtrhni a nalep si tam "benzín"
    2, Ak máš v TP Skoda tak to je teda bezhraničná drzost zelených ingenierov.
    3, Idem na dovelenku tak vám dám chvílu pokoj.
    4, Na moje otázku odpovedz pravdivo lebo tolko času si nájdem aby som si to s tým TP zistil.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.00  22:29

« Re: to: RSD

Dobre vieš že je tam Diesel ale nikto tam nenalepil BLESK alebo španielský národný znak. Celkom by ma ale zaujímalo čo majú tie vaše české autá napísané v TP v kolonke !motor!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.00  19:27

« Re: to: Korzičan

...a ještě taková otázečka :o) Řekni mi co je na motoru 1.5TD od OPELA?...jen informativně. (neměl by tam být náhodou nápis ISUZU?) ...já jen když ti tak vadí ty zelený nálepky na motorech Octavie... :o)
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.00  19:23

« to: Korzičan

tak za prvé jsem ti už na otázku co je českého na motoru 1.6/55Kw odpověděl. Za druhé tu uvádíš různé hypotetické úvahy o originalitě automobilek. Dobře ,sám jezdíš s Corsou, která se jinde prodává jako Vauxhall Corsa, nebo dokonce (což je docela komické) Chevrolet, a podotýkám, že to je celý auto, a ne auto s originální karoserií využívající třeba jenom podvozkových a motorových skupin silnějšího a technicky vyspělejšího koncernu jako je třeba Škoda Octavia a Fabia. Navíc obě auta používají i české motory.
    Ptám se tě tedy přímo : Připadá ti divné , že téměř 90% automobilek využívá komponentů, konstrukčních prvků a hlavně motorů od jiných dodavatelů? (tuto otázku jsem ti už položil, ale bohužel jsi nereagoval...) Za tvým nacionalizmem čiší akorát zbytečná nenávist a závist....občas si své příspěvky zpětně pročti a pak možná pochopíš...bohu dík u vás není tolik lidí, kteří by Čechy takto zatracovali.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.00  12:25

« Re: Re:pre kamila o golfe 4

kamil*: nerad by som ti bral iluzie o "supr skode", ale vedz, ze i o bratislavky automobilovy zavod zvadzali tiez tvrdy boj prave tieto dve automobilky

neviem ale, ci rozhodli o tej spravnej, mozno by sme tu vsetci jazdili vsetci v novych cliach za 150.000, mozno nie, pravda vsak je, ze debilny sposob "exporto-importu" - vsetko vyrobene sa najprv exportuje z SK a nasledne sa auta importuju pre predaj i ked boli vyrobene v SK (a to aj fyzicky !!!) so vsetkymi poplatkami co k tomu patria - nie je prave najlepsi...

• « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:52

Už som niekde otvorene napisal že česke auta su dobre a uznávam ich ale stávajú sa aj veci ako:"mrkni na tema Octavie Combi 4x4."
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:42

Vidim,ze jsme se sesli akorat.Je to skoro jako na chatu.Chces rychlou reakci?tak jo.Jezdim prirozene ve skodovce,zatim pod taktovkou VW,ale uvedom si,ze ve skode maji temer volnou ruku a k jake kvalite to vede,vidis sam.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:30

Na čom vlastne jazdíš je to VW81kW?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:24

Delas si legraci??Prece Renault a VW.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:21

Neviem ktore dve automobilky. Vie len kto to vihral. Daj vediet.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:15

Na tom aute je cesky fortel a ceska myslenka pokroku.Jak vis, tak se o nas uchazely v tvrdem boji sveho casu dve vyznacne automobilky,nenapadlo Te ,ze asi pro ne Skoda neco znamena??
    STACI??
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  23:05

Prave kvoli tomu si ju kupim.
    Ale inak sa chcem bavit o autách ale nikto mi tu neodpovedal čo je českého na motore 1,6 55kW?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  22:55

Korzicane,
    chces se bavit o autech,nebo jsi jen hloupy provokater.Vzdyt vy nemate ani tu zelenou nalepku,tak co furt meles nesmysly???
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  22:52

Mam 1,5TD takže pozor na mna! A to si plánujem kúpiť ešte pri najbližšej ceste do Česka tú super zelenú nálepku s rozkrídleným šípom aby si ma mohol lahšie identifikovať keď ti dám OFUKA ked už máš taký slabý zrak atie stierače sa tak ťažko zhánajú.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  21:28

« Re: Golf IV

elektrony jsou ke Golfu a Boře ťerazky zdarma...(Oni si to vyberou u VW stejně jinde:o)Jazz blue je opravdu hezká a výrazná(!) barva...ani tmavá -ani světlá, jenže ze stříbrnou nemusíš řešit dilema ,jestli bude za pár let ještě in (stejně jako tř. s černou).
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  18:30

« Re: Golf IV

Jazz blue ber!! Je super!! Má ji soused a líbí se mi čím dál tím víc!! Každý to tu obdivuje!! Chce to ale elektrony!! Jdi do toho...
  • 00 Reagovat !

foto

07.06.00  03:07

« Golf IV

Díky, za názory a typy. Kromě stříbrné a tmavě
    modré jsem teď objevil ještě jednu pěknou barvu
    tak zvanou "jazz blue" je to podobný odstín jako
    nápis Volkswagen club vedle nápisu Motor kafé
    nad těmito příspěvky, tedy za předpokladu že máte
    dobře vyladěny barvy na monitoru. Chtěl bych se
    zeptat jestli se podle vašeho názoru na Golf 4
    hodí nebo je příliš kýčovitá a časem se okouká.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…