Volkswagen CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
« Re: to: RSD
1, Ak máš v TP VW nieje ti to blbé mať na motore nalepený ten úžasný zelený výplod ingenierov?
Radšej si to odtrhni a nalep si tam "benzín"
2, Ak máš v TP Skoda tak to je teda bezhraničná drzost zelených ingenierov.
3, Idem na dovelenku tak vám dám chvílu pokoj.
4, Na moje otázku odpovedz pravdivo lebo tolko času si nájdem aby som si to s tým TP zistil. -
« to: Korzičan
tak za prvé jsem ti už na otázku co je českého na motoru 1.6/55Kw odpověděl. Za druhé tu uvádíš různé hypotetické úvahy o originalitě automobilek. Dobře ,sám jezdíš s Corsou, která se jinde prodává jako Vauxhall Corsa, nebo dokonce (což je docela komické) Chevrolet, a podotýkám, že to je celý auto, a ne auto s originální karoserií využívající třeba jenom podvozkových a motorových skupin silnějšího a technicky vyspělejšího koncernu jako je třeba Škoda Octavia a Fabia. Navíc obě auta používají i české motory.
Ptám se tě tedy přímo : Připadá ti divné , že téměř 90% automobilek využívá komponentů, konstrukčních prvků a hlavně motorů od jiných dodavatelů? (tuto otázku jsem ti už položil, ale bohužel jsi nereagoval...) Za tvým nacionalizmem čiší akorát zbytečná nenávist a závist....občas si své příspěvky zpětně pročti a pak možná pochopíš...bohu dík u vás není tolik lidí, kteří by Čechy takto zatracovali. -
« Re: Re:pre kamila o golfe 4
kamil*: nerad by som ti bral iluzie o "supr skode", ale vedz, ze i o bratislavky automobilovy zavod zvadzali tiez tvrdy boj prave tieto dve automobilky
neviem ale, ci rozhodli o tej spravnej, mozno by sme tu vsetci jazdili vsetci v novych cliach za 150.000, mozno nie, pravda vsak je, ze debilny sposob "exporto-importu" - vsetko vyrobene sa najprv exportuje z SK a nasledne sa auta importuju pre predaj i ked boli vyrobene v SK (a to aj fyzicky !!!) so vsetkymi poplatkami co k tomu patria - nie je prave najlepsi... -
« Re: Re:pre kamila o golfe 4
Mam 1,5TD takže pozor na mna! A to si plánujem kúpiť ešte pri najbližšej ceste do Česka tú super zelenú nálepku s rozkrídleným šípom aby si ma mohol lahšie identifikovať keď ti dám OFUKA ked už máš taký slabý zrak atie stierače sa tak ťažko zhánajú. -
« Re: Golf IV
elektrony jsou ke Golfu a Boře ťerazky zdarma...(Oni si to vyberou u VW stejně jinde:o)Jazz blue je opravdu hezká a výrazná(!) barva...ani tmavá -ani světlá, jenže ze stříbrnou nemusíš řešit dilema ,jestli bude za pár let ještě in (stejně jako tř. s černou). -
« Golf IV
Díky, za názory a typy. Kromě stříbrné a tmavě
modré jsem teď objevil ještě jednu pěknou barvu
tak zvanou "jazz blue" je to podobný odstín jako
nápis Volkswagen club vedle nápisu Motor kafé
nad těmito příspěvky, tedy za předpokladu že máte
dobře vyladěny barvy na monitoru. Chtěl bych se
zeptat jestli se podle vašeho názoru na Golf 4
hodí nebo je příliš kýčovitá a časem se okouká.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!