Lancia Delta HF Integrale

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.00  22:25

« Re: Lancia-la vince di tutti rally.

Vítám Davida v klubu , už sem myslel že na nás kašleš , dobrá debata je ve vedlejším tématu Lancia , ale myslím že to převedeme sem .
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.00  16:13

« Lancia-la vince di tutti rally.

Zdravím Vás,všechny co trpíte stejnou chorobou, jako já, nebo Aleš.První INTEGRALE 8v jsem si koupil v roce 1992.Po prvním svezení jsem pochpil, že se mi splnil ten nejkrásnější sen.Po té následovala INTEGRALE 16v a vím co bude následovat po té.Lancia je opravdu náboženství a proto musíme založit "sektu".Tyto stránky by mohli být dobrý odrazový můstek.Bylo by dobré dohodnout kde se sejdeme(např.na některé rallye)
    protože máme všichni stejné radosti i starosti.
    Těším se na další kontakty,protže si myslím, že máme s Alešem co se týče Lancií a zkušenostmi s nimi co nabídnout.
    P.S.Měl jsem tu možnost vidět LANCII S4 v akci na závodech do vrchu v Rakousku a kdo neviděl nepochopí.
    kontakt: David Brázda
    Špitálka 9
    Brno 602 00
    0602/59 11 07
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.00  09:49

« Klub Lancia

Pokud uvazuje nekdo v teto zemi o zalozeni Integrale klubu, jdu tam. Kamosi, co maji Posche dokazi diky svymu klubu sehnat i nesehnatelny veci za babku. Jinak, pokud chce nekdo videt S4, Stratos nebo 037 Rally, Italove s temahle autama jezdej slalomy. Ale ne jako u nas pidislalomy. Je celkem sranda, kdyz prave Delta S4 natluce monopostu Osella, nebo jiny formuli. Fakt, to nema chybu. Obcas o tom pise nemeckej Rallye Racing. Jestli mate chlapi dost penez, tak vim o jedny S4, co je na prodej. Je to byvala tovarna, vhodna spis ale do sbirky. Samo - 100% funkcni. 350.000 liber stoji. Levnejsi je u Astry Delta Integrale co vyhrala PikesPeak 1999. 350.000 dolaru. A ted zpatky na zem. Kdo chce za 180.000 Kc Integrale 8V s 250 konema, cernou, tak je pry na prodej v Novosedlicich, tel 0417/444 67, mobil 0602/115 492, p. Blaha. Jinak se mejte, sloni.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  13:33

« Re: Re:

Žádná křeč . Plete se to kde komu .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  13:24

Opraveno, promiň !!, ale nějak jsem si tě asi propojil s Luisem Climentem od Škodovky. Už je to tak, jak to má být.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  12:16

Super . Díky . Jenom prosím opravit v mém příjmení "i" na "e" . Díky .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  11:48

To jo, teď už i s Audi S1 lítám jak bůžek, ale první dojmy byly odstrašující.

Mimochodem na mých stránkách ([odkaz] v sekci "rally" je už vidět tvoje HF Integrale. Mrkni na to. Obrázek jsem nechal v původní velikosti, akorát thumbnail zmenšil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  11:20

Jo , jo taky bych to chtěl vidět . No a ktomu Colinovi , ten pedál vpravo od plynu je brzda ( nebo šipka dolů )Chachacha. Myslím že to byl Emil Triner , kdo řekl že rally není o tom jezdit co nejvyšší rychlostí , ale ve správnej okamžik správou věc .Třeba zabrzdit .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  11:09

Neprošvihnul, koukal jsem na, byly to Audi S1 tuším (HB team, kdysi), ale je to takový jiný na tom "polygonu". Já bych je chtěl vidět "v akci" někde mezi stromy nebo na úzkých silničkách kolem Monte Carla. Na těch kanárech to není ono. A v Colin Mc Rae, když jedu s Audi S1, tak to vypadá asi takhle: 1,2,3,4, zatáčka a už se kutálím ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  10:45

" B " jsou k vidění min. jednou do roka na Michelin Race of Champion , který se jede na Kanárech . Je to takovej sranda mač jezdců minulých i současných a jezdí se s buginou , současným soutěžním autem ( loni to byla Corolla WRC 97 , Lancer Evo sk. N , Peugeot 306 Maxi ) a jedním béčkem , většinou Audi Quatro . Je to vždy na konci roku , takže už jsi to prošvihl. Ale ... ! Myslím že to mám nahraný na video kazetě .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  09:13

Ahoj Aleši, ten článek jsem četl už před časem a je fakt hezky napsanej. Kdybych mohl, chtěl bych "béčka" vidět v akci, muselo to být něco úchvatného v té době.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  09:02

« Re:

Jo , to je fakt . Byl to Henri Toivonen tuším na Silverstone .
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 01.03.00  08:55

« Bez nadpisu

No prý s tou Lancií zajeli čas se kterým by se v pohodě kvalifikovali do závodu F1....?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  08:04

Vítám Dalina a jeho bratra . Je hezký potkat " staré " známé na spravných místech .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  08:02

Proto taky skupina B skončila . Ale mělo to něco do sebe . Kdo si chce o " B " něco počíst , tak na www.motormix.cz je v historii poměrně pěknej článek .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.02.00  07:45

Další adept do klubu - bratr a jeho Lancia Delta HF Integrale Kat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.02.00  00:00

« Re:

S4 mohla mít dle potřeby až 600 koní . Tlak na turbíně dělá divy. Nakonec na RAC 1986 obsadila první čtyři místa . Co dodat ?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.02.00  00:00

Ja mam doma aspon model S4, ale jinak cela skupina B byla dost ujeta. Takovy rakve na kolech.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 28.02.00  15:03

« Bez nadpisu

S4 400 koní 1,8 14 V, turbo, vcelku neměla konkurenci
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.00  11:57

« Lancia Delta HF Integrale

Na světě jistě není mnoho dokonalých věcí . Já mezi ně řadím auto , jehož jméno jste si přečetli v názvu rubriky . Lancia Delta HF Integrale . Legenda světových automobilových soutěží , šestinásobný mistr světa značek , auto , které dovezlo na stupně vítězů spoustu slavných pilotů rally Didierem Auriolem počínaje ( abecedně ) a Carlosem Sainzem konče ( abecedně ) .
    Tato rubriká má být místem , kde chci soustředit fandy a majitele těchto aut k výměně názorů a rad a případně organizovat společné akce - tedy v případě zájmu . Vytvoření klubu vítáno . Máte-li někdo chuť , napište na toto místo nebo na e-mail a.klement@volny.cz
    S pozdravem - "TURBO naplno"
    Aleš Klement
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…