Lancia Delta HF Integrale
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 07.08.06 15:57
« Re:
Já bych teda starou Deltu 831 ať s jakýmkoliv motorem - samozřejmě krom Integrale - nedoporučil ani nepříteli. Závad jsou tisíce, jsou většinou málo závažné (až na to, že to občas hoří) a nestávají moc peněz, ale je jich tolik, že to člověka otráví. Delta Nuova 836 je naopak v motorizacích 1.6/103 k, 1.8/113 i 131 k (jsou 2 verze) a 2.0 16v HF/186-193 k naprosto spolehlivá, nenáročná a dá se koupit v severní Itálii kolem 1000 Euro. Bohužel není podvozkově tak dobrá, ale zato jezdí a jezdí... -
« Delta
S Deltou HF Turbo a bohužel ani s Integrale jsem nikdy neměl to potěšení (což mě mrzí), ale docela pěkně jela i obyčejná Delta 1.6 GT i.e. bez turba. Auto je celkem prostorné a přitom obratné a živé, snadno se ovládá. Je to prostě ještě starší konstrukce a tudíž celkem “lehká váha”, na kterou stačila i atmosférická šestnáctistovka (měla tuším kolem 100 koní). -
« HF turbo
Ahoj chalani, nie som velky znalec Delty, ale raz ma kamarat viezol v 1,6 HF turbo a udajne to malo 150 koni. Islo to dost dobre. Poradte ci sa da kupit taketo nieco v slusnejsom stave okolo 60 000,-Sk a ci sa to vobec oplati. Dakujem. Pripadne ktory model je najlepsi, nechcem zas 250 konovu vrazdu :shock: -
"-- skrytý --" 20.07.06 00:51
« Re:
No, dějově lepší byl pravděpodobně záznam z Rally Monte Carlo 1987 v komentáři Jakuba Skláře. Některé věty jsou pravými perlami ("...startují četné soukromé posádky, které dodávají soutěži ten pravý sportovní kolorit. Ne ale tak tovární tým Martini-Lancia, jehož chladně vypočítavý vůdce Cesare Fiorio manipuluje s výsledky soutěže a vše v týmu je bezohledně podřízeno jedinému cíli - zvítězit za každou cenu...."). Za případné zkomolení se moc omlouvám, už je to dlouho, co jsem to neviděl... -
"-- skrytý --" 10.07.06 10:16
« Serial
Panove pokud me ma ochabla pamet neklame, tak kdysi davno bezel v televizi na nejakym ceskym kanale serial z prostredi rallye, kde prave litali s Integralou. Nemate nekdo z vas predstavu jak se ten serial jmenoval a kde by to slo splasit? Ja si teda dej nepamatuju, ja si vlastne pamatuju jen tu Integralu... :P -
"-- skrytý --" 03.07.06 19:43
« Bez nadpisu
...a to to máš barevný. Představ si, že by tam stála "obyčejná" bílá EvoII s Bilsteinama, 12pístkovýma AP Racingama, motorem s kovanýma pístama, titanovým turbem a bůhvíčím s 400 CV...
Ale bez subvooferu, mračítek, stroboskopů, zadního křídla přes celý auto a nápisem PIONEER jsi prostě vyřízenej!
Patří ti to! -
"-- skrytý --" 03.07.06 09:58
« Bez nadpisu
V Hradci byla jenom jedna >:D , ta moje . No ale musím říct že jsem se dost bavil . Stáli jsme s kamarádem ( ma STi 2003 ) vedle asi 5 vytůůůněných golfů a byla fakt sranda sledovat ty lidi jak fotí každýho golfa asi 5x a pak nás obchází s opovržlivým pohledem bez zastavení :shock: Pár Lancií taky bylo ...