Lancia Delta HF Integrale
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 22.09.06 19:18
« Re:
Podražily, a to hodně. Zejména ty starší modely.
Delta HF 4 WD se prodává někde kolem 3-3.500 Euro, Integrale stojí kolem 4.-5.000 Euro, Integrale 16v kolem 5.-8.000 Euro, Evoluzione kolem 12.-15.000 Euro, EvoII kolem 20.000 Euro, některý limitky až do 50.000 Euro. Dá se koupit i levněji, o to dráž to ale potom přijde... -
« Selenia 10W60
Na www.alfaromeoclub.cz v sekci Shop resp. přes Racing Hardware: Selenia Racing 10W60 za 690 Kč (2 litry), bohužel nová Selenia Sport 10W60 (která Racing asi brzy nahradí) už za 750 Kč...
Castrol 10W60 se dá sehnat u prodejců dílů, s jistotou např. u HN Motor v Modřicích u Brna.
Tak a to by ze skryté reklamy pro dnešek stačilo :P :P -
"-- skrytý --" 09.08.06 22:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selenia
to bylo na me?
o te ecu bych uvazoval, ale ... ted jsem si chtel koupit fotak :-)
jinak jsem zvedavy, co rekne mechanik ... jestli to bylo fakt jen tesneni, nebo i hlava ... uvidime ... to by pak misto ecu byla hlava ... :-) -
"-- skrytý --" 09.08.06 22:04
« Re: Re: Re: Re: Selenia
Jasně - Castrol RS 10W-60. Už se ale taky blbě shání, pumpy ho už moc neberou, protože ho kromě mě asi nikdo nekupuje. Nahradili ho 0W-40 a ten je mi k prdu. Takže možná příští výměna bude taky Selenia a koupím jí o litrovku víc na dolejvání (žralo mi to asi 1 l/10.000 km před tou krádeží, tak jsem zvědavej, jestli někde nefouklo těsnění pod palicí). -
"-- skrytý --" 09.08.06 21:52
« Re: Re: Selenia
V Praze ho má JPH za celkem solidní ceny. Ale já jsem věrnej ešusu, i když předpokládám, že je to ten stejnej olej. Jen jsem ho v životě neviděl prodávat u pumpy, což ten kastrol jo.
Jinak mám pocit, že jsi udělal teda taky solidní kšeft. I kdyby se měl celej motor vyměnit (o jednom vím anebyl by drahej) a jinak je to auto ve stavu odpovídajícím těm fotkám (moc jich o tom autě teda není), tak budeš dost v poho. Kámoš to slyšel a už študuje autoscout :-) Je jich tam teď jak naseto, ale spousta z nich nemá klimačku, která měla být standardní výbavou !? Fakt nechápu... -
"-- skrytý --" 08.08.06 23:13
« Re:
hgt: ee, nemám. A Coupé bych bral za 1500 euro v 16v Turbu a narouboval mu přední brzdy z 20v Turba. Pak už jen čip, svody, výfuk, vložka sání a stovka je tam do 6 s. A když se to auto náhodou posere, tak se to vyndá, auto se zahodí a za 1500 se přiveze další. Za tyhle prachy už to ani nemá smysl spravovat...