Lancia Delta HF Integrale

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.06  08:10

« Bez nadpisu

V Česku je nyní mimořádná situace a tak se dá přihlásit prakticky cokoliv. Dlouho ale trvat nebude, na dovoz starších aut bude nejpozději od 1. 1. uvalena "ekologická daň". Zatím není jasné v jaké výši a od kdy přesně to bude platit.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.06  20:02

« Re: Re:

NO mat tie peniaze nevaham ani minutu.detlta Integrale ej moje visnivane auto.A da sa to vobec este prihalsit???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.09.06  19:18

« Re:

Podražily, a to hodně. Zejména ty starší modely.
    Delta HF 4 WD se prodává někde kolem 3-3.500 Euro, Integrale stojí kolem 4.-5.000 Euro, Integrale 16v kolem 5.-8.000 Euro, Evoluzione kolem 12.-15.000 Euro, EvoII kolem 20.000 Euro, některý limitky až do 50.000 Euro. Dá se koupit i levněji, o to dráž to ale potom přijde...
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.06  17:33

« Bez nadpisu

no pocitej tak 10 000-50 000 euro :)
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.06  17:17

« Bez nadpisu

na tomto linku su videa aj integrale,celkom peken spracovane
    [odkaz]
    este by som bol zvedavy na kolko Eur by vysla v tejto dobe Integralka v slusnom stave???
  • 00 Reagovat !

foto

21.08.06  19:32

« NA na integrale

Borci potřeboval bych přední nárazník na delatu integrale, nevíte o něčem??
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.06  08:22

« Selenia 10W60

Na www.alfaromeoclub.cz v sekci Shop resp. přes Racing Hardware: Selenia Racing 10W60 za 690 Kč (2 litry), bohužel nová Selenia Sport 10W60 (která Racing asi brzy nahradí) už za 750 Kč...
    Castrol 10W60 se dá sehnat u prodejců dílů, s jistotou např. u HN Motor v Modřicích u Brna.
    Tak a to by ze skryté reklamy pro dnešek stačilo :P :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  22:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selenia

jph a dobra cena ???? vzdyt tam maji litr za temer 4 stovky ... to na oleje.cz maji 2litry za tusim 720 kc !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  22:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selenia

to bylo na me?
    o te ecu bych uvazoval, ale ... ted jsem si chtel koupit fotak :-)
    jinak jsem zvedavy, co rekne mechanik ... jestli to bylo fakt jen tesneni, nebo i hlava ... uvidime ... to by pak misto ecu byla hlava ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  22:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Selenia

Jinak - co takhle ECU na 225 koní/5500 a 341 Nm/3500/min za cca 10.000 Kč? A k tomu svody 4/1 za cca 17.000 Kč? A brzdy OMP - přední kit za 9.500 kč a zadní za 5.300 Kč? A co...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  22:04

« Re: Re: Re: Re: Selenia

Jasně - Castrol RS 10W-60. Už se ale taky blbě shání, pumpy ho už moc neberou, protože ho kromě mě asi nikdo nekupuje. Nahradili ho 0W-40 a ten je mi k prdu. Takže možná příští výměna bude taky Selenia a koupím jí o litrovku víc na dolejvání (žralo mi to asi 1 l/10.000 km před tou krádeží, tak jsem zvědavej, jestli někde nefouklo těsnění pod palicí).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  22:00

« Re: Re: Re: Selenia

ešusu?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  21:52

« Re: Re: Selenia

V Praze ho má JPH za celkem solidní ceny. Ale já jsem věrnej ešusu, i když předpokládám, že je to ten stejnej olej. Jen jsem ho v životě neviděl prodávat u pumpy, což ten kastrol jo.
    Jinak mám pocit, že jsi udělal teda taky solidní kšeft. I kdyby se měl celej motor vyměnit (o jednom vím anebyl by drahej) a jinak je to auto ve stavu odpovídajícím těm fotkám (moc jich o tom autě teda není), tak budeš dost v poho. Kámoš to slyšel a už študuje autoscout :-) Je jich tam teď jak naseto, ale spousta z nich nemá klimačku, která měla být standardní výbavou !? Fakt nechápu...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  17:18

« Re: Selenia

jj, tu jsem chtel ....
    kde ji shanis???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  12:21

« Selenia

Použij Selenia Racing 10W - 60 - je to jako Castrol RS ale o dost levnější . Mám ho tam taky , hřeje se míň než kastról .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  00:51

« Re: Re: Re:

jo a magicu, jaky bys doporucil pro tento motor olej? muzu tam dat selenii 10w60 ???
    kde nakupujes oleje? na www.oleje.cz nebo mas vlastni zdroje ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  00:41

« Re: Re:

no, u toho meho coupe se zitra bude shazovat hlava .... tak uvidime, co uvidime ... magicu, fotky toho coupe mam na [odkaz]
    undefined
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.06  23:13

« Re:

hgt: ee, nemám. A Coupé bych bral za 1500 euro v 16v Turbu a narouboval mu přední brzdy z 20v Turba. Pak už jen čip, svody, výfuk, vložka sání a stovka je tam do 6 s. A když se to auto náhodou posere, tak se to vyndá, auto se zahodí a za 1500 se přiveze další. Za tyhle prachy už to ani nemá smysl spravovat...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.06  00:29

« Bez nadpisu

magicu, mas zkusenosti s vyrobky aPexi na motorizaci 2.0 16V Turbo???
    ma cenu o nejakkych uvazovat ???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.06  16:55

« Bez nadpisu

a nebo treba koupe fiatu coupe 2.0 turbo ... v severni italii vyjde taky docela pekne :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…