Lancia Delta HF Integrale

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 30.10.01  13:44

« Bez nadpisu

No skoro 7 minut,ale je to pěkný. Taky by se mi takový autíčko líbilo. V červené nebo i v té žluté, či ve světle zelené...No joooo
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.01  11:33

« Bez nadpisu

P.S.: ma to asi 6:5 minuty
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.01  11:32

« Video

Zdravim vsechny fanousky Integrale - tady jsem si dovolil, odkaz na bajecne video.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  20:48

« Re: HF vs GTie

Cau Magic! Ty kokso to som rad ze zijes! Nevedel som na teba zohnat ziaden kontakt!
    No k tomu vyfuku, so Supersprintu mi pisali (priamo s I) ze na toto nerobia nic :((( Ale volakedy si hovoril ze aj OMP roby nieco take. Popytaj sa mi prosim ta aj na Supersprint a aj na OMP - kludne si po to dojdem aj do Ciech!
    Este jedna vec: Mozem dat na moju GTie veci urcene na HF 1.6? Myslim konkretne vzduchovy kit K&N a trebars aj ten vyfuk. Je tam nejaky rozdiel???
    Diki moc za odpoved, netrpezlivo cakam!
    PS: o nejakych sedackach s EVO nevies? (integrovane opierky hlavy s dierami pre 4 bodovy pas)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.10.01  09:28

« Re: HF vs GTie

muj novy mail je integrale@centrum.cz Rovnez nove stranky by mely byt co nejdrive na www.centrum.cz/integrale. Ted je dokoncuji, chybi mi jeste nejake fotky a dalsi veci. Hyperlink zatim stale plati a platiti bude, docka se i zmeny, ktera bude vic jako prezentace, kdezto centrum bude zamerene na nove zakladany EvoKlub. Vyfuk na 1.6 GT i.e. dela Supersprint, nevim ted za kolik, ale napis a ja ti zjistim, co a jak. Kdyby nekdo vedel o Dedre Integrale (nejlepe s kleklym motorem), dejte mi prosim vedet treba SMS na 0604/700 764. Dik
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.01  14:05

« HF vs GTie

Cafte, ozivil som forum :-) Chcem sa spytat ci mozem na moju Deltu GTie pouzit veci urcene na HF turbo 1.6? Ide konkretne o vyfuk Supersprint, K&N kit a podobne veci. Ide totiz o to ze na GTie nemaju zhola nic ale na HF 1.6 je veci plno. Ak mate niekto s tymto skusenosti dajte mi vediet! DIKI MOC! A RYCHLO PISTE LEBO UZ PALIA PENIAZE V PENAZENKE :-) A pozdravujem magica ze nech mi posle na seba kontakt lebo jeho e-mail nefunguje kedze tam uz nepracuje...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  09:42

« Re: obnovovací

No právě, proto, aby neshnilo, tak obnovovací ... Já jí bohužel nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.09.01  09:22

« Re: obnovovací

Jak obnovovaci??? Copak uz tady o tyhle superkare nema nikdo co napsat? Kde ste nejakou naposledy videli, co se vam na ni sype, co vam na slape jak hodinky, cim ji chcete vylepsit, atd... Prece tohle tema neshnije v archivu...
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.01  08:49

« obnovovací

• « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  08:30

« Re: Motor na Integralu

Diky za nabidku. Promyslim to a v pripade zajmu Ti dam vedet na e-mail.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.01  16:56

Samozrejme k motoru patri i RJ, ta totiz zvlast nema zadnou cenu. Elektrickey uzel ale ne. Ta cena kolem 30. tis si myslim, ze by byla resitelna, za tu prevodovku bych chtel neco kolem 3-5 tis - dle dohody (vcetne diferaku se samosvorem a staleho prevodu). Na integrale mam nabidku od cca 2.000 DM a tu prevodovku muzes pouzit i na nej. Ale je to zbytecne brutalni motor (to auto pak nejede kousek rovne). Nizsi ceny jsou podezrele!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  11:53

Problém je že bych potřeboval i řídící jednotku a dráty od ní k motoru. Nejlepší by bylo kdybych narazil na komplet auto z kterýho bych vše potřebné vymontoval a věděl kolik má ten motor nakrouceno. Navíc bych si představoval cenu kolem 30 - 35 tis. ale vč. ECU, převodovky a poloos. Ale jestli máš kontakt na toho dotyčnýho budu za něj rád, třeba se sním nějak domluvím. THX cernoch.
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.01  11:01

« Zase Ta budem otravovat Magic :)

Cafes. Mam dve otazky.
    Prva: objednal som si na moju Deltu GTie vyfuk Supersprint. Je to univerzal a ze vraj od Supersprintu presne na tuto Deltu sa lisi len uchitenim, pricom cena univ. je asi polovicna. Je rozdiel naozaj len v tomto???
    Druha: da sa zmenit odstupnovanie prevodov na mojom aute? Chcem totiz aby auto malo trocha vacsiu max. rychlost pretoze sa mi zda ze pri 150 km/h pracuje motor na dost vysokych otackach. Pritom v technicaku je max. rychlost 185 km/h... da sa to? Da sa aj vymenit prevodovka s HF turba???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.01  09:35

Motor na Integrale NENI shodny s motorem v Coupe I, ani s AR 155 Q4 ani s Deltou HF !!!! Lisi se pistama, ojnicema, klikou, vackama, atd. I turbo je jiny, byt vypada velmi podobne. Ale pokud to chces do toho Tipa, tak je lepsi ten "mekkej" z toho Fiatu - nema tak brutalni nabeh kroutaku a neni tim padem takovy zabijak. O jednom takovym motoru z Delty Nuovy HF bych vedel, (nevim v jakym je stavu, ale snad pry o.k.) a je k nemu turbo i poloosy s tehlicema a brzdama. Za 35.000,- by byl ten motor vcetne turba, mozna by za ty brzdy chtel neco pridat, mozna by se to dalo uhrat dohromady. Ja mam k tomuhle motoru kompletni vnitrek prevodovky = bez bloku. Pokud by te to zajimalo, hod mi mail na reznicek@magicseven.cz Mimochodem Coupe II se opravdu lisi od Coupe I i jinyma detajlama, nez jenom motorem (prevodovka, diferak, ulozeni motoru, podvozek a jeho ulozeni...).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.01  10:50

Jo jo, tam byl i nejaky facelift, jen jine mrizkovani masky. Mam pocit ze slo o model 97, takze ro bylo na podzim 96.
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.01  19:07

« delta 1,6

Mám deltu 1,6, která mi začala sem tam chcípat na volnoběh. Paltest neukázal žádnou závadu, ale v servisu mi řekli, že by to mohl být snímač podtlaku sacích ventilů (nerad bych si něco koupil, co by bylo k ničemu). Nesetkali jste se někdo s podobnou závadou? Nemohl by to být benzinový filtr, nebo něco jiného. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  08:11

Omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil, chtěl jsem jenom naznačit že potřebuju ten první čtyřválcový dvoulitr (tuším do r.v. 1996). Pak začali dělat pětiválec a ten nevím jestli bych tam dostal.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  17:16

Pardon ze odbocuju ale co je Fiat Coupe prvni generace? :-))) Ona byla nejaka druha?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  11:06

« Motor na Integralu

Nevíte někdo o motoru vč. převodovky, poloos a ECU na Integralu (možno i z Fiatu Coupe první generace). Nejlépe 16v. Případně jestli nemáte někdo kontak na vrakoviště nebo dovozce.
    Za každé info a rady díky.
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.01  11:18

« fotka Integrale s vlekom

A mohol by si aj mne poslat tu fotku s filckou vzadu na vleku? dik, adresa je sturdik@cuusa.sk
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…