Lancia Delta HF Integrale

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

07.04.02  00:00

« O.K.

tak dobra :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  10:28

« Re: Zmizela Thema

By člověk neřekl, co lidi všechno ukradnou. Kamaradovi byl ukraden BMW 325e z 87 s 240 tis a taky fuč... :-( snad tak jedině na náhradní díly rozprodat. Ustřelit jim koule a * znásilnit šroubovákem...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.02  09:22

« Zmizela Thema

Vazeni Lancisti, ukradli mi auto. Nastesti ne Deltu, ale Themu (teda zatim). Je modra, i.e.turbo, ma natoceno skoro 260.000 km. Ukradena v Praze (Wenzigova ul u magistraly P2) mezi ctvrtek 14.2. 21.00 hod a sobotou 16.2. 8.30 hod. Barva Blue Lord, kdyz je hodne cista, je poznat, ze levy bok byl cely strikany (je o 1/2 odstinu tmavsi a na strednim sloupku je stekla barva). Zadni lampy maji kazda trochu jiny odstin. Ma skleneny sibr, ktery ma byt dvoupolohovy, ale nejde odsunout dozadu. Nema ABS ani klima, jen automaticke topeni. Predni tlumice jsou skoro novy, zadni naopak uplne v haji. Ma uplne novy pneumatiky Pirelli Winter Zip 195/60/15 na ocelovych rafcich. Jsou tam novy brzdy, vcetne novy hadicky a trubicky vlevo vzadu. Nefunguje rucni brzda, je uplne vypojena. Agregaty jsou vzhledem ke stari a najetym km necekane perfektni. Predpokladam, ze se nekdo chtel projet a tak to auto ted nekde stoji. Kdybyste ho nekdo potkali, dejte mi, prosim, vedet na telefon 0604/700764. Diky a mejte se. A mimochodem - byla by na prodej bila Integrale 16v 1990, nove udelany motor vc. by-passu od Kohouta, cena kolem 160.000,- Kc. Zajemci - viz telefon.
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.01  00:00

« :(

a jeje,.. tady to uz take spi. Nojo, Magic sem uz nechodi. Pry nema v novem zamestnani cas na internet :))) Tak to je zle :(
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.01  19:59

« Integrale

rad bych se zeptal, zda se Integrale prodavali v CR a kdy se prodavali, zda se nyni daji koupit v takovém stavu, aby mohli jezdit dennne a kolik mam pocitat penez
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.01  11:59

« Delta S4 - sk. B (článek)

• 00 Reagovat !

foto

12.12.01  11:57

« Skye

obnovovací
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.01  16:00

« Skye

Díky za odkaz, na oplátku: [odkaz]
    Doporučuju, shlédnout Market, mají tam staré Lancie za pěkné ceny, kdyby nebyly problémy s přihlášením, tak bych si pro jednu klidně dojel.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.01  11:01

« Stratos

Zkuste www.lancia-stratos.de ... mooc pekny...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.11.01  21:52

« Re: dedra integrale

podle serveru www.carsfromitaly.com/lancia/index.html by verze sw mela byt i integrale a 2000turbo, posleze 2.016v. ale natrefit na to bude asi problem :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.11.01  08:16

« Re: dedra integrale

Dedra Integrale je celkem fajn. Mam na mysli variantu sedan s motorem DOHC 8V Turbo 169 koni a snekovym zadnim diferakem. Je paradoxni, ze to auto je spolehlivejsi (pri spravnym zachazeni), nez ty laciny atmosferaky 1,6-1,8-2,0-td. Akorat ty predni napravy se musi menit porad dokola. Ve verzi SW se delal snad jen bez turba (u spagetaku ale tezko rici, jsou schpny dat cokoli kamkoli), a to uz neni ono.
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.01  23:54

« dedra integrale

neni to sice delta, ale co rikate na dedru integrale? btw: nevite o nejake dedre sw (nejlepe prave integrale) na prodej?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  14:41

« Re: Re:

Což o to také se mi líbí (kor HF), ale starší Delty mají přeci jen víc co do sebe.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.01  11:07

« Re:

Jednu 2.0i z 95. sem tam prohlizel a mela hlou haubnu, pravy predni svetlo a na zadni strane spolujezdcovy sedacky bylo dole cosi jako zaschla krev... Premejslel sem o ni, ale tohle me odradilo. Jinak se mi Nuova docela libej...
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.01  16:22

« Bez nadpisu

Máš pravdu, ale stejně se mi to nezdá - kor u AAA.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 31.10.01  15:24

« Bez nadpisu

No vždy záleží kdo s tím jezdil. Pokud to nebylo firemní, tak by to mohlo i odpovídat. Vyděl počtem let...
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.01  14:50

« Nová/stará

No ta z 95 nevim, já si myslím, že těch Delt Nuovo u nás moc není a velice, velice podobnou jsem vídal v okr. Kolín...no...vypadala, že más dost za s sebou, pořád stála u nějákých diskoték a buhví kdo s tím jezdil. Navíc starčí Delty mají v mých očích silnější charakter. Ty plasty na tom předku, také nevím co to znamená. Jinak ale vypdá, že je vizuálně pěkném stavu. Jen ten stav tachometru je trochu podivný.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 31.10.01  14:21

« Bez nadpisu

Ta 2,0 z 95 se mi moc líbí. Ta 92 nevím. To je rysk. Ale může být pěkná. Co ten černej plast ve předu?
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.01  12:31

« Skye

Přemýšlím, že na jaře bych koupil auto - buď Alfu 33 (r. 92-94) nebo právě Deltu - teď jsem viděl jednu pěknou, bohužel v AAA, takže těžko říct, jak to s ní bude. Ale koukněte se:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.01  11:44

« Skye

Jo, je to paráda, tady je další odkaz, zkuste si prohlédnout třeba Seria Speziala nebo S4 Stradale.
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…