Lancia Delta HF Integrale
"-- skrytý --" 18.02.02 09:22
« Zmizela Thema
Vazeni Lancisti, ukradli mi auto. Nastesti ne Deltu, ale Themu (teda zatim). Je modra, i.e.turbo, ma natoceno skoro 260.000 km. Ukradena v Praze (Wenzigova ul u magistraly P2) mezi ctvrtek 14.2. 21.00 hod a sobotou 16.2. 8.30 hod. Barva Blue Lord, kdyz je hodne cista, je poznat, ze levy bok byl cely strikany (je o 1/2 odstinu tmavsi a na strednim sloupku je stekla barva). Zadni lampy maji kazda trochu jiny odstin. Ma skleneny sibr, ktery ma byt dvoupolohovy, ale nejde odsunout dozadu. Nema ABS ani klima, jen automaticke topeni. Predni tlumice jsou skoro novy, zadni naopak uplne v haji. Ma uplne novy pneumatiky Pirelli Winter Zip 195/60/15 na ocelovych rafcich. Jsou tam novy brzdy, vcetne novy hadicky a trubicky vlevo vzadu. Nefunguje rucni brzda, je uplne vypojena. Agregaty jsou vzhledem ke stari a najetym km necekane perfektni. Predpokladam, ze se nekdo chtel projet a tak to auto ted nekde stoji. Kdybyste ho nekdo potkali, dejte mi, prosim, vedet na telefon 0604/700764. Diky a mejte se. A mimochodem - byla by na prodej bila Integrale 16v 1990, nove udelany motor vc. by-passu od Kohouta, cena kolem 160.000,- Kc. Zajemci - viz telefon. -
"-- skrytý --" 20.11.01 08:16
« Re: dedra integrale
Dedra Integrale je celkem fajn. Mam na mysli variantu sedan s motorem DOHC 8V Turbo 169 koni a snekovym zadnim diferakem. Je paradoxni, ze to auto je spolehlivejsi (pri spravnym zachazeni), nez ty laciny atmosferaky 1,6-1,8-2,0-td. Akorat ty predni napravy se musi menit porad dokola. Ve verzi SW se delal snad jen bez turba (u spagetaku ale tezko rici, jsou schpny dat cokoli kamkoli), a to uz neni ono. -
« Nová/stará
No ta z 95 nevim, já si myslím, že těch Delt Nuovo u nás moc není a velice, velice podobnou jsem vídal v okr. Kolín...no...vypadala, že más dost za s sebou, pořád stála u nějákých diskoték a buhví kdo s tím jezdil. Navíc starčí Delty mají v mých očích silnější charakter. Ty plasty na tom předku, také nevím co to znamená. Jinak ale vypdá, že je vizuálně pěkném stavu. Jen ten stav tachometru je trochu podivný.