Lancia Delta HF Integrale

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

16.11.03  11:23

« Koupě vozu Lancia Delta 1,6 GTIE r.v. 1989

Marně sháním vůz Lancia Delta 1,6 GTIE r. v. 1989 na přestavbu. Prosím vážné nabídky pošlete na email katerina@drs.cz. Dále prosím o veškerou literaturu k tomuto vozu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  17:07

« Re: asimov

Mě teď čeká na jaře hypotéka, jinak bych do toho šel po hlavě. 75ku budu stejně muset vyměnit, ale to je aktuální tak v roce 2005. Každopádně Delta je moje další meta.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.03  15:16

« Re: asimov

To neni Integrale, ale Delta Nuova HF. Na 4x4 ti ji klidne prestavim, ale Integrale to nikdy nebude (zato to nechlasta a je to uplne bezproblemovy auto). A penize nepotrebujes, jde v pohode nalizovat, staci asi 40%.
  • 00 Reagovat !

foto

14.11.03  11:18

« asimov

magic: tak teď mě fakt sere, že nemám prachy na auto. Integrálu z roku 94 za sto papírů, to je super.Ale na těžký bavory stačí i to co mám teď :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.03  00:00

« Re: Lisky a jejich ocasy

magic: Já právě v tom autě vidím mix všeho. Jako v životě, stejně tak tady na fóru jsou extrémy. Sprosťáčci od scorpia by mně vynadali, jak mam tvrdej a nepohodlnej krám, ty mě zase na těchhle autech vmeteš do očí, že jsou to měkký prdy pro páprdy :o) Co naplat?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.03  13:59

To uz je otazka meritek. Me na tom vadi prevodka rizeni, houpaci zadek a velky sklony k aquaplaningu, ktery nevim cim jsou zpusobeny. Navic je ten motor hodne tezkej a zejmena ted v zime aby se clovek modlil, jestli to vubec zatoci. Pokud jezdis dlouhy trasy prevazne po dalnicich a chces z auta vylizt svezi a ne jako po bitve, tak je to dobra volba.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  19:15

magic: Souhlas. Když se ale projedu E39 530d, stejně mi připadá, že bych nic víc od auta nechtěl, připadá mi to optimální mix toho, co člověk na silnici potřebuje. Jenom ta cena.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.03  11:17

Vim, ty mas nejakou tu sestku, snad 635 CSi? Proti tomu nic. Na me je to, pravda, trochu moc velky a tezky, ale v tomto pripade opravdu nic proti nicemu. Ono - uprime - ja proti tem nemeckym autum nic vlastne nemam, proti gustu zadny disputat, jen mi strasne vadi jakekoliv nesmyslne povysovani a hloupa dogmata, ktera mozna platila nekdy zacatkem 80. let. Zvlaste v oblasti spolehlivosti. Tam uz ale ty skopcaky Fiat vetsinou deklasoval (hlavne pri shodnem stupni vybavy a vykonu je na tom podstatne lepe) a na rovinu - Japonci jsou pro nas Evropany v otazce spolehlivosti (hlavne elektriky) stejne asi opravdu nedostizni...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  15:32

magic: Já mám jedno z mála německých aut, ke kterým se dá vůbec čuchnout a mám ho jenom proto, že jako kluk jsem viděl plakát se závodním žralokem na okruhu a to auto se mi tak líbilo, že jsem si ho jednoho dne prostě koupil. Jinak bych jezdil v Chevroletu Caprice (takovej ten nejhranatější sedan s širokýma obdélníkovejma lampama, taxi, policajti, filmy atd.), nějaký jízdní vlastnosti by mi asi byly ukradený a užíval bych si zvuk osmiválce, kterej to všechno zalepí :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.03  14:44

Chapu tvoji narazku na lisku, ktera si chvali svuj ocas. Mam k tomu jen jednu vecnou pripominku: pracoval jsem v AutoTIPu a jel skoro se vsim, co se na nasem trhu prodavalo (a chvalil jsem Alfy a Lancie pouze soukrome); pracoval jsem pro Skodovku a VW a chvalil jsem Alfy a Lancie (opet jen soukrome); ted delam pro jednu japonskou automobilku a chvalim zase Alfy a Lancie. Sluzebni auto je samozrejmosti a navic me nic nestoji, takze nemam duvod hanet jen proto, ze bych ty ostatni autaky neznal nebo ze bych trpel vuci nim nejakym komplexem – v podstate si muzu vybrat co chci. Dokonce vlastne ani zadne sve vlastni auto nepotrebuji, protoze na jezdeni do prace jej rozhodne nemam a i rodina by to sluzebni auto asi prezila (kdyby jiny nebylo, jsou ale 2 – Lancie). Takze pokud presto chvalim Alfy a Lancie, tak jsem bud uplnej magor, anebo mozna na tech Alfach a Lanciich neco bude, ne? A pokud je mi znamo, jsou tu (nebo byli) dalsi dva lide, kteri jsou na tom nejak podobne (ten jeden vlastne ne, protoze to jiny Nemecky auto je dokonce jeho vlastni). Z toho vyplyva, ze jsme bud uplny magori, nebo by ses mel nekdy svezt a teprve potom vynaset soudy...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.03  08:25

« Re: Delta HF 836 na prodej

Jsem docela zvědavej, jestli to za tuhle cenu někdo koupí - když vidím, jak lidi na ty "italy" nadávaj. Ale držím palce... Kdybys byl ve finanční krizi, za polovičku bych si i udělal radost :))) (když už rejpe Baron, se musím přidat...)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.03  20:12

« Re: Delta HF 836 na prodej

magic: A jaký auto budeš chválit odteďka, teda chtěl jsem říct jaký si teď koupíš? :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.03  13:41

« Delta HF 836 na prodej

Prodam Lancii Deltu HF 836 (Nuovu), 2.0 Turbo 16v, vyrobenou v listopadu 94, koupenou 13. 3. 1995 v Nemecku, tam jezdila 3 roky, pote jezdena v Porici nad Sazavou (jsem 3. majitel absolutne). Najeto 98.600 km, cervena, spojlery, interier cerna jelenicova kuze, sedadla Recaro, volant + radici paka v cerne lestene kuzi, 4 el. okna s detskou pojistkou, el. sibr 2polohovy, central, ABS, 30%spera, 190 koni pri 5550/min, 294 Nm pri 3400/min, elektronicky rizene tlumice s prepinanim auto/sport, al. kola Speedline 15", dobre obuta, pred 20.000 km nova ramena, remeny a naplne, do srpna letosniho roku nebourana. Nacouvala mi do predku nemka s obytnakem, z 10m to neni videt, ani na fotkach (vypada to jako spinave), je pomackany levy roh haubny, brejle a praskla pricka + naraznik, funkcne bez zavad (chladice, svetla, atd – vsechno prezilo). Podle pojistovny to ma cenu 96.300 Kc, tak za tuto cenu do dobrych rukou. Obava ze spotreby je nemistna, ac mi to malokdo veri, jezdim za 10,5 v lete a kolem 11 v zime, ackoliv jezdim hodne po Praze a hlavne hodne rychle (hrozne rad vytacim majitele Medvedu a Baworu). Pred 1,5 rokem jsem za ni dal 148.000,- kc, zachazeni ukazkove (zadny studeny nakladacky). Noveho majitele budou cekat desticky, remeny a oprava toho predku se da zvladnout do 15 tis (taky se nemusi spravovat nic, o cca 2mm nesedi haubna a predni pricka je slepovana). Neukazuje palivomer. Tel.: 604 700 764 nebo mail: integrale@centrum.cz
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.03  16:07

« Spoiler zadních dveří Delta Nuova HF

Zdravím všechny Lancisty, stále se mi nedaří sehnat original spoiler zadních dveří na novou (od r.v.93) Deltu HF (HPE). Byl bych rád, kdyby někomu zbyl třeba z bouračky, aby se mi ozval na hpz@seznam.cz. Za každé info o prodeji tohoto spoileru předem děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.10.03  19:54

« Re: uchyceni tlumicu HF Turbo vs. HF Turbo 4WD

Zadny mail nemam, nebo jsem na nej uz odpovidal a tudiz smazal. Muzes poslat znovu? Jinak o co slo u te Martini 6? Nejak mi uniklo...
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.03  13:26

« LANCIA 1,6 ie

Scháním technickou literaturu na LANCII Delta 1,6ie od roku výroby 1994/i okopírovanou/.Zprávu možno podat na b.blazek@tiscali.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  17:23

« Re: HF integrale EVO III

Můžeš být konkrétní s tou Martini 6?? i na janvs@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  14:08

magic : diky, KONIky chci, ale az na jare (zatim jsem nasel cloveka co je umi o cca 20% levneji nez oficialni dovozce Autoprima, ale zavolam mu)
    Posilal jsem ti mail, ale zatim bez odpovedi
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.03  13:21

Jestli chces objednat Koniky za dobrou cenu, volej Pavla Novotnyho na 604 827 776. Navic ti objedna to, co potrebujes, je to profik.
    Jinak mam NA PRODEJ MOTOR Lancia 831C5.000 z Integrale serie Competizione Migliorata 1989, motor ma nabehano asi 64.000 km, je hodne slusnej, vykon kolem 205-215 koni, zanovni turbo Garrett T0338 s malou turbinou a velkym kompresorem, komplet i s elektrickym uzlem a ridici jednotkou necham za 35.000, s regulovatelnym pop-off ventilem za 40.000 Kc. Tel 604 700 764
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.03  16:35

« uchyceni tlumicu HF Turbo vs. HF Turbo 4WD

Nevite, zda ma HF Turbo (1.6 2x4) stejne tehlice jako HF Turbo 4WD, popr. kde bych to mohl zjistit? Jde mi o koupi tlumicu KONI, v katalogu maji typy na "Delta HF Turbo / Integrale incl.16V (4WD)" - viz. [odkaz]
    Melo by to byt stejne, ovsem chybi jistota - a jelikoz cena neni nejmensi nerad bych sel naslepo.
    Diky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…