Lancia Delta HF Integrale

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

13.11.04  09:57

« Bez nadpisu

Jedete někdo zítra do Sosnový na setkání mistrů?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.04  01:06

« Re: Re:

Jo taky bych jel, kdyby bylo čím. Tím předohrabem bych to asi nevyhrál.....Ale stejně budu zase v práci....když bylo čím jezdit, nebylo s kým, te%d zase nemám s čím...je to ňáký divný
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.04  20:47

« Re:

To ti teda nezapomenu ....Takhle mně prásknout.A já se s tebou chtěl rozdělit :mrgreen:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.04  20:23

« Bez nadpisu

Jasny AlesK ma za kazdyho clena zimniho treningoveho campu slibenou tucnou provizi :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.04  19:59

« Zimní trainingcamp se Subarákama

Hele borci , mrkněte se do fora Subaru , něco se tam děje u čeho byste neměli chybět :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.10.04  19:10

« Bez nadpisu

Tak to bude jako v Turíně u fabriky >:D No už aby to bylo . Snad mne ta D1 neskolí!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.04  07:50

« Praha

to Jokr: No jestli bude cas a budete parkovat blizko, proc ne :-))
    Ja znam zase Lubose s cernou Integralou Kat :-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.04  20:08

« Bez nadpisu

To Dalin: Taky jsem Tě rád poznal a mám radost,že se ti Delta líbila.Doufám,že dorazíš do Prahy na rallysprint a můžeme pokecat trochu víc.S Alešem jsme už prědběžně domluveni,že přijede Lancií,že jo Aleši? ;-) Vyfotíš pak obě pohromadě :shock: Mám ještě jednoho známýho co má černý EVO.To bychom pak mohli udělat Takový malý Delta Day :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.10.04  15:44

« Trebic

to Magic: to vis, si to tam Ales tutlal sam pro sebe :-)
    to Jokr: jsem rad, ze jsem te poznal v Trebici, fakt pekny auto!
    to AlesK: fotky Jokrova auta poslu, az je budu mit, coz by melo byt na konci tohoto tydne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.10.04  09:28

« Re:

Co to slyší ucho mé? Jaký tři? Zase jsem poslední, kdo něco ví?
    Nechcete někdo motor 836A2.000 (16v turbo zNuovy Delty, perfektní stav, cca 90.000 km, možno předvést - auto normálně jezdí). je sériovej, k němu čip od Hoermanna na 226 koní
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.10.04  23:19

« Bez nadpisu

To Dalin:no,že jsme už tři jsem se sice nepochlubil,ale ty co máš na mysli se mnou nejedou >:D .Pojedu se dvěma místníma matadorama,tak jsem zvědavej .
    To Jokr:Přidat se můžeš,telefon máš tak se ozvi až budeš na místě...
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.04  16:27

« Bez nadpisu

To AlešK:Na Horáckou pojedu až v sobotu,neutrhnu se z práce.Lancie zůstane doma asi budu muset jet dodávkou.Rád bych se k Vám někde přidal,nemám mapy a neznám to tam.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.04  16:11

« Re:

Ze jsi se ani nepochlubil, ze uz jste tri !!! :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.04  16:09

« Setkani

Zdravim vsechny. Po velice dlouhe dobe (snad od te doby, kdy se tohle forum "prevtelilo" do nove graficke podoby) jsem sem zavital a uz vidim, ze se tu mluvi o mem jmene? :-) Setkani by to chtelo, Do Trebice sice jedu taky, ale zkusme ten prazsky rallysprint, tam bych mel byt take :-) I kdyz neslibuju, ze budu mit chvilku vvolneho casu :-), snad ano. S Tomasem nevim, je posledni dobou nejakej divnej, na rallye jezdit nechce, Integrala v garazi nezavrcela snad uz pul roku, tak nevim ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.04  08:54

« Bez nadpisu

Pojedu Octavkou - budeme 3 a tolik lidí se do Delty nevleze :mrgreen: , navíc ještě není hotová oprava .Někde se určitě potkáme.Zavolej až budeš někde poblíž , já tam jedu už v pátek dopoledne.
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.04  22:54

« Bez nadpisu

Jasně že jedu,jenom zatím váhám jakým autem.Srazíme se tam?Jedeš Deltou?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.04  22:19

« Horácká rally

Jedete někdo na Horáckou do Třebíče ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.04  19:08

« Re:

Aha, tak je to teda EVO I! Budem asi buduci tyzden s tym chalanom volat a poviem mu to a rovno sa dohodnem nech mi ukaze ako auto chodi! Dik moc zatial.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.10.04  02:19

« Bez nadpisu

Zpět - máš v tom trochu maglajs, ale to asi většina lidí, pro ketrý není tohle auto náboženstvím >:D
    Delta Integrale Evoluzione 91-91, motor 831E5.000 S ROZDĚLOVAČEM a bez katu
    Delta Integrale 16v Kat (Evo II) 93-94, motor 831E5.046 BEZ ROZDĚLOVAČE a s katem;
    6/92 nemůže být Evo II, poznávací znamení rozdělovač;
    Pozor: soutěžní fabrický auta od Integrale 831C5.000 (Competizione Migliorata) nahoru měly motor vždy BEZ rozdělovače, protože měly motormanagement synchronizovaný s vypínáním spojky (na řadicí páce; Integrale a Integrale 16v neměly spojkový pedál, ten se vrátil až u Evoluzione). To se ale týká jenom a výhradně továrních soutěžních vozů!
    A ŽÁDNEJ STABILIZAČNÍ SYSTÉM V TOM AUTĚ NIKDY NEBYL!!! ale je možné, že hlupák považuej špéry za stabilizační systém - odtatně většina těch elektronických berliček pouze trapně supluje správně sehraný samosvory....
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.04  22:18

« Re: Magic

Ale pozri co pise Stofingr: ,,1992-1994 Lancia Delta HF Integrale 16v Kat [Evo II] (kastle jako Evoluzione, motor 16v s jinym motormanagementem a bez rozdelovace, 215 k ECE, ostrik intercooleru u Martini serii a Dealers collection, ty mely i jiny zadni kotouce)." A to je 06/92, takze ako :shock: ? A ten stabil. prog. to aj mne bola novinka! A motor je po nedavne udrzbe (neviem ktorych casti). A ked je to II je to az taky rozdie tie titanove lopatky a silnejsie dna piestov? A je mi jasne ze treba to servisovat (hlavne mechanika) a korozia nie je problem (ale aj ked to auto nebolo burane)?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…