Lancia Delta HF Integrale
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
To Dalin: Taky jsem Tě rád poznal a mám radost,že se ti Delta líbila.Doufám,že dorazíš do Prahy na rallysprint a můžeme pokecat trochu víc.S Alešem jsme už prědběžně domluveni,že přijede Lancií,že jo Aleši? ;-) Vyfotíš pak obě pohromadě :shock: Mám ještě jednoho známýho co má černý EVO.To bychom pak mohli udělat Takový malý Delta Day :D -
"-- skrytý --" 20.10.04 16:09
« Setkani
Zdravim vsechny. Po velice dlouhe dobe (snad od te doby, kdy se tohle forum "prevtelilo" do nove graficke podoby) jsem sem zavital a uz vidim, ze se tu mluvi o mem jmene? :-) Setkani by to chtelo, Do Trebice sice jedu taky, ale zkusme ten prazsky rallysprint, tam bych mel byt take :-) I kdyz neslibuju, ze budu mit chvilku vvolneho casu :-), snad ano. S Tomasem nevim, je posledni dobou nejakej divnej, na rallye jezdit nechce, Integrala v garazi nezavrcela snad uz pul roku, tak nevim ... -
"-- skrytý --" 12.10.04 02:19
« Bez nadpisu
Zpět - máš v tom trochu maglajs, ale to asi většina lidí, pro ketrý není tohle auto náboženstvím >:D
Delta Integrale Evoluzione 91-91, motor 831E5.000 S ROZDĚLOVAČEM a bez katu
Delta Integrale 16v Kat (Evo II) 93-94, motor 831E5.046 BEZ ROZDĚLOVAČE a s katem;
6/92 nemůže být Evo II, poznávací znamení rozdělovač;
Pozor: soutěžní fabrický auta od Integrale 831C5.000 (Competizione Migliorata) nahoru měly motor vždy BEZ rozdělovače, protože měly motormanagement synchronizovaný s vypínáním spojky (na řadicí páce; Integrale a Integrale 16v neměly spojkový pedál, ten se vrátil až u Evoluzione). To se ale týká jenom a výhradně továrních soutěžních vozů!
A ŽÁDNEJ STABILIZAČNÍ SYSTÉM V TOM AUTĚ NIKDY NEBYL!!! ale je možné, že hlupák považuej špéry za stabilizační systém - odtatně většina těch elektronických berliček pouze trapně supluje správně sehraný samosvory.... -
« Re: Magic
Ale pozri co pise Stofingr: ,,1992-1994 Lancia Delta HF Integrale 16v Kat [Evo II] (kastle jako Evoluzione, motor 16v s jinym motormanagementem a bez rozdelovace, 215 k ECE, ostrik intercooleru u Martini serii a Dealers collection, ty mely i jiny zadni kotouce)." A to je 06/92, takze ako :shock: ? A ten stabil. prog. to aj mne bola novinka! A motor je po nedavne udrzbe (neviem ktorych casti). A ked je to II je to az taky rozdie tie titanove lopatky a silnejsie dna piestov? A je mi jasne ze treba to servisovat (hlavne mechanika) a korozia nie je problem (ale aj ked to auto nebolo burane)?