Lancia Delta HF Integrale
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
To Magic:Jako rejpání to neberu a rád si nechám poradit.Auto jsem kupoval za příhodných podmínek a kdybych se měl rozhodovat dnes tak bych opět neváhal.Jsem si vědom toho že všechno není na 100%,ale tak to prostě je.Jak už jsem psal dříve tak na zimu chystám nějaké opravy.Rozhodující je ale cena. Mám tyhle auta opravdu moc rád,ale peněženka není bezedná. -
"-- skrytý --" 13.12.04 08:36
« Bez nadpisu
No, nic ve zlým, neber to jako rejpání, ale mám pocit - z toho, jak znám historii toho auta - že bys v první řadě potřeboval nějakej aspoň trochu zúhlovanej motor a turbo. Jeden motor by byl v Praze, cena dohodou, je v perfektní kondici (cca 90.000 km) a můžeš si ho vyzkoušet v autě. Turbo je v ceně, je sériový, ale dobrý, muselo by se vzít sání a komplet vstřiky z toho tvýho, můžeme pak nahodit drsnější eepromku z Astry, stejně budu vypalovat dvě 27C256, tak k tomu můžu klidně přihodit třetí...
ještě by ses měl mrknout, jak navařili tu střechu, aby to tam nehnilo... -
« Bez nadpisu
To MAgic: Díky za nabídku,ale ješte ani nevím co konkrétně budu potřebovat,vše se dozvím až po novém roce.Prachy jsou vždy limitující omrkněte to tam a zjistěte ceny klasických spotřebních dílů.Aleš ví co mám za auto a Ty asi taky,už jsme spolu jednou mluvili cca před rokem na Letné na ,,Vavřincově akci" Sháním určitě tu rampu a Abarth zrcátka.Mám na ně políčeno sice v Německu,ale nic není jistého. -
"-- skrytý --" 09.12.04 08:55
« Bez nadpisu
Pokud jsou prachy, není problém nic. Můžeme hodit dotaz, spíš teda jinde (v Janově prej maj prd), ale Aleš se taky chce mrknout na nějaký díly na toho svýho mazlíka, tak uvidíme. Není problém se domluvit telefonicky nebo na kus papíru napsat nejvyšší cenu, na niž jsi ochoten jít. nmoje číslo je asi notoricky známý (604 700 764) a mail taky (integrale@centrum.cz) -
« Bez nadpisu
S Alešem jsem se na sprintu sešel a povídal o tom výletě.Podle toho co jsem slyšel,se ti to vyplatilo každým coulem.Užívej si toho novýho brka dositosi a doufám,že mě ho jednou představíš protože jsem tohle auto ještě neviděl na vlastní bulvy :shock: Co se týka toho Janova,tak potřebuju pořád něco,ale rozhodující jsou ceny. Přes zimu mě čeká s největší pravděpodobností výměna ,nebo aspoň repase turba.Víc budu vědět po diagnostice,ale zrcátka Gr. A nebo svět. rampa se hodějí vždy. ;-) -
"-- skrytý --" 08.12.04 09:03
« Re:
Přijeli jsme neplánovaně s Alešem těsně před sprintem z Itálie, takže už rallysprint kvůli tomu nestihnul. Holt, jako vždycky, když se něco plánuje předem. Můžu za to já, protože výlet do Janova byl úplně mimo jakýkoliv plány a hrozně narychlo. Ale řekl bych, že se vyplatitl (teda mně určitě.... :-) )
Jestli tam někdo něco chcete, nejspíš příští týden se tam vracíme, tak dejte včas vědět.