Lancia Delta HF Integrale

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.05  10:04

« Bez nadpisu

Tak když budeš mít, prosím tě, cestu do Prahy, tak mi ho vem na zkoušku, poctivě vrátím! Jenom to přeměřím, kolik to fouká. Tenhle tejden by měla konečně už přijít vložka filtru vzduchu, tak by to mohlo bejt čistý.
    U tý spojky začínám mít pocit, že ten rozpad lamely byl jen důsledek, ne příčina.
    Jinak jak dopadla Valaška? Povídej, přeháněj! Chtěl jsem ti volat, ale před barákem mi stojí několik jeřábů, který fungujou jako dokonalá rušička signálu...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.05  07:39

« Bez nadpisu

Budíky mám ...Ale vždycky se ti bude zdát " že to nějak nejede " , i když tam bude 300 koní :-! . Spojka - no jestli zůstane pedál na podlaze tak bych tipoval váleček nebo přidřená vidlička , těžko takhle posoudit ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.05  11:24

« Re:

Člověče, Aleši, ta spojka je pořád nějaká divná. Už asi dvakrát zůstala tak 1-2 s na zemi a potom se vrátí. Samozřejmě to s autem škubne jako sviňa. Nenapadá tě, čím by to mohlo být? Vyskočená pružina? Zlomená? Prasklá vidlička? Dělá to jenom někdy, někdy z toho jdou ty stajný zvuky, jako šly na hranicích (jako když člověk tupou kudlou soustruží kalenou ocel). Ale jindy je všechno o.k. Nějak to moc nechápu. A ještě jsem se chtěl zeptat už dřív: nemáš z tý svý starý Integraly někde schovaný původní budíky? Potřeboval bych změřit plnění, nějak se mi zdá, že to moc nejede. Jinak na těch sjetých Pirellkách 7000 v Liberci na sněhu a ledu jezdila naprosto suveréně, jen sviňa ne a ne zabrzdit....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.05  08:16

« Bez nadpisu

Jo diky, uz jsem si to zaktualizoval :-). Jo jo doma jsme byli, to jste poznali sami :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.05  19:49

« Bez nadpisu

Jo , tady pod tím textem když ukážeš na ten čudlík co je tam napsáno e-mail :mrgreen: . Jste zejtra doma ? Vezmu rodinu na výlet ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.05  12:04

Alesi a mas nejaky jiny e-mail, kam je ti mozne psat? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.05  18:50

« Bez nadpisu

Sorry,chystám se do CK skoro každý den ;-) ale pořád mi to nějak nevychází . Mail na volným jsem přestal vybírat , chodili mi přes něj akorát viry . Ozvu se , asi si uděláme v neděli výlet do CK .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.05  08:24

« Ridici jednotka

To AlesK: Zdar Alesi, nevim, jestli ti funguje e-mail, ale nejak mi z nej neodpovidas :-) Jak to vypada s tou bratrovo ridici jednotkou? Uz by ji potreboval zpet, aby mohl Integralu "ozivit" :-)
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.05  23:24

« Bez nadpisu

To Magic: pracujem na tom. Sbíráme informace. neboj,za chvili tam budou i popisy jiných motorů. Měj se.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.05  10:45

« Re:

Dotaz a Připomínka k Lanciaklubu: na obr. 2 motoru Delty Integrale máte jakýsi motor, který jen vzdáleně připomíná původní. Jsou tam zásadní rozdíly u intercooleru, kompletně jiný sání, jsou tam jiný svody, atd. Aby motor vypadal takto, je potřeba do něho napumpovat cca 80.000 Kč...
    Jinak kromě drobných věcných nepřesností moc nechápu, proč u modelu Dedra autoři věnují tolik místa slabým modelům, a o 2.0 16v, 2000Turbo nebo Integrale zarytě mlčí. Dále Integrale byla i verze v kombíku s motorem 2.0 16v, atd.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.05  21:37

« Bez nadpisu

Pro potěchu oka - asi v 1/3 [odkaz] - počítám že asi za 10.000 Euro nebude .... :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.05  19:48

« Bez nadpisu

• 00 Reagovat !

foto

06.01.05  11:57

« Bez nadpisu

Jasne, povinny muzes uzavrit i na VIN vozidla. Ale ses do par tydnu povinnej nahlasit pojistovne RZ auta, kterou dostanes. Pokud to neudelas, nikdo to nebude resit a budes vesele pojistenej az do chvile, nez zpusobis skodu, pak ti likvidator precte z pojistnejch podminek tu pasaz o pojistitelnosti vozidel registrovanych na uzemi CR a to to tvoje nebude a ostrouhas...coz v pripade, ze treba skocis s autem do Zelivky a otravis pitnou vodu pro celou Prahu nebo stouchnes do autobusu, kterej zabrzdi a pomlati se v nem 30 kastanu, kterym budes hradit urazovy pojistky s trvalejma nasledkama usti v navstevu nejblizsi provozovny Brenda sro., nakup provazu a vyledani silne vetve...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.05  17:23

« Bez nadpisu

Auto na I značkách samozřejmě nechat lze, ale připrav se na povinný ručení i se všema dalšíma poplatkama ve výši cca 1000 Euro/rok a přepis asi 300E (doba vyřízení cca 2 týdny, nejsou-li v cestě svátky). Muselo by být psaný buď na Itala (kterýho musíš znát natolik dobře, aby si to lajsnul) a nebo na firmu, podnikající na území I (jedna a půl nohy v kriminále; jejich Polizia Finanza jezdí s kulometama nabitýma ostrýma - do toho bych nešel za zlatý prase). Výhoda toho "ručení" je ale to, že se jedná o povnný ručení za škody způsobené provozem vozidla jen z části - z části to je totiž zároveň havarijní pojistka. Funguje to tak, že pokud zaviníš nehodu, nejsi pod vlivem alkoholu, drog, nebyl to závod...atd = máš nárok na likvidaci, tak pojišťovna hradí škodu nejen na vozidle, který jsi zničil, ale i na tvém do limitní výše. Ale musel bys mít od toho Itala plnou moc k provozování auta a vyřizování všech formalit s tím spojených. Zkrátka - "de to, ale dře to..."
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.05  17:13

« Re: Re: Re:

Hele a neni to blbost? Vždyť bez uzavřeného pojištění ti auto nikde nezaregistrujou, takže nějak to jít musí. Napřed se přece uzavírá pojištění a teprve pak dostaneš značky...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.05  13:54

« Re: Re:

Nelze, pojistit lze jen auto registrovane na uzemi CR...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.05  23:25

« Re:

nekde jsem prave cetl ze je mozne platit u nas pojisteni i na auta se zahranicni znackou. zaplatit obcas "flastr" za neporadek v papirech by se jeste dalo, ale tiskovat nehodu (pri problemu s papirama je clovek hned vinikem) bez pojisteni by uz bylo trochu moc. kousek ode mne bydli clovek co ma mustanga (rok vyroby 1964) a jezdi s americkyma znackama. jen semtam plati "mytne", kdyz nekde chytne policejni kontrolu. pojistku ale asi nema.
    asi to chce preptat se v pojistovnach, jestli je to blabol nebo to opravdu jde.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.05  20:54

« Bez nadpisu

No,bylo by to fajn mít značku TO xxxxx , ale je to bohužel nemožný . To auto by muselo mít italskýho majitele a ty bys ho musel mít vlastně "půjčený" - a povinný ručení ( pojištění by se muselo platit v Itálii)
    Legálně tohle auto už dotáhnout nejde .. :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.12.04  14:15

« italske znacky

kdyz jsem narazil na tohle forum tak mne neda se vas tu nezeptat, napadlo mne jestli by bylo mozne sehnat nejaky kousek v italii a nechat to na italskych znackach, tady jen platit pojisteni, je realne neco takove?
    hlavne vzhledem k tomu ze u nas uz nebude mozne tak stare auto prihlasit a taky by tohle auto vypadalo s italskyma znackama tak nejak lip :)
    btw: pomalu uz zacinaji byt aktualni i znacky veteranske :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.04  19:07

« Re:

Tak kdyz nic jinyho, mas jednu z mala Evoluci, ktera ma legalni CZ doklady, coz je svym zpusobem skoro rarita. Nabidka zatim plati, Radek chtel sice neco kupovat, ale neudelal to, takze zatim Delta porad jezdi. Akorat jsem zjistil, ze uz ma 100.000 km za sebou, takze ten udaj o necelych 90 uz je passaux. Tak stastnej 2005 a hlavne zadny rany! Mejte se
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…