Lancia Delta HF Integrale
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 19.02.07 23:25
« Re: Re:
Dloubat v nose jo? ty vole, víš kolik lží já musím vyplodit, abych si vydělal na tu skývu?
Jinak materiály pro ty HTML stránky jsou připravený, tam je hlavní problém v tom, že jedním z prvních rozcestníků má být tabulka technických hodnot - viz. [odkaz] Z jednotlivých buněk tech. parametrů se máš dostat dál (třeba z buňky rozměry skočit na stránku se schematem a kótama, atd.), ale 1. ta tabulka se na rozlišení 800x600 nevejde tak, aby byla čitelná, 2. nevím, kam se vlastně poté vracet (do tabulky nebo na úvod, atd). a je tam pár dalších problémů, včetně toho, že nevím, jak z tabulky natahat linky :)
. Část č. 1 - Story je ještě třeba na www.delta.lanex.us/
Jinak mi stále chodí žádosti o registraci, ale většinou od lidí, kteří sami Integralu nemají a asi jen tak mít nebudou.
Tak nevím... -
"-- skrytý --" 15.02.07 21:18
« Bez nadpisu
Magic: já myslím že už bysme to měli rozhýbat , právě proto že se všichni známe ... Pořád akorát kecáme coby kdyby a že stejně nikdo a podívej co je Integrale na Lanciaklubu ... Ať už to bude evoklub nebo banda tupých hlav je jedno ... Vlastně jsme o tom s Jokrem už mluvili tuhle na schůzi,že se do toho integrale klubu musíme pustit , jenže ani jeden neumíme dělat web:( - no a teď už vím kdo to bude dělat - Magic a Harous :mrgreen: - Magic se stejně v práci celej den dloube v nose , aspoň bude dělat něco smysluplnýho. -
"-- skrytý --" 15.02.07 00:26
« Re: Re:
www.integrale.wz.cz
Hezký moc nejsou a hlavně krom modelů skoro nic nefunguje, protože tou strukturou podobnou operačnímu systému jsem si vykopal hrob. Už asi 2 roky mám připravený jednodušší stránky v html, ale to víš, proč bych to vlastně někam dával? Dy't se stejně všichni známe... -
"-- skrytý --" 14.02.07 00:40
« Re:
Magic: Radsi bych samo 16V a nejradsi asi tu Q4. Duvody sem Ti psal v mailu... Kdysi si mel pekny stranky o integrale kde si mel popsany vsechny verze vcetne limitek. Funguje to jeste? Nejak to nemuzu najit...
AlesK: Prave ze si nedelam iluze. Koukat mi na ni nemusis, ty rychly pruhy asi o leccem svedci. A stejne to zatim neni az tak vazny... ;-) -
"-- skrytý --" 13.02.07 22:53
« Bez nadpisu
Harouši , kua takovej mazák jako ty by měl vědět že tohle auto se v čechách dobře nekoupí ... :-! Jestli chceš , na to žlutý se Ti v Brně podívám - myslím že ho znám , akorát od té doby co sem ho viděl naposledy je výrazně rychlejší díky těm pruhům a mělo černý kola ...