Lancia Delta HF Integrale

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.07.05  20:15

« Bez nadpisu

No pocitej nakup kolem 1mio. Zbytek (clo, doprava, dph, prestavba) cca 450 k.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.05  00:15

« Re: Re:

Odpovím si sám - úplně stejný ceny! Tak to mi taky doma neschválí...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.05  14:36

« Re:

No jo, ale to teda budou pěkný palby, co? Něco jako AR 155 GTA. Nedávno jsem jednu viděl na prodej za 31.000 Euro. Za auto z roku 93 docela dost ... :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.05  09:18

« Bez nadpisu

Mohl, ale nebude to nic platny protoze dokud nejsi clenem tak nic neuvidis. Clensky poplatek 100.000 jenu.
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.05  07:18

« Bez nadpisu

Co já vím tak 22B by mělo být vyrobeno 400ks respektive 399,protože č.13 nebyla vyrobena.Jinak ty stránky jsou fakt zajímavý.Večer mám o zábavu postaráno >:D Mohl by jsi ještě prosím zveřejnit odkaz na tu japonskou aukci.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.05  22:18

« Bez nadpisu

Je toho dost na webu.
    Hledej www.iwoc.co.uk neco je na 22b.com atd. Nic co bych vysypal z rukavu.
    Sbad jen ze je to rozmerove stejne auto jako wrc. Vychazi z WRX STi Type R ver 5. Motor zvetsenej na 2,2 litru, DCCD atd. (to mam vlastne uz taky a jeste lepsi). Par jich bylo anglickym prodrive udelano pro anglii (jiny prevody). Celkem je asi 500ks. Cisla 1,2,3 maj majitel prodrive, Colin, a Nicky Grist.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.05  09:17

« Bez nadpisu

hrubágo> a co koupit v I Deltu Evoluzione a vyměnit ji v tom Japonsku za Lancera nebo Imprezu? Jen tak na okraj - máš někde nějakou množinu písmenek k tý Impreze typu 22B?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.05  00:00

« Re:

Jo tak to je pekny GT kdyz bude mit stesti
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.05  23:15

« Bez nadpisu

Tohle už je povídání asi do úplně jinýho fóra. ;-) Brácha shání imprezu tak do 250t. takže asi gt.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.05  23:04

« Bez nadpisu

No to se da opravdu spatne rict.
    od 70.000 do milionu a pul za 22B :-)
    Zalezi co chces.
    Prestavba se celkem da.
    Prihlaseni je porod. Ale zatim se vzdy podarilo.
    Takovej moc peknej lancer evo5 nebo 6 prijde na cca 500k komplet.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.05  22:57

« Bez nadpisu

Tak koukám,že pánové jsou fajšmekři :shock: za kolik se dá pořídit sůbo nebo lancer a co přestavění řízení a přihlášení.S dovozem aut zkušenost mám,ale Japan je pro mě přeci jen docela z ruky,ale všechno je jednou poprvý >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.05  22:35

« Bez nadpisu

Je to z těch japonskejch aukcí odkud vozíme subara a lancery. Tohle byla trošku náhoda.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.05  22:15

« Bez nadpisu

Velice solidní cena,pak tedy 2x škoda.Můžeš ještě prozradit zdroj.Neboj do zelí Ti nepolezu,jenom mě prostě tyhle auta zajímají.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.05  20:25

« Bez nadpisu

250 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.05  17:41

« Bez nadpisu

To je škoda že to neklaplo.Na kolik měla přijít esi se mohu zeptat?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.05  15:11

« Bez nadpisu

Tak jsem malem koupil Integrale evoluzione Final Edition 156/250 ale nejakej zlutej muz mi ji na aukci prebral. Jsem z toho dost spatnej.
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.05  15:24

« kapota na integralu

Zdravím vas.
    Schaním kapotu na integralu nějakou starší,protože nová je dost drahá.Ale musí být vypouklá a nechci lamino.Děkuji předem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.05  09:36

« Re: Re: Ticho ...

Není nic jednoduššího, než si ten sen splnit. Sežeň si papíry na 1.6 HF (do 5.000,- Kč) a připrav si cca 120.000 kč na Integraale nebo cca 150.000 Kč na Integrale 16v. Pak se ozvi a tvůj sen se vyplní... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.05  13:51

« Re: Ticho ...

asi posvátný ticho...,tohle auto je můj nesplněný sen :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.05  13:14

« Ticho ...

Naky ticho tady :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…