Lancia Delta HF Integrale

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

02.07.06  14:00

« Bez nadpisu

tak nakonec v Pacove na srazu Lancia klubu byla integrala...dokonce dve....jedna cervena a jedna Martini styl .....paradicka ....v jedne jsem se svezl....naprosta bomba :)
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.06  17:13

« Bez nadpisu

tohle je nejkrasnejsi italska motorka
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.06  14:59

« Bez nadpisu

A co by si rikal na Hypermotard?
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.06  11:58

« to Harous...

to verim....je to hnus :)
    jinak se nam nejak kazi pocasi na sraz... :-(
    a kolik integral bude v HK na tuningparty? cca....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.06  11:45

« Re:

Na Alfaklubu zkus Vencu155...
    Richie, Magic - zatim mam pocit, ze sem jedinej komu se libi Multistrada... :P
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.06  09:03

« Bez nadpisu

tak se zkus optat tady....radi ti poradi....
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.06  08:53

« Bez nadpisu

tam mi zatim nikdo neporadil..je to pomerne urgentni..a vim ze k sobe (Lancaci a Alfisti) mate blizko..pokud nevis sam jsa z Mechova >:D posli mi treba link nebo nekoho doporuc kdo chodi na auto.cz
    diky
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.06  08:40

« Bez nadpisu

asi sis trosku spletl tema....napis to spis do "Alfa Romeo"
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.06  07:20

« Bez nadpisu

poprosil bych o pripadne tipy na dobry neznackovy servis v Praze, schopny udelat za slusnou cenu komplet rozvody a prohlidku 147 1.6 TS. (ze kolik tisic se tak rozvody delaji?)
    ..svagrove tohle auto poblaznilo hlavu,a sla ho temer obratem koupit..ale je z velkeho bazaru,tak ji chci usetrit pripadneho zklamani ev. amoku
    diky moc vsem!
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.06  17:01

« Bez nadpisu

protoze na Ducati nemam :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.06  08:48

« Bez nadpisu

No jo, ale jak to, že máš v tom případě Suzuki a ne nějakou Aprilii nebo Cagivu? Aha?
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.06  13:56

« Bez nadpisu

:) ...no ja mam auti tedka celkem OK a ac mam Alfu tak jsem dusi Lanciak.....zkratka Italofil...a hlavne...... do Prahy !!! :shock: .....ja jsem z vesnice ( Hradec Kralove) .....ja se do Phy bojim :-) .....jeste tak po jizni spojce....
    nehlede na to ze jsem ted koupil vyfuk uz taky na dluh,tak nevim za co bych kupoval dalsi nahradni dily... :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.06  13:41

« Bez nadpisu

No, Richie, jestli bys neměl lepší sjet 1. 7. na Alfácký sraz na Hradčanský náměstí. Nechci nějak rejpat, ale mám pocit, že na tom tvým autě zatím neodešlo jen to, co tam není a možná bys tam sehnal ledacos zajímavýho.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.06  10:03

« Bez nadpisu

no urcite Integrala neni anomalie....je to nejlepsi a nejhezci Lancka...
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.06  09:46

« Bez nadpisu

Tak to je mi taky trochu líto.V pátek odjíždím do země zaslíbené,do Itálie.Ale třeba se s Alešem domluvíme a pokud se už na Integrále v Lancia clubu nekouká jako na nějakou nechutnou anomálii,přijedeme minimálně dva,možná i víc.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.06  08:42

« Bez nadpisu

tak to ja fakt skoda....v Pacove nebude asi zadna integrala letos :-( ...by jsi tam byl za boha :-) no nic...tak snad jindy....a snad se i prihlasis do klubu....integraly jen a jen vitame :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.06  08:37

« Re:

bingo 8)
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.06  08:31

« Bez nadpisu

tak to je skoda...to te zrejme odradila nas remcalek nejchytrejsi s prezdivkou James 007 ze?.....ten porad mele o dieselu.....a uz koupil 1.6 HF turbo...tak uz remca zase jen o ni....uz jsme si na nej zvykli :)
    a pochybuju ze se budem v Pacove nudit :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.06  08:20

« tuning

Já vím že tuningparty není to správný místo , ale o srazu jsem se dozvěděl včera a ten Hradec plánuju už asi 3 měsíce a mám tam dost kamarádů italofilů a bylo nás domluveno víc . Počital jsem s tím že si vytvoříme takový mikroklima ...
    Návic na tomhle foru o nějakejch pár měsíců zpět jsem dostal takovou sodu od některých členů vznikajícího Lanciaklubu že jsem se nabyl dojmu že pokud chci do Lanciaklubu musím mít diesel s velkým kufrem a hlavně nízkou spotřebou . Proto jedu do Hradce .
    wolff : na těch fotkách je to z roku cca 2002 , teď vypadá mnohem líp >:-[] , ale neumím dat fotky na web . To si mně někdo fotil na autosalonu . Nový fotky můžu poslat mailem ...
    Jinak , když se budete v Pacově nudit , přijeďte do Hradce . Richieho svezu - pivo nepiju :mrgreen: , orgány mám vlastní funkční .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.06  18:44

« Bez nadpisu

Richie sehnat zbytečných půl mega není až takovej problém. Problém je si namluvit, že je zbytečný bydlet v domě, když můžeš bydlet ve stanu nebo pod mostem... :-) P.S. Vyměním byt za cirkusové šapitó + integrale v perfektním stavu... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…