Lancia Delta HF Integrale
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
poprosil bych o pripadne tipy na dobry neznackovy servis v Praze, schopny udelat za slusnou cenu komplet rozvody a prohlidku 147 1.6 TS. (ze kolik tisic se tak rozvody delaji?)
..svagrove tohle auto poblaznilo hlavu,a sla ho temer obratem koupit..ale je z velkeho bazaru,tak ji chci usetrit pripadneho zklamani ev. amoku
diky moc vsem! -
« Bez nadpisu
:) ...no ja mam auti tedka celkem OK a ac mam Alfu tak jsem dusi Lanciak.....zkratka Italofil...a hlavne...... do Prahy !!! :shock: .....ja jsem z vesnice ( Hradec Kralove) .....ja se do Phy bojim :-) .....jeste tak po jizni spojce....
nehlede na to ze jsem ted koupil vyfuk uz taky na dluh,tak nevim za co bych kupoval dalsi nahradni dily... :) -
"-- skrytý --" 28.06.06 08:20
« tuning
Já vím že tuningparty není to správný místo , ale o srazu jsem se dozvěděl včera a ten Hradec plánuju už asi 3 měsíce a mám tam dost kamarádů italofilů a bylo nás domluveno víc . Počital jsem s tím že si vytvoříme takový mikroklima ...
Návic na tomhle foru o nějakejch pár měsíců zpět jsem dostal takovou sodu od některých členů vznikajícího Lanciaklubu že jsem se nabyl dojmu že pokud chci do Lanciaklubu musím mít diesel s velkým kufrem a hlavně nízkou spotřebou . Proto jedu do Hradce .
wolff : na těch fotkách je to z roku cca 2002 , teď vypadá mnohem líp >:-[] , ale neumím dat fotky na web . To si mně někdo fotil na autosalonu . Nový fotky můžu poslat mailem ...
Jinak , když se budete v Pacově nudit , přijeďte do Hradce . Richieho svezu - pivo nepiju :mrgreen: , orgány mám vlastní funkční .