Lancia Delta HF Integrale
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 19.03.07 18:31
« Jenom rejpnu
Kolik Ti tlačí čerpadlo ? Změř průtok na zpátečce, má být asi 120 l/hodinu.
Máš tam ješte cat ? Jestli není na kusy a při vyšších točkách zacpe výfuk ?
Kontrolu snímače tam máš někde popsanou. Pokud je odpor přes 1000 ohmtak to není nic moc. A kolik má za tepla ? -
"-- skrytý --" 16.03.07 22:17
« Bez nadpisu
Až budeš schánět ten "otto weber" >:D tak se to jmenuje OT senzor - snímač polohy klikového hřídele - v němčině někdy nazývany OT geber ... S Webrem to nemá nic společnýho , je to Magnetti Marelli.... Dá se změřit jestli je vadný , měl by mít odpor mezi 612 - 748 Ohmy . Tak než ho budeš vyhazovat tak ho změř ... Může to být on a nemusí .... Tak abys pak neměl vztek na bratry zo slovenska , ktorý to vedia na 100 percent , lebo žiadne halucinacie nemajú . :mrgreen: -
« Re: Problém kolem 4 tisíc ot. (Integrale 8 V)
cau, mne to robilo to iste a jeden kamos co sa vrta v talianskych autach mi to opravil...ziaden palivovy filter, alebo chudobna zmes, to by si hned prepalil piesty...a ani ine podobne halucinacie...vadna suciastka vola "otto weber" (v slangu mechanikov:)) a je to cidlo, ktore ti snima ma kluke otacky motora a nastavuje ti hodnotu predzapalu...videl som to na pocitaci ako do 4t otacok bola na monitore normalna krivka a nad 4t sa uplne rozhasila. To cidlo stoji asi 600Sk a staci ho vymenit a ficis do 6.5t:))) hrozne ma to vytacalo ked to blblo...ale obcas to super strelilo do vyfuku...polmetrovy plamen bol celkom cool...skus si to dat vymenit a napis ako ti to potom islo:) -
"-- skrytý --" 07.03.07 23:08
« Bez nadpisu
Harous,Dalin : kluci tak to je slovo do pranice ... Dáme nějakej termín ? ;-)
Drifter : Může to být dost věcí .. Máš regulaci plnícího tlaku ? Jestli jo a máš to nafoukaný tak je to chudý ... Taky to může být hovadina jako starej palivovej filtr ... čidlo abs. tlaku ... čidlo množství vzduchu v sání .... prasklá hadička podtlaku ... nízkej tlak paliva .. -
« Problém kolem 4 tisíc ot. (Integrale 8 V)
čauky, už delší dobu se potýkám s takovým problémem... zhruba při 4 tisících otáčkách, většinou na čtyřku při svižnějším rozjezdu (předjíždění) najednou jak kdyby sepl omezovač, nebo se to začlo dusit... přijde mi to, jak kdyby to nestíhalo sát palivo... nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?? Jinak to šlape jak švýcary... ale tohle mi nedá spát... díky