OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  12:37

« Re: Re:

No vidis, jaky si sikovny. A nemachruj, ja mel pri otepleni po 120 km jezdeni do prace / z prace /nakup 5.4/100
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  11:58

« Re:

mfilip> uhodls, nestojis :-))) No ale abys nerekl, tak jsem se na to schvalne dival. Na jednicku 19,5, na dvojku 14,6, na trojku 8,7, na ctverku 5,1. To vse pri normalnim rozjezdu po rovine. Na ty ctyrce po ustaleni rychlosti to klesna na cca 3,6. Tak doufam, ze Ti to k necemu bude :-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.04  10:14

« Bez nadpisu

jak chces fija, kdyz ti nestojim za to, aby ses 1x pri rozjezdu mrknul na budiky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  09:39

« Re: ztráta výkonu

na to že to kluci seženou za pět prstů je to fakt dobrá cena :-( , tohle myšlení fakt nějak nechápu ..
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  08:19

Zkus zajet někam na vrakáč, kluci teda aspoň tady na ostravsku mají i nové váhy vzduchu, domluvíš se zaplatíš, přehodíš a vyzkoušíš, pokud pojede jak má tak si váhu necháš, když ne, tak ji vrátíš. Takhle to normálně tady u nás funguje. A cena tusím 2500-3000 kč. Oproti cca 9500 ve škodovce dost dobrá cena.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  07:17

Váhu vzduchu pravidelne preventívne čistím. Skús to a uvidíš. Vyber von váhu vzduchu, strč ju do igelitového sáčku, nalej na to lieh a chvíľu s tým potriasaj. Možno je to ono. Veľa šťastia.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  23:16

« poradte

na octavii Tdi sa mi vypaluje ziarovka v prednom svetle. svieti iba diakove, ked dam novu tak svieti dialk. +tlmene ale park. nie. Po chvili sa ale ziar. vypali. stretol sa niekto s niecim podobnym? kontakty,poistky aj kabliky som skontroloval
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  17:25

Ještě by to mohlo být zanesené výfukové potrubí.
    Při nižších otáčkách to projde a při vyšších už nemusí.VAG by měl umět pomoct otestovat váhu.
    V příručce VIS je to popsáno.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  17:09

mfilip> se ti jen zda. Ja to proste fakt nevim a vis jak - okamzita spotreba mne vetsinou nezajima. Zajima mne prumerna, a tu jsem mel o vikendu 3,6 pri cestach po Vysocine :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  16:04

nejlepsi je zkusit si nahradni vahu... v nekterych pripadech nehlasi nic palubka (kontrolka elektoniky motoru) ani log v ridici jednotce, takze vagem to nezjisti taky...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  14:40

mne nejaky drobny rozptyl aktualni spotreby vyvolany povrchem vozovky, tihou prave nohy nebo rychlosti tve prave ruky nevadi. Kolik tedy mivas aktualne za 1 pred prirazenim za 2 pri 20 km/h, za 2 pri 35-40km/h a za 3 pri 50 km/h. Neni to dulezite, ale kdyby sis treba nekdy vzpomel, pri normalnim rozjezdu z krizovatky. Jses posledni dobou nejaky protivny.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  14:04

« Re:

mfilip> tak to si nedokazu predstavit. Zadnej rozjezd neni stejnej. Jediny, co muzu rict, ze pri klidnym rozjezdu radim za 2 pri 20 km/h, za 3 pri 35-40km/h a za 4 pri 50 km/h.
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.04  13:29

« Bez nadpisu

fija: predstav si prosimte modelovou situaci, kde se na rovne ceste rozjizdis 0-60km/h. Jake mas aktualni spotreby pri prerazeni na jednotlive stupne pri normalnim rozjezdu. dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  13:16

hmmmm, mne auto pri minule nadrzi asi 3 x na pulvteriny povadlo ( pri konstantnich asi 2,5t ot. ), prisuzoval jsem to spatnemu benzinu, protoze jsem musel vyjimecne tankovat tam, kde obycejne netankuji. Ted mam 500 km na svuj pravidelny N95 a v pohode.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  12:27

Nikde nic nesvítí ani neproblikne, jen při vyších otáčkách ztrácí výkon, a to jakoby najednou, jak kdyz se zahltí, což nevim jestli je tu možné.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  11:41

to: pavel01 A svítí ti trvale nebo při tom problikává kontrolka nmotoru ? V servisu ti na WAGU zjistí závadu a ty se pak můžeš rozhodnout jak a kde to nechat opravit.
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.04  11:14

« ztráta výkonu

Ahoj Zdravím všechny zde přítomný i nepřítomný. Mám problém a věřím, že mi nekdo pomůžete. Mám octavku TDI 66kW a při vyšších otáčkách někde nad 3 tis. to ztratí výkon a např na dálnici tak po sekuně dvou to opět má snahu zrychlit a zas hned padá. Kdosi mi říkal že to může být váha vzduchu. Ale to je celkem palka. Poradte, zda to bude to či ono, a zda když jí koupím někde třeba na inzerát to dokáže, celkem manuálně zdatný jedinec vyměnit. Díky za jakoukoliv odpověď. Čau Pavel
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  10:32

« Re: ASR

to: fija Hmmmm...že ti nic neblikalo, to ani brzdový ? :-) Radešínu se u nás občas čas říká oběma a pak se v tom vyznej :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  09:46

ladao> ne, Radesin je obec mezi Bobrovou a Ostrovem n/O. Radesinska Svratka je kousek vedle.
    Do Radesina se jede z Krizanova pres Pikarec a Bobruvku. Zvladal jsem to v pohode i bez ASR, aspon mi tam nic neblikalo :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  09:44

mitsi> ale to je tvuj problem, ze jsi horkokrevny :-) To je proste subjektivni, a ja uvazuju v objektivnich rozmerech :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…