OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Re:
mfilip> uhodls, nestojis :-))) No ale abys nerekl, tak jsem se na to schvalne dival. Na jednicku 19,5, na dvojku 14,6, na trojku 8,7, na ctverku 5,1. To vse pri normalnim rozjezdu po rovine. Na ty ctyrce po ustaleni rychlosti to klesna na cca 3,6. Tak doufam, ze Ti to k necemu bude :-) -
« Re: ztráta výkonu
Zkus zajet někam na vrakáč, kluci teda aspoň tady na ostravsku mají i nové váhy vzduchu, domluvíš se zaplatíš, přehodíš a vyzkoušíš, pokud pojede jak má tak si váhu necháš, když ne, tak ji vrátíš. Takhle to normálně tady u nás funguje. A cena tusím 2500-3000 kč. Oproti cca 9500 ve škodovce dost dobrá cena. -
« Re: Re:
mne nejaky drobny rozptyl aktualni spotreby vyvolany povrchem vozovky, tihou prave nohy nebo rychlosti tve prave ruky nevadi. Kolik tedy mivas aktualne za 1 pred prirazenim za 2 pri 20 km/h, za 2 pri 35-40km/h a za 3 pri 50 km/h. Neni to dulezite, ale kdyby sis treba nekdy vzpomel, pri normalnim rozjezdu z krizovatky. Jses posledni dobou nejaky protivny. -
« Re: ztráta výkonu
hmmmm, mne auto pri minule nadrzi asi 3 x na pulvteriny povadlo ( pri konstantnich asi 2,5t ot. ), prisuzoval jsem to spatnemu benzinu, protoze jsem musel vyjimecne tankovat tam, kde obycejne netankuji. Ted mam 500 km na svuj pravidelny N95 a v pohode. -
« ztráta výkonu
Ahoj Zdravím všechny zde přítomný i nepřítomný. Mám problém a věřím, že mi nekdo pomůžete. Mám octavku TDI 66kW a při vyšších otáčkách někde nad 3 tis. to ztratí výkon a např na dálnici tak po sekuně dvou to opět má snahu zrychlit a zas hned padá. Kdosi mi říkal že to může být váha vzduchu. Ale to je celkem palka. Poradte, zda to bude to či ono, a zda když jí koupím někde třeba na inzerát to dokáže, celkem manuálně zdatný jedinec vyměnit. Díky za jakoukoliv odpověď. Čau Pavel
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!