OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

31.03.00  14:04

« Re: Od NIKY to ano

To neni pravda, ano. Asi casto potkavas OCTAVII s jeho raketou (nebo jemu podobne). Ja se skoro s nikym nehonim - kazdy ma sve tempo a pokud prekazim, rad uhnu i Favoritu. Nicmene pokud bych mel jet naplno, troufam si rici, ze OCTAVIE bude s otcovym 1.6/55kW pomalejsi...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.00  13:18

« Re: Od NIKY

To se teda musím taky přidat. Ne že bych toho moc v oktávce najezdil (pouze 1.6 a automatem, a to byla hrůza), ale jak to tak sleduji, když někoho předjíždím, tak lépe jedou ty nafťáky. Ani nevím, ta 1.6 je 16V? .Je zajímavý, že řidiči Okjtávií se často hrozně cukaj a nechtěj se nechat předjět (no to by taky bylo, kdyby jejich miláčka něco předjelo).
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.00  13:00

OCTAVIÁNE: Nechápu, proč by 1.9 TDI neměla být silným autem? Už jsi se někdy mrknul, jaký máš kroutící moment u své 1.6? Ne? Tak to ti vřele doporučuju, a hned potom se podívej na 1.9 TDI 66 kW.

To já bych asi umřel nudou, když by se můj diesel rozjížděl tak pomalu jako Oktávka 1.6 tvého papá... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.00  08:03

No jasne, Octavio, my vime, tuhle jsi na silnici potkal porschaka, a v pohode jsi ho se svou 1.6 (s novym olejem a barumkama do 240 kmh) predjel, vubec se nechytal, fakt, reknu Vam, to porsche taky nic moc... A pak se ukazalo, ze to porsche bylo zaparkovany... :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.00  23:35

A to jsi chtěla silné auto vždyť když chceš jed víc jak 130 tak to jede i 1.4. Pro holku řidičku je 1.9 TDI ideální. To já bych asi umřel nudou než by se ten diesl rozjel tak jak jsem zvyklý z Octavie 1.6,
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.00  22:01

« Re: ano a sedm trpaslíků

To JS: bezva případ stupidity, že? Jestli ti leze péro ze sedačky, dej si auto do servisu a nevopruzuj s tím tady. Jinak se di na voplzlý blemy do pubu.
  • 00 Reagovat !

foto

30.03.00  17:28

« ano a sedm trpaslíků

máš pravdu. jakožto trpaslík jezdím v oktávce se sedačkou na úrovni volantu. ale protože mám dlouhý péro tak ji zároveň musim mít hodně vzadu a volant vytaženej dopředu (s ručním ovládáním)ještě, že to všechno má octávka seřiditelné!
  • 00 Reagovat !

foto

30.03.00  17:08

« Octavian

Dnes jsem precetl celou konferenci a dost jsem se pobavil. Nevite, v ktere dalsi jeste exceluje nas oblibenec?
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.00  20:50

« Vsem:Otevreny boj...

> > > Nesoulozte 30. dubna !!!
    > > >
    > > >Prectete si prosim tuto zpravu a predejte ji dale, mohla by se z ni
    > stat
    > > >genialni akce, pokud budou vsichni spolupracovat!
    > > >
    > > >Toto je protestni akce proti stale klesajici podpore mladych rodin s
    > > >detmi, ze strany naseho statu.
    > > >
    > > >Neustale stoupajici ceny a zivotni naklady rodin s detmi ziskavaji
    > > >pomalu zastrasujici rozmery, zatimco podpora statu neustale klesa.
    > > >Je nejvyssi cas na reakci postizenych.
    > > >Celosvetove klesa ochota pocit dite neakceptovatelnym zpusobem, i kdyz
    > > >jsou miliony spermii v zasobe. Nyni se muzi rozhodli
    > > >snizit svou produkci o dva milony spermii denne, aby umele snizili
    > > >porodni krivku v Ceske republice.
    > > >Vsechny postizene zeny jsou nutne vyzvany k protitahu.
    > > >Rozhodujici den je 30. dubna 2000.
    > > >Pokud tento dne nebude nikdo soulozit, nemuze si stat teto skutecnosti
    > > >nepovsimnout, nebot za chvili by jiz nebyl nikdo v produktivnim veku,
    > > >kdo by prinasel penize do statni pokladny.
    > > >Musime si povsimnout toho, ze mame moc - meli bychom si ulevit.
    Dnesni
    > > >moderni komunikacni prostredky umoznuji informovat o teto akci ve
    > velice
    > > >kratke dobe obrovske mnozstvi lidi..
    > > >
    > > >Soulozte pred, nebo po 30. dubnu 2000, ale:
    > > >
    > > >NESOULOZTE 30. DUBNA 2000 SE ZADNOU ZENOU!!!
    > > >
    > > >Tato akce je nutna proto, aby par milonu lidi ukazalo Zemanovym
    > > >prestarlym estebakum, ze se jim prejida neustale placeni
    > > >cim dal vice penez za alkohol a cigara a maji toho tak akorat po krk.
    > > >
    > > >Spolupracujte!!! Predavejte tuto zpravu dale!!! Poslete tuto informaci
    > > >svym pratelum a znamym.
    > > >Pomozte udelat z 30. dubna 2000 pro nase zeny nezapomenutelny den!
    >
    >
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.00  20:14

« Re: Octavia 1,8T 110 Kw - Automatic Laurin a Klement

Ještě jsem zapomněl, že známá chce auto do města, takže Passat by byl moc velký!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.00  20:13

S tím Passatem máš samozřejmě pravdu! My máme doma Passat 1,8T Tiptronic a je super, ale ta Octavia L&K AUTOMAT má fakt super výbavu a my ji dostaneme za super cenu! Je totiž krapánek ojetá, jezdil s ní majitel jednoho nejmenovaného autosalonu, ale je velmi zachovalá!!! Ted jsem Vám všem vlastně prozradil, že jsme zvolili toho Laurina namísto Scenica, už jenom kvůli těm ušetřeným 150 000Kč!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.00  19:54

Tato verze je o dost levnější, než když si objednáš 1.8T SLX - Automatic a necháš si jí dovybavit stejnou výbavou, a navíc má prvky, které ani u tohoto provedení nemůžeš získat (čirá skla světlometů, kliky v barvě vozu a pod. Podle mne je to super volba, i když cenově na dvojnásobku základního modelu (ale to byl Golf VR6 svého času také ne?) Za tuto cenu ale už získáš i podvozkově lepší Passat 1.8T (pokud ale oželíš tu hromadu výbavy kterou má L&K)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.00  19:23

« Re: ano hlupáku To JS

Jestli to nebude tím, že seš trpajzlík.
    P.S. To se ti fakt moc nepovedlo!
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.00  18:58

« to se mi moc nepovedlo

ale nějak se mi kousnul počítač....
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.00  18:54

« ano hlupáku

jestli je místo v octávce jako v trabantu tak to bude možná tím, že jsi asi ještě v jiném autě neseděl. vyzkoušel jsem si hodně aut v ceně okolo 500 tis. a v octávce jako jediné nehobluju kolenama přístrojovku. je pravda, že za mnou už si nikdo pohodlně nesedne, ale rodinu zatím nemám tak mě to netrápí. a potom ten velký kufr na nakupování. po vyhození sedaček se to dá předělat na docela slušné dvoulůžko :-)
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.00  18:54

« ano hlupáku

jestli je místo v octávce jako v trabantu tak to bude možná tím, že jsi asi ještě v jiném autě neseděl. vyzkoušel jsem si hodně aut v ceně okolo 500 tis. a v octávce jako jediné nehobluju kolenama přístrojovku. je pravda, že za mnou už si nikdo pohodlně nesedne, ale rodinu zatím nemám tak mě to netrápí. a potom ten velký kufr na nakupování. po sklopení sedaček se to dá předělat na docela slušné dvoulůžko :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.00  08:35

Na bio jezdim zatim 5 mesicu - od chvile, kdy jsem koupil svou novou Octavku 1.9 TDI/66kW
    S jinymi naftaky mam najezdeno mnohem vic a dyl, taky jsem nikdy bio neveril, dokud jsem si ji jako povolene palivo nenasel u Octavky bio. A muzu rict, ze pri svem stylu jizdy nepoznam rozdil - mozna pri plne nalozenem aute a pozadovanem max. vykonu by to mohlo byt o neco malo (do 5%) slabsi a mit zase o chlup vyssi spotrebu (zase tak do 5%), ale jinak super - hlavne cenove. Skoda, ze od 1.4. bude na bio uvalena DPH 22% misto nynejsich 5% a pribude spotrebni dan (od ktere je zatim bio osvobozena). Prispevky na tema bio hledej take pod tematem "BIO nafta nebo motorova nafta"
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.00  00:00

« Od NIKY

Teda panove, Vy se prekonavate. Dekuju za mile privitani, ale myslim, ze nejsem prvni na Vasich ryze panskych strankach. Prvni asi byla Anete, ktera si povida nekde jinde o Fordech. Ta mi dodala trochu odvahy, abych se zeptala. Jinak ted jsem se vratila z delsi projizdky s novym autem a jsem moc spokojena. Neni to sice superrychlik, ale svoje zrychleni to ma a kdyz chci jet rychleji, treba vic nez 130 na dalnici, tak to jede a rychlost si to drzi. Hlavne me mile prekvapuje, ze nemam takovy vitr v penezence. Nekdo tady zminoval bionaftu.
    Nejsem znalec aut, ale nekdo nabizel, at se klidne ptam, takze bych se chtela zeptat, co to je zac? Jak to ovlivnuje dynamiku auta a podobne. Je to moje prvni auto na naftu, tak jestli jste gentlemani, tak mi uz nebudete vytykat, ze jsem zena a nehadam se s vama, ktery auto je nejrychlejsi. Diky moc. Vase Nika.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.00  22:07

Pokud bude jezdit v kufru, tak jedině Oktávku (sice uvnitř je místa jako v trabantu) ale ten nádherně velikej zadek, ten mě přímo vzrušuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.00  20:09

Děkuji za názor!! Prosím ještě další pište Vaše připomínky!!! Opravdu to dost spěchá!!! Všem děkuji!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…