OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.04  13:49

« Re: Loketní opěrka

to romikus: dik
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.04  12:48

« Záruka na příslušenství

Po roce mně začal blbnout(chrchlat) levý repruduktor ve dveřich u řidiče na Octavce. Od r.03 je uzákoněná záruka 2 roky, nejsem si ale jist zdali tato záruka platí i tehdy pokud bylo auto vyrobeno v r.02 a prodano v lednu 03. Pokud by byla záruka jen 1 rok pak mam tedy smůlu:( Stal se někomu z vás tento problem s repráky?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.04  11:35

« Re: Loketní opěrka

Opěrky z úložným prostorem mají v Brně v DaM vedle Zagrebu. K vidění též na www.autodoplnky.cz. Je bratru za 1590,-(černá či šedá). Mám ji namontovanou.Typ mám taky GLX 97. Vrtat se ovšem musí (4 šroubky), ale není to moc vidět. Koupil jsem ji loni a vypadá pořád dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.04  08:00

« Re: Kontakt na váhu

netahnes nekoho na lane ?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.04  21:54

pro všechny zasílám link na popis jednotlivých váh vzduch u TDI VW group.[odkaz]
    Za odměnu mi poradďte proč mi TDI 66kW žere - 7-8 litříku bez závodění (citovka po dálnici 120-130)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.04  10:10

« Loketní opěrka

Nevíte někdo, kde koupit loketní opěrku do GLX 97? Na Škoda-Auto ji mají skoro za 5 tácu a ještě v kombinaci s tou novější palubkou. 5 tácu tedy za to nehodlám dat.

Chtělo by to nějakou opěrku, aby se do toho nemuselo vrtat... Dík

• « 00 Reagovat !

foto

23.02.04  09:34

« Bez nadpisu

Kolik zustava po rozsviceni kontrolky prazdne nadrze jeste bezpecne vyuzitelnych litru paliva ?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.04  08:42

Dík za kontakt, ale neví někdo jak se jednotlivé váhy lišej co do výkonu motoru tak rokem výroby? A existujou i různý výrobci? Zatim ahoj a Octavkám zdar
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.04  00:00

« Kontakt na váhu

tappaja@centrum.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.04  21:03

« Re: ztráta výkonu

Také by se mi hodil kontakt na váhu vzduchu
    psc500@volny.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.04  08:15

rbaron: Docela slušná cena, jen nevim jestli se váhy lišej podle výkonu a také podle roku výroby, já mám 66kW r.99. Kdyby byl kontakt tak moje adresa je fisa@email.cz Díky
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.04  08:03

« tuning forum

Rad bych upozornil na vznik noveho TUNING FORA, kde najdete FORUM OCTAVIA CLUBU, tuning cluby, srazy, bazar, autobazary, vrakoviste, odkazy na tuning firmy a mnoho dalsiho. Pokud chcete mit u nas diskusi sveho tuning webu, neni problem :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.04  07:47

Já si octavii nemůžu vynachválit mám ji 3 roky a šlape jak hodinky jen váha odešla, jinak najeto přes 70 000 km v TDi 81 kw (nyní cca 100kW ) bez jakéhokoliv dalšího problému.
    PS. Tak se oktávky zbav a kup japonce. Alen myslím, že i tam prostě můžeš mít smůlu a může se auto *.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.04  01:48

pavel01: Váha vzduchu je 2100,- Kč, chceš na toho člověka kontakt? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.04  23:04

Když chceš investovat účelně, proč sis kupoval Oktávku! Do dva roky starého auta (dvoulitr benzín) s cca 30 tis. najetými km (byť převážně po městě) jsme za poslední rok nasypali přes 100 tis. Kč na opravách (váha vzduchu v tom byla taky). Je tohle normální, nebo je to tím, že se ty váhy dělají v Polsku? Nikdy jsem se nemusel řešit problém, že by váha vzduchu např. u japonských aut vůbec kdy odešla, a to mi hlavně oněch "Japonců" prošly rukama desítky...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  18:00

Jen píšu možnosti které mohou nastat.
    Nevím jestli máš třeba představu jaké jsou výrobní náklady a prodejní ceny v distribuční síti Škoda auto. Ať jde o náhradní díly nebo oleje, prostě ty ceny co jsou u dealerů jsou šílenost.
    Olej který já kupuji ve velkoskladě kde už oni na tom mají zisk stojí 357,- kč a u dealera škoda cca 700-800,- kč a to ještě není jisté, že ti ho tam nalejou. Taky jsem slyšel jak se dělají garančky, jen se vagem vynuluje interval a toť vše a materiál se pod rukou prodá ( olej, filtry atd. ).
    A netlachám. Však pokud máš dost peněž, tak si váhu kup u dealera a budeš mít dobrý pocit. Pro mě je lepší pocit, když si váhu koupím za 2500 a zbytek do 9500 investuji třeba do svého potomka a koupím mu slušné kolo a přilbu ať se má na čem vozit.
    a vo tom to je. O prioritách.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  16:58

rostam > no jasne, prave ze to kradou z fabriky i s tema krabickama :-). Ve Vrchlabi se kradly hlavne vahy vzduchu a ridici jednotky - skoda 20mil. V Boleslavi pred tremi tydny - totez. Vahy a ridici jednotky - skoda 2mil. Ty si vazne myslis, ze pri prodejni cene 9500 to budou zamestnancum prodavat za 1500 - 2000? Ale ty spis jen tak zvanis, vid?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  15:36

Já zase nechápu myslení tvoje.
    Za pět prstů a budou mít třeba 20 váh i v krabičkách ???
    Jestli nevíš, tak váhy vyrábí bosch v Polsku a jednoduše to poláci sem vozí. Jestli to ve fabrice nějak pokoutně získávají nebo kupují jako zaměstnanci za výrobní náklady, to nevím, ale v každém případě jsou nové se vším všudy.
    Takže klídek s těmi tvými pěti prsty.
    Ono je rozdíl zaplatit za úplně stejnou věc 2500 oproti 9500 !
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  14:30

« Re: Re:

Jak dlouhe slovo ? Kurwa, se clovek ani zasmat od plic nemuze :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  14:29

« Re: Re:

sak nemachruj, todle bylo se studenym motorem ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…