OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Bez nadpisu
Autokomlex asi moc toho o autech neví jinak by asi nepsal že brzdy na O vydrží 4-60000km ani u nás po 85 0000 km nic se nezměnilo jen se měnily destičky a zabrušoval se kotouč. Astra 1.7 Td 55kw tak takový Diesl k tomu se mohu jen smát a to hodně !! RSD by snad když vlastnil neupravenou 1.6 říct. Není nikde cesta kde byses ani trochu s 1.7 držel od obece - dálnici. A k Tdi 66kw kromě dálnice a to jen v určitých situací jede líp. Ale nechci to tady pořád omlývat. -
« Re: to sela
Pokud jsme u toho ,,pobijeni,,.Seriova Octavia 1,6/55Kw nepobije slabsi Tdicko ani omylem a to ani ve zrychleni,ani v konecne nejvyssi rychlosti.
Jinak k tomu rizeni mam stejny nazor,zrejme budes mit nejaky problem.Moje Octavka reaguje a zataci naprosto presne. -
« OCTAVIE - ses cvok
Napreosto nechapu, kde bere OCTAVIE drzost rikat, ze "pobije" s benzinovou 1,6/55 kW dieslovy 1,9 TDI / 66 kW. Toho ptaka si krome jednicky a dvojky sezeru i s moji astrou 1,7 DTI/55 kW. Bohuzel ma asi pravdu, ze na dalnici ho ve 130 - 150 km/h nikdo nepredjede. Tyhle ptaci jezdi vecne v levem pruhu a pokud jsou auta v pravem pruhu, tak uz zbyva jen odstavny. Udelal jsem to tak 2x - 3x v zivote a vzdy jsem si v duchu fackoval, ale nervy na ne opravdu nemam. POZNAMKA: Nevim jak Octavia 1,9 TDI 66 kW, ale 81 kW je uzasny motor. A ty nadherene "jedovate" brzdy! O tech si mohu nechat na Astre zdat :-( BTW: Pokud jedete rovne, mate u Octavie vuli ve volantu +/-1-2cm, kdy se smer auta nemeni? Mam pocit, ze je to vada, ale nevim zda je to pouze na brachove aute nebo vseobecne na Octaviich... -
« Re: ATX
Vďaka za nasmerovanie. Zaujímavá vec je, ako píše Kamil o tom teple, že predtým sa to zohrialo po siedmich km a po tuningu po troch km. Myslel by som, že zvýšením výkonu a znížením spotreby sa zvýšila účinnosť a toho odpadového tepla by tam malo byť menej. Vie to niekto vysvetliť? -
« favo
No ,ze ja se vzdycky necham nachytat na svestkach...Ale predstava je to pekna.
Chce zvednout vykon motoru+doplnky, o ostatnim se s nim pobavis uz osobne.Jde o to,ze me ma za cloveka,ktery tomu rozumi.Takze me pouc a ja mu to budu tlumocit.
Napis konkretni upravy ktere navrhujes a za kolik.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!