OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• 00 Reagovat !

foto

18.06.00  11:27

« Bez nadpisu

A sklidněte trochu to psaní psát tu že někomu to už přišlo do emailu !!!!! Nebyl jsem tu dva dny a už je tu popsaného dva listy zpět.,
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.00  11:24

« Bez nadpisu

Autokomlex asi moc toho o autech neví jinak by asi nepsal že brzdy na O vydrží 4-60000km ani u nás po 85 0000 km nic se nezměnilo jen se měnily destičky a zabrušoval se kotouč. Astra 1.7 Td 55kw tak takový Diesl k tomu se mohu jen smát a to hodně !! RSD by snad když vlastnil neupravenou 1.6 říct. Není nikde cesta kde byses ani trochu s 1.7 držel od obece - dálnici. A k Tdi 66kw kromě dálnice a to jen v určitých situací jede líp. Ale nechci to tady pořád omlývat.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.00  13:03

« Re: to sela

Pokud jsme u toho ,,pobijeni,,.Seriova Octavia 1,6/55Kw nepobije slabsi Tdicko ani omylem a to ani ve zrychleni,ani v konecne nejvyssi rychlosti.
    Jinak k tomu rizeni mam stejny nazor,zrejme budes mit nejaky problem.Moje Octavka reaguje a zataci naprosto presne.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.00  11:20

« Re: to sela

...no 66kW/TDI asi "pobije", ale za mnohem vyšší spotřebu.81kW/TDI však "nepobije" ani náhodou. Jinak s tou vůlí ať si zajede brácha do servisu, nebo si zkontroluje tlak v př. gumách, protože mne i jiným to zatáčí hned a bezprostředně.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.00  10:32

« OCTAVIE - ses cvok

Napreosto nechapu, kde bere OCTAVIE drzost rikat, ze "pobije" s benzinovou 1,6/55 kW dieslovy 1,9 TDI / 66 kW. Toho ptaka si krome jednicky a dvojky sezeru i s moji astrou 1,7 DTI/55 kW. Bohuzel ma asi pravdu, ze na dalnici ho ve 130 - 150 km/h nikdo nepredjede. Tyhle ptaci jezdi vecne v levem pruhu a pokud jsou auta v pravem pruhu, tak uz zbyva jen odstavny. Udelal jsem to tak 2x - 3x v zivote a vzdy jsem si v duchu fackoval, ale nervy na ne opravdu nemam. POZNAMKA: Nevim jak Octavia 1,9 TDI 66 kW, ale 81 kW je uzasny motor. A ty nadherene "jedovate" brzdy! O tech si mohu nechat na Astre zdat :-( BTW: Pokud jedete rovne, mate u Octavie vuli ve volantu +/-1-2cm, kdy se smer auta nemeni? Mam pocit, ze je to vada, ale nevim zda je to pouze na brachove aute nebo vseobecne na Octaviich...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.00  06:57

« Re: ATX

Vďaka za nasmerovanie. Zaujímavá vec je, ako píše Kamil o tom teple, že predtým sa to zohrialo po siedmich km a po tuningu po troch km. Myslel by som, že zvýšením výkonu a znížením spotreby sa zvýšila účinnosť a toho odpadového tepla by tam malo byť menej. Vie to niekto vysvetliť?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  23:16

« Re: favo

O.K.reknu mu to tak a dam mu na Tebe cislo.
    Dnes koncim.
    Tuningu ZDAR A SILU !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  23:09

« Re: favo

motor: 75PS a 108Nm 10-11tis. Kč
    tlumiče HP sporting: cca 6.800,-Kč
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:59

« favo

No ,ze ja se vzdycky necham nachytat na svestkach...Ale predstava je to pekna.
    Chce zvednout vykon motoru+doplnky, o ostatnim se s nim pobavis uz osobne.Jde o to,ze me ma za cloveka,ktery tomu rozumi.Takze me pouc a ja mu to budu tlumocit.
    Napis konkretni upravy ktere navrhujes a za kolik.
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:46

« Kamile!

Ja jsem ale psal "představ si". Chtěl jsem potěšit Tvoje obchodní smysly (max power+min cena), ale ozval se pud sebezáchovy (to bude rychlejší než já!!???) Teď vážně, chce jenom motor nebo i dál něco?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:42

« Re: Favo:

Neni mozne.Na Favu 130 PS???To by byl s tou hmotnosti Fava rychlejsi nez ja.Co by jsi s tim delal?Jake upravy?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:33

Kamile, představ si 135PS za 6.700,-Kč Co tomu říkáš?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:30

Ma tam asi 120 tis.Jinak chce co kazdy,nejvyssi vykon za rozumnou cenu a aby to neco vydrzelo.Znas to ,ohrana pisnicka.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:26

« Re: Re:Felda

Feldu máš v emailu
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:21

kolik má ten motor km?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:20

« FELDA

Žádnou padesátkou, normálně.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:11

« Favo:

Michale kamos ma Favorita 92,ten co mi minule volal.Co se s tim da po strance tuningu delat a za kolik?Slibil jsem mu,ze se Te zeptam.
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:06

« Re:Felda

No jasne ,ale jelo se to tak padesatkou.Ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  22:00

« Re: FELDA

Stačilo točit volantem a pohrávat si z plynem.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  21:58

« Re: FELDA

Obrazky asi ne.Ale posli mi to na fred1@post.cz,rad se na to podivam.Jak to myslis nepouzivat brzdy?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…