OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

04.08.00  00:00

« Re: to ghost: to autocomplex

mezichladič, vačka, IQ řídící jednotky, tlak turba. Jinak se optej Cokese, tomu jsem implantoval to TD to S.
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.00  00:00

« to fija

promiň, nevolal jsem ti. Zákazník měl zpoždění a měl FLASH EPROM, čili operace trvala dlouho. Dám ti vědět, jakmile bude v plánu stejné auto jako máš ty.
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.00  23:58

« pro Kamila

jak dlouho ještě míníš čekat s tím zveřejněním??
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.00  20:54

« Re: vysledky mereni vykonu

105 kW, 300 Nm
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.00  20:52

:-))) to už jsme řešili, že Michale...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.00  15:15

Je tam jakasi 325TD. Jaky je vlastne technicky rozdil mezi TD a TDS. Jen v mezichladici? Kdyz se prida do TD mezichladic tak je to stejne jako TDS?A kolik takovy mezichladic stoji? Jinak zase tak nelpim na tom aby to bylo BMW. Klidne snesu TDI HDI,JTD atd. Ale na cip to pujde..:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.00  00:00

« Re: Saab

Ty já nevím kam přesně všude jezdí. Já si pamatuji jen to Metro. On je spekulant a ten HAAS bude určitě znát taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.00  00:00

Já si myslím, dle jízdního úsudku, že Kamil má cca 138PS a 304Nm. Celkem mu motor pěkně točí, možná výkon bude malinko i vyšší. Každopádně záleží na typu a seřízení brzdy. Co má p. Michl za brzdu Mahu nebo BOSCH?
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 01.08.00  22:02

to RSD: Jo v Rakousku se dá na elektronice ušetřit hodně. Já tam např. na videokameře SONY ušetřil 7.000,- kč (v Rakousku 15.000,- kč, u nás 22.000,- kč). V Německu by to mohlo být s cenama podobné, tam to mám zase já cca 500 km :-)

to AutokomplexCZ: pokud tam ten tvůj kamarád jezdí často, tak ať si zajede do obchodního domu HAAS, protože tam jsou některé věci levnější než v Metru a nepotřebuješ k tomu ani živnosťák. I to moje autorádio bylo v HAASu levnější, což jsem zjistil pozdě. Já ho koupil v Metru bez daně za cenu, kterou měli v HAASu s daní, tedy o cca 20% dráž (na hranicích vrací jen 15%, ale v obchodě kde to koupíš ti při příští návštěvě vrátí celých 20% - musíš mít razítko z celnice). Ten obchodní dům je na hlavním tahu Brno - Vídeň. Je to kousek od Vídně.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  21:00

MUJ TIP JE 100kW a 275 Nm.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  20:43

« vysledky mereni vykonu

Dnes jsem byl u Michla na brzde.Mam vysledky.Nejdrive,ale cekam Vase tipy./1,9TDcerveneI,najeto 11600Km,uprava chiptuning Kercher+Kn-filtr/
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  18:05

to RSD, jestli něco buděš chtít, můj šílený kamarád jezdí každý týden do METRA (Makro v A) a kompletní elektroniku má v malíčku včetně slev. Není problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  18:01

Jo tak to jsou docela squjelý ceny. Potíž je akorát v tom, že bydlím pár km od německých hranic úplně na druhým konci republiky, a tak si na skok do rakous asi jen tak nevyjedu. Ale díky za típek.....
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  17:58

« Re: to fija:

Á další příklad polofiremně-soukromého auta.
    No s SDI bys toho moc nevytrhl. Doufám, že k sexu nemusíš ženu tak přemlouvat :-)).
    Neboj, já jsem si nic od tebe nevyložil jako výčitku a ani takový nejsem a jestli jsi četl pár příspěvků ode mě, tak ti musí být zřejmé, že komplexy netrpím až teda na AUTOKOMPLEX:).
    Já vím, že nejsem perfektní a www stránky Autokomplexu už vůbec ne. Klidně nažhav oskara a volej 0602/746393. P.S. v tom html se se nevyznám a ten můj výplod je cca po 2hod. po seznámení s tímto jazykem.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  17:58

« Re: to mfilip

jo integrovaná rádia do palubní desky jsou gut, protože jsou těžko po "druhý" prodejná. Bejt tebou tak si raději koupím ten vybavenější atyp, ale zkusil bych shánět s ovladačem na changer , který pak neprodyšně zabarikáduješ. Ta cena 2-3000 je docela super.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  17:09

jojo, mas pravdu. Octavia se mi libila vbic nez Felicia, to byl taky dulezity duvod :-) A jeste jeden byl podstatny - souvisi to s tim, ze neplatim olej (vpodstate neplatim vybec servisni prohlidky) - totiz ja mam auto za pulku ceny. A tak mi rozdil Felicia Kombi 1.9D za cca 350 tisic a Octavia TDI/66kW GLX za 450 tisic (pro mne tedy rozdil 50 tisic rozpusteny do tri let leasingu na mesicni splatku cca 1400 Kc) neprisel tak dramaticky za to, co jsem ziskal navic. Puvodne jsem mel sice zalusk na LX SDI, ale kdyz uz jsem zenu premluvil ke koupi noveho auta (misto oprav starych aut - mel jsem 3), tak uz mi zase priplatek 600 Kc mesicne za TDI v lepsi vybave taky prisel rozumny.

Jo, ja ti verim, ze se da domluvit osobne. Ono se totiz skoro s kazdym da (rozumne) domluvit. Jen se lisi mira usili, ktere je k tomu potreba :-) Ja jsem vsechno, co jsem psal, nemyslel jako vycitku. Spis jako navrh ke zlepseni sluzeb. Pokud je to mozne, tak samozrejme rad vyuziju tve nabidky - ja jsem ve sve podstate sobec, na ostatnich mi (zase tak casto) nesejde, ale musim to ve svem zamestnani peclive skryvat :-)) Myslim, ze bychom se treba mohli domluvit i na nejake forme protihodnoty (protisluzby). Treba to pro tebe bude taky zajimave. Pokud mas zajem, napis mi to sem a ja ti zavolam na mobil. Ohlasim se jako "FIJA" cteno "FID"Z s hackem"A".

Za upozorneni na chybu neni treba dekovat. Ja se omlouvam, ale na pravopis jsem docela citlivy, a navic mam skolu kolegy, ktery delal korektora prekladatelske firmy (prekladaji zahranicni software, ponejvice od Microsoftu - chudaci :-)).
    Obrazky - ja mam sice jen 15" monitor, ale na rozliseni to (zrovna na techto strankach) nezalezi. Jak se koukam na "source code" stranek, tak proste je pouzito nespravnych rozmeru obrazku, takze browser si ho "transformuje" na predepsany (nespravny) rozmer. Staci zmenit tuhle restrikci a hned mas lepsi vysledek :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  16:11

ad d) řekněme, že se ti Octavie líbila, tak sis to prostě zdůvodnil..
    ad b) nedramatizuj to, když se seznámíme, tak ti ho možná na týden půjčím. Nepletu li se, tak se ti moc nechce někde vyškrabat 20k a někam je nosit. Nicméně ho stejně musím nechat udělat "na zakázku". Nepřepínací klasiku můžeš otestovat třeba zítra, ale pro switch je třeba jiného HW a SW.
    ad) Dík. Nějak jsem to přehlédl a už jsem to odstranil. Taky jsem to trochu "odbarvil". K těm obrázkům: já je na svém 17" monitoru vidím docela pěkně, tak nevím. Jinak je to dočasná verze, nikdy jsem to nedělal a předělávat to už nejak víc nebudu. Brzy přijde snad "profi" verze a bude to tak jak to má být.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  15:23

Člověče, včera mě právě nejaká 325TDS zaujala buď v annonci nebo v www.tipcars.com, ale spíš v tom tipcars, protože tam, myslím, byl i obrázek. Byla za docela slušnou cenu. Zkus se tam mrknout.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 01.08.00  15:04

« Re:

Já jsem koupil autorádio SONY XR-5880R za 3.725,- kč. Má RDS EON, elektronický kazeťák s autoreversem, vyhledáváním skladeb apod. Paměť má cca 18 pozic (mě stačí 6 :-), výkon 4x35W, D-Bass, odnímatelný panel (včetně pouzdra), ale nejsem si jist jestli tam jde připojit CD měnič. Kupovaný je v Rakousku (1.490,- ATS). Tam se to celkem vyplatí (u nás jsem ho viděl za cenu přes 6.000,- kč), navíc na hranicích Vám vrátí (pokud chcete :-) cca 15% (jejich DPH). Jinak tam mají často v akci autorádia SONY nebo Blaupunkt i s CD měničem a cenou něco málo přes 3.000,- ATS.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  13:37

chybka samo 325TDS.........:-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…