OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Re: to ghost: to autocomplex
Je tam jakasi 325TD. Jaky je vlastne technicky rozdil mezi TD a TDS. Jen v mezichladici? Kdyz se prida do TD mezichladic tak je to stejne jako TDS?A kolik takovy mezichladic stoji? Jinak zase tak nelpim na tom aby to bylo BMW. Klidne snesu TDI HDI,JTD atd. Ale na cip to pujde..:-) -
Saab 01.08.00 22:02
« Re: Saab
to RSD: Jo v Rakousku se dá na elektronice ušetřit hodně. Já tam např. na videokameře SONY ušetřil 7.000,- kč (v Rakousku 15.000,- kč, u nás 22.000,- kč). V Německu by to mohlo být s cenama podobné, tam to mám zase já cca 500 km :-)
to AutokomplexCZ: pokud tam ten tvůj kamarád jezdí často, tak ať si zajede do obchodního domu HAAS, protože tam jsou některé věci levnější než v Metru a nepotřebuješ k tomu ani živnosťák. I to moje autorádio bylo v HAASu levnější, což jsem zjistil pozdě. Já ho koupil v Metru bez daně za cenu, kterou měli v HAASu s daní, tedy o cca 20% dráž (na hranicích vrací jen 15%, ale v obchodě kde to koupíš ti při příští návštěvě vrátí celých 20% - musíš mít razítko z celnice). Ten obchodní dům je na hlavním tahu Brno - Vídeň. Je to kousek od Vídně. -
« Re: to fija:
Á další příklad polofiremně-soukromého auta.
No s SDI bys toho moc nevytrhl. Doufám, že k sexu nemusíš ženu tak přemlouvat :-)).
Neboj, já jsem si nic od tebe nevyložil jako výčitku a ani takový nejsem a jestli jsi četl pár příspěvků ode mě, tak ti musí být zřejmé, že komplexy netrpím až teda na AUTOKOMPLEX:).
Já vím, že nejsem perfektní a www stránky Autokomplexu už vůbec ne. Klidně nažhav oskara a volej 0602/746393. P.S. v tom html se se nevyznám a ten můj výplod je cca po 2hod. po seznámení s tímto jazykem. -
« Re: to mfilip
jo integrovaná rádia do palubní desky jsou gut, protože jsou těžko po "druhý" prodejná. Bejt tebou tak si raději koupím ten vybavenější atyp, ale zkusil bych shánět s ovladačem na changer , který pak neprodyšně zabarikáduješ. Ta cena 2-3000 je docela super. -
jojo, mas pravdu. Octavia se mi libila vbic nez Felicia, to byl taky dulezity duvod :-) A jeste jeden byl podstatny - souvisi to s tim, ze neplatim olej (vpodstate neplatim vybec servisni prohlidky) - totiz ja mam auto za pulku ceny. A tak mi rozdil Felicia Kombi 1.9D za cca 350 tisic a Octavia TDI/66kW GLX za 450 tisic (pro mne tedy rozdil 50 tisic rozpusteny do tri let leasingu na mesicni splatku cca 1400 Kc) neprisel tak dramaticky za to, co jsem ziskal navic. Puvodne jsem mel sice zalusk na LX SDI, ale kdyz uz jsem zenu premluvil ke koupi noveho auta (misto oprav starych aut - mel jsem 3), tak uz mi zase priplatek 600 Kc mesicne za TDI v lepsi vybave taky prisel rozumny.
Jo, ja ti verim, ze se da domluvit osobne. Ono se totiz skoro s kazdym da (rozumne) domluvit. Jen se lisi mira usili, ktere je k tomu potreba :-) Ja jsem vsechno, co jsem psal, nemyslel jako vycitku. Spis jako navrh ke zlepseni sluzeb. Pokud je to mozne, tak samozrejme rad vyuziju tve nabidky - ja jsem ve sve podstate sobec, na ostatnich mi (zase tak casto) nesejde, ale musim to ve svem zamestnani peclive skryvat :-)) Myslim, ze bychom se treba mohli domluvit i na nejake forme protihodnoty (protisluzby). Treba to pro tebe bude taky zajimave. Pokud mas zajem, napis mi to sem a ja ti zavolam na mobil. Ohlasim se jako "FIJA" cteno "FID"Z s hackem"A".
Za upozorneni na chybu neni treba dekovat. Ja se omlouvam, ale na pravopis jsem docela citlivy, a navic mam skolu kolegy, ktery delal korektora prekladatelske firmy (prekladaji zahranicni software, ponejvice od Microsoftu - chudaci :-)).
Obrazky - ja mam sice jen 15" monitor, ale na rozliseni to (zrovna na techto strankach) nezalezi. Jak se koukam na "source code" stranek, tak proste je pouzito nespravnych rozmeru obrazku, takze browser si ho "transformuje" na predepsany (nespravny) rozmer. Staci zmenit tuhle restrikci a hned mas lepsi vysledek :-))) -
ad d) řekněme, že se ti Octavie líbila, tak sis to prostě zdůvodnil..
ad b) nedramatizuj to, když se seznámíme, tak ti ho možná na týden půjčím. Nepletu li se, tak se ti moc nechce někde vyškrabat 20k a někam je nosit. Nicméně ho stejně musím nechat udělat "na zakázku". Nepřepínací klasiku můžeš otestovat třeba zítra, ale pro switch je třeba jiného HW a SW.
ad) Dík. Nějak jsem to přehlédl a už jsem to odstranil. Taky jsem to trochu "odbarvil". K těm obrázkům: já je na svém 17" monitoru vidím docela pěkně, tak nevím. Jinak je to dočasná verze, nikdy jsem to nedělal a předělávat to už nejak víc nebudu. Brzy přijde snad "profi" verze a bude to tak jak to má být. -
Saab 01.08.00 15:04
« Re:
Já jsem koupil autorádio SONY XR-5880R za 3.725,- kč. Má RDS EON, elektronický kazeťák s autoreversem, vyhledáváním skladeb apod. Paměť má cca 18 pozic (mě stačí 6 :-), výkon 4x35W, D-Bass, odnímatelný panel (včetně pouzdra), ale nejsem si jist jestli tam jde připojit CD měnič. Kupovaný je v Rakousku (1.490,- ATS). Tam se to celkem vyplatí (u nás jsem ho viděl za cenu přes 6.000,- kč), navíc na hranicích Vám vrátí (pokud chcete :-) cca 15% (jejich DPH). Jinak tam mají často v akci autorádia SONY nebo Blaupunkt i s CD měničem a cenou něco málo přes 3.000,- ATS.