OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

29.03.04  21:33

« Re: Re: "reset" pristrojove desky

mooooc vtipny ... ale kdyz to valis 150 po dalnici s rodinou, tak ti to moc k smichu neprijde
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.04  23:03

« Re: "reset" pristrojove desky

Přelet UFO v těsné blízkosti - jako v Aktech X...!
  • 00 Reagovat !

foto

28.03.04  22:05

« "reset" pristrojove desky

Dnes se mi u 2 mesice stareho auta stala 2x po cca 30 km divna vec - najednou se rozsvitily vsechny kontrolky, rafiky otackomeru a tachometru zacali vibrovat. Po 3 sek. vsechno zhaslo, rafiky spadly na nulu a vratili se zpet na puvodni rychlost, hodiny vynulovane, denni pocitadlo vynulovane. Auto jelo normalne, pocitac ukazoval porad, v elektrice to nejspis nebude. Nestalo se to uz nekomu z vas? 1.9 TDI 66
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.04  20:06

« praskající žárovky v Astře

to Thym:
    v Astře to není žárovkama, ale mají výrobní vadu - mají probléhy s regulací dobíjení. V autorizovaném servisu mi to kdysi řešili naletováním nějakých odporů kamsi - kam nevím nezajímal jsem se o to, ale je fakt že byl pak pokoj
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.04  11:29

« Dveřní spínač u OCTAVIE

Ahoj všichni. Mám takový problémek se spínačem ve dveřích mé Octávie. Všiml jsem si že mě někdy po odemčení auta a nastoupení do něj centrál znovu uzamkl-a došel jsem na to že dveřní spínač u řidiče občas nesepne a tím pádem to bere jako že se neotevřeli dveře..... Jedná se mi o to jestli někdo nvíte jak to jednoduše opravit nebo se to musí celé vyměnit? Jaká je asi cena? Nepomohlo by to třeba prostříkat kontoxem apod. Díky za každou informaci.
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.04  10:49

« tomi

V poho, na minuly octavii mi to ukazovalo taky presne. Ale ted... porad mi to vnucuje, ze jezdim tak 4,2l/100km a to se s tim moc nemazlim.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.04  22:04

« to Andree_cz

No, ja jsem nekolikrat meril spotrebu rucne (tj. pocital litry/km) a porovnal to s mym PP a ukazoval na desetinu presne. Neveril jsem tomu, tak jsem mereni nekolikrat opakoval a vysledek se potvrdil.
    Tim samozrejme nechci rict, ze vsechny PP jsou presne nacejchovany, ale me to proste ukazuje dost presne.
    Jinak na spotrebu behem jizdy taky nekoukam, mam to permanentne prepnute na hodiny, stejne nic jineho nepotrebuju. >:D
    Je to 1.6/74 kW, vyrobeno 7/97.
    T.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.04  19:36

« Re: to mpelipe

SMRT Kurakum >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.04  09:49

« Re: to mpelipe

neboj, sledovani PP je jednodussi, nez zapalovani cgarety ...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.04  08:08

« Re: Re: Re: Světla

thym> Autogar Jihlava. Dokonce majitel prohlásil, že jim to tak řekl jejich dodavatel, že je mají bez diskuzí měnit. Dokud to bude platit, není problém - tj. min. na dva roky. Když nevymění, tak prachy zpět.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.04  21:05

« to mpelipe

Bejt tebou tak se radsi venuju rizeni a ne sledovani PP ;-). Ja PPcku verim tak maximalne kolik je hodin... :-/
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.04  14:06

« Re: Re: Světla

Ktery to je prodejce co ti tak ochotne vymenuje ty H7??Taky bych ho rad navstivil a koupil si je u neho!H7 mi na astre odchazeji jak na bezicim pase tak co 2 mesice zarovka
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.04  11:44

« Bez nadpisu

konecne se mi vcera postestilo svezt se 81 kW TDI na zname trase. Prekvapilo mne, ze i u studeneho dieslu po nastartovani je prumer stejny - kolem 15-16 l/100 - jako u moji 1.8 T. Nez jsme vypadli z mesta, byl prumer u dieslu 6.7, u benzinu byva kolem 9. Po 25 km mel TDI prumer 4.1, na benzinu mivam 5.5 .
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.04  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostřikovač světel K.O.

to mfilip: Celoročního svícení se neboj. Já svítím pořád, na autě mám za rok a něco ujeto 35.000 km a ještě žádná žárovka s výjimkou jedný u SPZ neklekla.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.04  13:15

« Turbo

Už se tu o tom psalo, nechce to někdo shrnout? Turbo (81 kW) po 150t. km - vyčistit přívodní a odvodní olejové potrubí, prověřit naklápění lopatek, teď jsem někde četl, že by bylo dobré vyměnit i ložiska a ucpávky (jak se pozná, že jsou v háji?) ...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.04  12:43

« Re: Světla

Mě vydržely v Astře H4 Osram Bilux (+50% svítivosti navíc) cca rok. Teď mám v Pašíkovi H7, nějaké německé se "zlatými" nesmysly, taky se zvýšenou svítivostí a vydržely cca 3 měsíce (zima, mráz, časté vypínání a zapínání, svítím pořád). Ale prodejce je velice ochotně mění v rámci záruky (a povídal že i po záruce) takže mám na min. dva roky vystaráno o žárovky >:D a jediná komplikace je, že se musí vyměnit.... A svítí víc, než klasické H7 (běžný standard), a životnost není třeba řešit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.03.04  10:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostřikovač světel K.O.

No ja svitim porad (modra metla je spatne videt), mam tam COOL BLUE, asi 3/4 te roku a zatim drzej v pohode a to i na tech nasich s prominutim rozm*danych silnicich.
    Jinak se dela i Osram DayLight nebo tak neco, proste pro denni sviceni s prodlouzenou zivotnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.03.04  10:33

« to AUTOKOMPLEX

Dik za info.
    Je to skoda, protoze ty elektrony jsou prej pekny :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.04  08:34

« Bez nadpisu

hm, dneska rano 6 nad nulou, 31 km cesta do prace, spotreba 5.0, mraz -6 a do prace se pod 5.8 nedostanu. Netusil jsem, ze teplota vzduchu bude zpusobovat tak velke rozdily.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.04  08:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostřikovač světel K.O.

Jake jsou vubec v RS zarovky ? Mne se totiz zda, ze dvouvlaknovym H4 vypinani nesvedci. Na Brave jsem mel v tlumenych H1 a casto jsem tlumene vypinal na krizovatkach, zeleznicnich prejezdech apod. a za 4 roky neodesla ani 1 zarovka. Zkusil jsem to praktikovat i u H4 a za 3 mesice mi odesly 4 x H4 .... Celkem mam obavy z celorocniho sviceni - bud bud kupovat neustale H4 anebo jednou za cas cely propaleny reflektor.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…