OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« "reset" pristrojove desky
Dnes se mi u 2 mesice stareho auta stala 2x po cca 30 km divna vec - najednou se rozsvitily vsechny kontrolky, rafiky otackomeru a tachometru zacali vibrovat. Po 3 sek. vsechno zhaslo, rafiky spadly na nulu a vratili se zpet na puvodni rychlost, hodiny vynulovane, denni pocitadlo vynulovane. Auto jelo normalne, pocitac ukazoval porad, v elektrice to nejspis nebude. Nestalo se to uz nekomu z vas? 1.9 TDI 66 -
« Dveřní spínač u OCTAVIE
Ahoj všichni. Mám takový problémek se spínačem ve dveřích mé Octávie. Všiml jsem si že mě někdy po odemčení auta a nastoupení do něj centrál znovu uzamkl-a došel jsem na to že dveřní spínač u řidiče občas nesepne a tím pádem to bere jako že se neotevřeli dveře..... Jedná se mi o to jestli někdo nvíte jak to jednoduše opravit nebo se to musí celé vyměnit? Jaká je asi cena? Nepomohlo by to třeba prostříkat kontoxem apod. Díky za každou informaci. -
"-- skrytý --" 20.03.04 22:04
« to Andree_cz
No, ja jsem nekolikrat meril spotrebu rucne (tj. pocital litry/km) a porovnal to s mym PP a ukazoval na desetinu presne. Neveril jsem tomu, tak jsem mereni nekolikrat opakoval a vysledek se potvrdil.
Tim samozrejme nechci rict, ze vsechny PP jsou presne nacejchovany, ale me to proste ukazuje dost presne.
Jinak na spotrebu behem jizdy taky nekoukam, mam to permanentne prepnute na hodiny, stejne nic jineho nepotrebuju. >:D
Je to 1.6/74 kW, vyrobeno 7/97.
T. -
« Bez nadpisu
konecne se mi vcera postestilo svezt se 81 kW TDI na zname trase. Prekvapilo mne, ze i u studeneho dieslu po nastartovani je prumer stejny - kolem 15-16 l/100 - jako u moji 1.8 T. Nez jsme vypadli z mesta, byl prumer u dieslu 6.7, u benzinu byva kolem 9. Po 25 km mel TDI prumer 4.1, na benzinu mivam 5.5 . -
« Re: Světla
Mě vydržely v Astře H4 Osram Bilux (+50% svítivosti navíc) cca rok. Teď mám v Pašíkovi H7, nějaké německé se "zlatými" nesmysly, taky se zvýšenou svítivostí a vydržely cca 3 měsíce (zima, mráz, časté vypínání a zapínání, svítím pořád). Ale prodejce je velice ochotně mění v rámci záruky (a povídal že i po záruce) takže mám na min. dva roky vystaráno o žárovky >:D a jediná komplikace je, že se musí vyměnit.... A svítí víc, než klasické H7 (běžný standard), a životnost není třeba řešit. -
"-- skrytý --" 16.03.04 10:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostřikovač světel K.O.
No ja svitim porad (modra metla je spatne videt), mam tam COOL BLUE, asi 3/4 te roku a zatim drzej v pohode a to i na tech nasich s prominutim rozm*danych silnicich.
Jinak se dela i Osram DayLight nebo tak neco, proste pro denni sviceni s prodlouzenou zivotnosti. -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ostřikovač světel K.O.
Jake jsou vubec v RS zarovky ? Mne se totiz zda, ze dvouvlaknovym H4 vypinani nesvedci. Na Brave jsem mel v tlumenych H1 a casto jsem tlumene vypinal na krizovatkach, zeleznicnich prejezdech apod. a za 4 roky neodesla ani 1 zarovka. Zkusil jsem to praktikovat i u H4 a za 3 mesice mi odesly 4 x H4 .... Celkem mam obavy z celorocniho sviceni - bud bud kupovat neustale H4 anebo jednou za cas cely propaleny reflektor.