OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Bez nadpisu
to HASART:
?idlo venkovního teplom?ru najdeš po pravou záslepkou (?erná žebrovaná m?ížka) v p?edník nárazníku, tj. v opa?né záslepce než je hák pro odtažení. Správná záslepka nemá žebrování, je plná a v pravo dole má vy?ízlý ?tvere?ek. Za ním je ?idlo venkovního teplom?ru.
Rudolf -
« Bez nadpisu
to brázdi?: pokud nev??íš, mn? to nevadí, kon?ím s p?íspíváním do diskuze, to jsi p?ehnal.
to andree:
1)pokud se bavíme o oktávii, tak ta má nádrž na 55 litr?, pokud ji trochu zkoupneš p?i tankování, tak tam dostaneš ješt? víc, i o t?i litry,
2)když ti pípne palivom?r, tak je v nádrži ješt? 8 litr?, tj. 55(58) - 8 = 47 (50). 50 litr? d?leno 1100 km je 4,54 litr? na 100 km.
P?ijemný den Mirek -
« Bez nadpisu
Od pípnutí do pípnutí jsem to nikdy (jenom po m?st?) nezkoušel. Ono to totiž nejde (pokud pominu, že si vezmu jen 10 l nafty na prázdnou nádrž a potom budu jezdit a jezdit a ?ekat na pípnutí). Po m?st? po?ád nejezdím, to bych musel vynechávat víkendy a služební cesty. Jinak od pípnutí do pípnutí na plnou nádrž i 1100 km.
Mirek -
« Bez nadpisu
Vezmi Tdi. Já mám 81 Kw Tdi, jezdím za 4,5 l na 100, p?i?emž minimum pr?m?rné spot?eby na jednu trasu bylo 3,6 l na sto v normálním provozu, 1/3 dálnice, 2/3 okresky p?i dodržování +-rychlostních limit?. Maximum jsem m?l na stejné trase 5 l na 100, ale jel jsem po?ád 140 (samoz?ejm? jen na volné silnici). Po m?st? mi to bere 4,7 l na 100. Soused má 1,6 MPI a jezdí na okreskách za 6 pokud se hodn? snaží, jinak taky i za 10.
Ro?ní prob?h mám asi 12.000 km.
Samoz?ejm? jsem zaplatil vyšší po?izovací cenu, mám vyšší povinné ru?ení, ale p?i prodeji ur?it? dostanu relativn? víc než soused.
Mirek
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!