OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« mazani
Ma nekdo podobnej problem? Pri jizde v zatezi v otackach kolem 2000 se mi rozsveci cervena kontrolka oleje, ktera po zatezi zase zhasne. V servise mi vymenili cidlo tlaku oleje, ale problem je tu zas. Ma teorie je, ze mi turbo pripejka olej, kterej ve vysoky teplote ztraci hustotu a pak pri nizkych otackach = malym tlaku oleje to proste blbe maze... . Co vy na to? -
« Volnobezne otacky
Mam dotaz. Co se da usoudit z volnobeznych otacek? Normalne jsou tak cca 800/min. Nekdy ale neslezou pod 1000. Jednou se dokonce udrzely na 1500. Mluvim o situaci, kdy je motor zahratej, normalne jedu, mam normalni spotrebu (podle pocitace), ale kdyz zastavim, koukam a otacky jsou treba 1200. Poturovani plynu nepomuze. Vypnu motor, nastartuju a otacky jsou 800-900. Ze by me neco opoustelo? -
"-- skrytý --" 11.06.04 09:38
« Re: Re: Re: Re: Klima
Viados: Máš naprostou pravdu, je to špatně! Sice jsem to blbě napsal, ale chtěl jsem říct něco v tom smyslu, že když to udělá výrobce ve fabrice, do výsledné ceny konečného celkového výrobku, tedy hotového vozu, se zákazníkovi promítnou jiné marže a jiná výsledná hodnota daně (výrobní náklady fabriky samozřejmě neznáme a obdobně neznáme ani marže mezičlánků), než když si ty díly bude někdo shánět jednotlivě. Jo, dávno pryč jsou doby, kdy se vyplatilo poskládat si nové auto z jednotlivě nakoupených dílů. Tehdy se to šířeji nepraktikovalo jen proto, že některé díly prostě nebyly k sehnání... -
"-- skrytý --" 11.06.04 09:09
« Re: Re: Re: Klima
Dražší to určitě je, kvůli zásahům doi již hotového auto, ale nějak nechápu, proč vyjde dráž, když se napočítá DPH na deset dílů zvlášť, než když se na ně napočítá dohromady. >:D Podle mě vyjde vždy stejné číslo. Matematika 6. třídy ZŠ. Tehdy jsem z procent sice jednou dostal i bajli, ale ... -
"-- skrytý --" 10.06.04 09:25
« Re: Re: Klima
Dodatečně domontovat klimu přijde na 2-3x tolik, než příplatek za klimu při koupi nového auta! Jednak jsou samostatně dokupovávané díly podstatně dražší (a na každý je zvlášť počítána DPH), jednak je na tom podstatně více práce (např. již namontovaná přístrojovka se musí demontovat a znovu montovat), kromě toho se některé díly musejí vyměnit/nahradit jinými (např. jiná řemenice na klikovce pro auto s/bez klimy, jiné provedení tělesa topení atd.). Koupit si auto bez klimy a pak ji tam nechat domontovávat je přinejmenším neekonomické (já bych to nazval dokonce blbostí)!
PS: Abstahuji samozřejmě od případů, kdy si někdo sežene kradené díly nebo chce domontovat klimu do auta, které koupil výhodně jako ojetinu a nemohl si příliš vybírat... -
« Re: Klima
Myslím, že rozumná cena pokud budou použity nové díly by měla bý na nějakých 25000,- Kč včetně montáže. Samozřejmě ne v autorizovaném servise, kde to stejně nejsou schopni nic pořádně udělat.
Vím o klucích co to dělají a osobně jim věřím.¨
Ale takových se v republice sežene určitě více, stačí se poptat na vrakovištích škoda a budete moudřejší - NE jen staré díly se tam dají sehnat i fungl nové ! -
"-- skrytý --" 09.06.04 18:22
« Klima
No, znamej si nechaval pred nejakym casem domontovat do 1.9 TDi 66 kW komplet klima a prislo ho to na cca 50 tis. korun.
Pokud vim, tak se na www strankach skoda auto nabizelo klima do 1.6 55 kW za cca 60 tisic. Uz je to nejaky cas, nevim jestli to tam jeste je, kazdopadne cena 15 000 mi prijde podezrela tyhle prachy bych za to dal klidne taky, ale.... -
« Klimatizace
Nevite nahodou nekdo jestli se da do Oktavky dodelat klima a popr. jak je to narocne??Kolegovi jeden manik nabizel Klimatronic i se zabudovanim do auta za 15tis. :-) coz je celkem prijemna castka, ale me se nezda ze by to bylo tak jednoduche, rikal ze za jeden den je to namontovane?? -
« Bez nadpisu
andree: ad kutilskej nápad - vzhledem k tomu, že znám velmi dobře elektroniku vozidel VW Group a praktiky zlodějů, mohu poradit se zabezpezpečením. Jako úplné minimum a základ mohu nabídnout speciální imobilizer, implantovaný neidentifikovatelným způsobem do stávající elektrické sítě, pokaždé originálním způsobem, s variabilními a kombinovatelnými způsoby komunikace mezi majitelem a vozidlem, který znemožní neautorizované osobě odjet z vozidlem po ose, byť by byly vyměněny všechny řídící jednotky, co jsou na vozidle namontovány. Dalším článkem je alarm jako takový, který je vhodným pomocníkem zejména proti vykrádání. Dalším článkem je pager (rádiový vysílač nebo GSM) který informuje (v rámci svých možností) majitele o napadení vozidla. A posledním stupněm je vyhledávací zařízení, doporučuji SHERLOG, které umožní identifikovat pozici vozidla (a další věci v rámci typu), v případech kdy vozidlo nedobrovolně změnilo majitele a zeměpisnou polohu. Více přes info@chiptuning.cz -
« Re: Re:
autokomplex: hm, tak ted jsem opravdu rad, ze to dopadlo tak, jak to dopadlo... obzvlaste ja bych asi nejake trvale nasledky nesl tezce. Jedine co me napadlo, ze jsem je mel sledovat kam odchazeji, ale jak jsem psal, mel jsem za nekolik hodin maturovat, a tak jsem volil radsi cestu do postele, ted muzu rici, ze stejne zbytecne. :-(
Kazdopadne, nemate nekdo nejakej kutilskej napad, jak auto nejak nekonvencne zabezpecit. Co vyndat nejake pojistky? Ty trny se mi moc nezamlouvaji. Jet muzes i tak dal, navic jak znam tatu, tak by na ne urcite jednou zapomnel :-) -
« Nastavení předvstřiku VAGem Octavia TDi r.v.2000
Zdravím, nastavení předvstřiku mám sice v normě, ale je mírně nad optimální linií.Dá se posunout vagem kousek dolů ? Startuje to v pohodě, ale nevím jestli se třeba tím, že mám předvstřik kousek výš neokrádám o nějaké ty koníky výkonu. Díky za každou odpověď. -
« Kalibrace měřiče rychlosti Octavia TDi r.v.2000
Zdravím, na mé octavii mi tachometr ukazuje větší rychlost, než ve skutečnosti jedu. Dá se VAGem nastavit teda kalibrovat tachometr aby ukazoval správný údaj - jedu např. 50 ale tacho ukazuje 56 km. Na přstrojovce jde třeba vagem kalibrovat palivoměr, tak by mohl jíti tachometr ne ?