OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

15.08.03  09:40

« Re: Rano nechce naskocit motor

co to je za auto a motor ? To muze byt docela podstatna informace ...
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.03  07:21

« Rano nechce naskocit motor

Caute pani,neviem ci sa to tu uz rozoberalo, ale mam dost velky problem. Rano mi nechce chytit motor. Je to najme pri zmene vonkajsej teploty, resp ked auto stoji a zaprsi (vlhkost). Akonahle na auto zasvieti slnko a vysusi ho, tak naskoci na prvy krat. Benzin do motora ide, lebo sa vyvali dym z vyfuku. help, help
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.03  12:40

« to killall

205/50 nebo 225/45 nebo snad ještě někdo dává 215/45 (ale to už je podmíra).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.03  11:01

« Re: to killall

No 205tky to sou, ráfky 17ctky taki, ale přesně uš si napamatuju ten profil kolik toje.....*8*každopádně sme průměr nechali stejnej možná sou to 40citky.....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.08.03  14:44

« TDi 66 a 81kW

Nevíte náhodou někdo, jestli mají tyhle dvě motorové varianty odlišné sání nebo jen jiný filtr nebo je to stejné?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  20:40

« Re: max speed?

stavros: nevim co se ti nezda na 195/65 R15 "balonovitejch" nevidim zadnej problem jezdit s nima treba 250kmh pokud maji takovy rychlostni oznaceni. Myslim si ze na ceskejch dalnicich je spis lepsi vetsi profil.... Ale ja jsem jeste vic jak 170kmh nejel... v provozu je to dost o hubu.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  16:16

« Re: to octaviaRS

Koupim ted Pirelli P6000, maji na ne 30% slevu, tak budou muset stacit... ;-) jinak mam ContiSportContact, prekoukl jsme se, myslel jsem, ze je dizkuze o nich...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  15:46

« to octaviaRS

Musíš rozlišovat typ. Je to jako u MB. A a CL je trochu rozdíl ;o)

Ty máš zcela jistě ContiSportContact. Ostatní tu mají v 15" ContiSuperContact. Malý rozdíl v názvu a velký na silnici. Sportkontakty jsou fajn, ale už jsou to staré pneu. Až je ojedeš, zkus Pirelli P-Zero Rosso nebo Bridgestone Potenza S03 Pole Position. Budeš překvapen ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  13:38

« Re: Prosím o zaslání zkušeností s PNEU

rostam: Ja mam continental 205/50 R17 a nemuzu si je vynachvalit...vydrzi hodne i presto, ze je to pomerne hodne mekka smes...jsou tiche a vazne jsem spokojen...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  11:49

« to killall

Ty máš na oktávce 205/45R17? To se spletl buď při psaní nebo při výběru. V každém případě se příště raději poraď s odborníky ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  11:18

« Re: radio symphony

no rádio s CD máme ale ještě to co tam dávali předtim v roce 2001 je na tom normálně štítek škoda, ale výrobce nevim sme nějak stratily tu knížečku, každopádně tomu nevadily nerovnosti na silnici či velice oblíbený příčný práhy.... s těma 8-mi reprákama co k tomu bylo to hrálo dost gut.... teda aspon mě to stačilo.....
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  11:14

mno máme mišeliny 205/45/17 a sedí to jak pribytýa ty ráfky sou nádherný.... jinak žádný úpravyy, ale chystáme se na čip a s tim příde asi i nějakej náporovej sport filtr a díra do kapoty,,,, :)
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.03  10:39

« radio symphony

mate niekdo original v Octavce autoradio Symphony (s CD) - ako to hra? Chcem to do sluzobaku, alebo mam zobrat radsej nieco ine?
    vdaka
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.03  16:57

« elektromotor

Měl bych dotaz na větrák klimy u TDI 66KW.
    Trochu mi tam při vyšších otáčkách asi pískají
    uhlíky.Nevíte ,dá se to doma rozumně vyndat ?
    Myslím samozřejmě větrák ventilace v kabině.
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.03  16:55

« elektromotor

Měl bych dotaz na větrák klimy u TDI 66KW.
    Trochu mi tam při vyšších otáčkách asi pískají
    uhlíky.Nevíte ,dá se to doma rozumně vyndat ?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  13:15

Continental SUPER CONTACT jsou pneu co byly z výroby na 195/65/15, myslím, že jako rezervu ji taky mám. Spíš mě zajímá zkušenost s gumou Continental ContiPremiumContact 205/60R15.

• « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:49

to Tommy: oni jsou to velmi ekonomicky gumy. Hodne vydrzej, ale jizda nic moc. Na sluzebaku se na trech ze ctyrech gum udelala boule asi kolem 10 tis. km.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.03  09:34

Mám taky Continental SUPER CONTACT , ještě originál a jak tu psal HUF a další, ty gumy nic moc. Asi je to i tím, že jsou 6 let starý. Hm, ale majitel na nich nalítal 50 tisíc km, vzadu (po záměně) dezén 2 mm, ve předu cca 5, tak se asi zas tak moc nesjíždí, ale za mokra to na nich stojí za prd.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:14

Ako som uz pisal inde, pri tacho 150 octafky malo moje auto na tacho 135. Pri mojich 150 sa uz sofer Octafky nechcel "pretekat", kedze ma na tacho 170... Obaja na standardnych pneu, takze premeriavanie mojho tacha takmer vylucene (overene za liter u chlupatych ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:10

hm, se skodnou 210 po statovce tak to je realne tak 185 km/h, ale na Octavku uz docela hukot. Vzdycky kdyz me takhle nejakej magor predjizdi, tak se modlim, aby nezabil i nekoho jinyho mimo sebe. Jeste na tech balonovitejch 195/60/15 Continental. Jinak to neni spatny auto, ted jsme na jedny v praci menili jenom ridici jednotku a cidlo mn. vzduchu, cca 30 000,- . Nekdo ale rekne, ze to je spotrebak.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…