OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Rano nechce naskocit motor
Caute pani,neviem ci sa to tu uz rozoberalo, ale mam dost velky problem. Rano mi nechce chytit motor. Je to najme pri zmene vonkajsej teploty, resp ked auto stoji a zaprsi (vlhkost). Akonahle na auto zasvieti slnko a vysusi ho, tak naskoci na prvy krat. Benzin do motora ide, lebo sa vyvali dym z vyfuku. help, help -
« Re: max speed?
stavros: nevim co se ti nezda na 195/65 R15 "balonovitejch" nevidim zadnej problem jezdit s nima treba 250kmh pokud maji takovy rychlostni oznaceni. Myslim si ze na ceskejch dalnicich je spis lepsi vetsi profil.... Ale ja jsem jeste vic jak 170kmh nejel... v provozu je to dost o hubu. -
« to octaviaRS
Musíš rozlišovat typ. Je to jako u MB. A a CL je trochu rozdíl ;o)
Ty máš zcela jistě ContiSportContact. Ostatní tu mají v 15" ContiSuperContact. Malý rozdíl v názvu a velký na silnici. Sportkontakty jsou fajn, ale už jsou to staré pneu. Až je ojedeš, zkus Pirelli P-Zero Rosso nebo Bridgestone Potenza S03 Pole Position. Budeš překvapen ;o) -
« Re: radio symphony
no rádio s CD máme ale ještě to co tam dávali předtim v roce 2001 je na tom normálně štítek škoda, ale výrobce nevim sme nějak stratily tu knížečku, každopádně tomu nevadily nerovnosti na silnici či velice oblíbený příčný práhy.... s těma 8-mi reprákama co k tomu bylo to hrálo dost gut.... teda aspon mě to stačilo..... -
"-- skrytý --" 07.08.03 09:34
« Re: Prosím o zaslání zkušeností s PNEU
Mám taky Continental SUPER CONTACT , ještě originál a jak tu psal HUF a další, ty gumy nic moc. Asi je to i tím, že jsou 6 let starý. Hm, ale majitel na nich nalítal 50 tisíc km, vzadu (po záměně) dezén 2 mm, ve předu cca 5, tak se asi zas tak moc nesjíždí, ale za mokra to na nich stojí za prd.
-
Ako som uz pisal inde, pri tacho 150 octafky malo moje auto na tacho 135. Pri mojich 150 sa uz sofer Octafky nechcel "pretekat", kedze ma na tacho 170... Obaja na standardnych pneu, takze premeriavanie mojho tacha takmer vylucene (overene za liter u chlupatych ;))) -
hm, se skodnou 210 po statovce tak to je realne tak 185 km/h, ale na Octavku uz docela hukot. Vzdycky kdyz me takhle nejakej magor predjizdi, tak se modlim, aby nezabil i nekoho jinyho mimo sebe. Jeste na tech balonovitejch 195/60/15 Continental. Jinak to neni spatny auto, ted jsme na jedny v praci menili jenom ridici jednotku a cidlo mn. vzduchu, cca 30 000,- . Nekdo ale rekne, ze to je spotrebak.