OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  09:07

« Re: To Ludva:

Sorry,už jsem to taky našel,zaměřil jsem se na ten 2-litr.Dle hodnocení této instituce , to souhrnem vypadá, že ve vývoji motorů už několik let udávají tempo BMW a Honda.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.03  08:49

« To Ludva:

2002 Winners
    Best New Engine: BMW 4.4-litre Valvetronic

Best Fuel Economy: Honda 1-litre IMA

Best Concept: GM AUTOnomy

Sub 1-litre: Honda 1-litre IMA

1-litre to 1.4-litre: Honda 1.3-litre IMA

1.4-litre to 1.8-litre: Toyota 1.8-litre VVTL-i 190

1.8-litre to 2-litre: Honda 2-litre (S2000)

2-litre to 2.5-litre: PSA Peugeot-Citroën 2.2-litre HDi

2.5-litre to 3-litre: BMW 3-litre

3-litre to 4-litre: BMW 3.2-litre

Above 4-litre: BMW 4.4-litre Valvetronic

International Engine of the Year 2002: BMW 4.4-litre Valvetronic

Jen tady nějak chybí Volkswagen :-) asi nebude mít zas tak dobré motory jako Toyota :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  08:24

« Re: to luf

1.4 44kW jsem taky v životě neviděl. A když jsem tuhle cedulku sháněl na kapotu, tak na mě dost hloupě koukali a sehnat se mi ji podařilo až za měsíc ... Ono i počty kusů asi nebyli nic moc - v roce 2001 bylo v plánu 62 ks !!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  08:22

« Re: to brázdič

To ludva: Tak zase jedna informace. Nepsal jsem že měli nejlepší dvoulitr, ale nejlepší motor v kategorii od 1,5 do 2 litrů. Konkrétně se jednalo o motor 1.8 VVTLi, který se používá třeba v Celice. Když chceš chytračit, tak se nauč číst. Jestli se ti to ještě nelíbí, tak to příště uváděj v konferenci Toyoty. Škodovkáři tady na Toyotu moc žárlí. Odpovím ti tam velice rád.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  08:04

Bludy pouštíš do éteru ty.Kde jsi přišel na to,že motor Toyoty byl ohodnocen nejlepším dvoulitrem? V mezinár hodnocení motorů Engine of the year letos ani loni nic takového není. www.ukintpress.com/engineoftheyear/categ…
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  07:43

« to ace2

Projevuje se docela dobře. Onehdy jsem jednu dojel a docela jsem se zapotil, abych ji vůbec předjel... Pravda, jel jsem na kole, ale stejně...
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.03  06:49

« Výměna zámků

Budu měnit všechny zámky a potřeboval bych od vás poradit. Jak přizpůsobit imobilizer novému čipu v klíčku?

Prý se to dělá VAGem, ale je k tomu snad třeba znát kód původního čipu (který nemám) - je to pravda? Čipy nechci z pochopitelného důvodu přehazovat ze starých klíčků do nových (auto koupeno z druhé ruky a kód k čipu nebyl dodán...).

Další problém je přihlášení nového dálkového ovládání - jak to se dělá? V návodu píší, že pokud přestane fungovat některý dálkový ovladač(např. po výměně baterie), tak je třeba ho znova přihlásit, a to tím způsobem, že se na něm stiskne některé tlačítko a pak do jedné minuty auto otevře ručně klíčkem. Zkoušel jsem tak přihlásit nový ovladač a samozřejmě se to nepovedlo. Nemohl by být problém také v tom, že u nové sady zámků jsou už ty novější ovladače (se sklopnými klíči)?

Poradí mi prosím někdo?

Dík. Míra

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  00:00

« Re: to luf

ááá pánové si řeší ega, nakonec proč ne. No tak radši zpět k tématu. Je tu někdo kdo jel s Octavkou 1.4 MPI ? Já jsem jí snad ani nikdy neviděl a tak by mě zajímalo jak se to vůbec projevuje...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  20:28

« to luf

Mně to případne, že tu neustále řešíš svou méněcenost.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.03  20:01

« :-))))

Koukam - se to nejak rozjelo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  19:59

Zato Huf ma oci na tykadlach a casto si kontroluje, coze to asi v ustach clovek moze najst. Bohuzial mechanizmus ovladania je taky masivny, ze na mozog uz v lebke nezostalo miesta :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  18:19

« Re: To HUFNAGL

to brázdič: Prostě se od nás nemůžeš odtrhnout :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  17:37

« to brázdič

Nevidíš si do úst. Táhni.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.03  17:26

« To HUFNAGL

To HUFNAGL: Mrzí mě že jsem musel ještě do této diskuze zabřednout, ale bohužel je tu mezi normálními lidmi i jeden legitimní * a to jji ty. Nehodlám se s tebou dále dohadovat, poněvadž blcům se nemá odporovat. Píšeš tady tolik bludů, že bych je ani nespočítal.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:17

« to Howard

Já mám zase slabost pro Tvou upřímnost a přímočarost ;o)

Důležité je, jestli se mnou souhlasíš. Diplomatičnost ponechme na chvíle, kdy o něco jde.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:16

« to luf

Auto bych si takto charakterizovat nedovolil ;o)

BTW, máš někdy i něco k tématu nebo jsi jen další nula z mého fanklubu? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  12:41

Povyšovat se ale nad stejné, to dělají jen hlupáci a lidé, kteří se derou někam, kam v reálu nepatří - Krasna autocharakteristika
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 23.09.03  12:40

to nasrot: To chces rict, ze v 215 tkm mas stale puvodni vyfuk? To je slusne - a za jak dlouho?

No a ma spokojenost s koktavkou je opravdu necely 3. rok, coz mi staci, protoze dyl ji ani nechci mit.

S tema sluzebakama s tebou souhlasim. Ono auto, ktere dlouho nejezdi, neni zadna vyhra.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 23.09.03  12:34

to HUF: Obdivuju tvoji jemnost, diplomatickou obezretnost a umeni nikoho se nedotknout v prispevcich :c)

to tomcat: Ja, ja - souhlas ;)

• « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  10:46

to HUF: Ty to vždycky tak hezky vyjádříš :o)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…