OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 26.09.03  11:40

« Re: pouliční závody

to Huf: Ale vzdyt ja a urcite i ace2 jsme se rovnat nechteli. Bylo to jen takove kockovani. Ja se nikdy s nikym na ceste nehonim a rychle jedu jen kdyz mam chut nebo spech.

Co se brnenskeho okruhu tyce - nevim nevim, kdybych tam byl sam, tak mozna, ale s ostatnimi bych mel asi o auto strach (holt to neni vec za 3,50 bych si ji mohl dovolit odrovnat a havarijka se na okruh asi nevztahuje)

• « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  11:34

« Re: to ace2

ace2: Doufam, ze se Te moje poznamka nedotkla. To bych nerad. Ve skutecnosti ale tuhle zalibu nechapu. Oba chaldice jsou takovy cely chromovany. Asi bych mel problem urcit, kterej je levnej a kterej priplatkovej. Nejak me to nechava chladnym. Jsem divnej.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.03  11:33

Ace: no, vzhledem k tomu, že je ti tak o pět míň než Hufovi, a navíc jeden lahváč by tě myslím téměř uzemnil, se nad tvými příspěvky docela i bavím...
    Huf: něměl už jsi být v Americe?? A neměla by Fabka už být prodaná??? Či zase nějaká změna plánu?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  11:30

« Re: 1.4 55kW

tesna: Krapatko bych nesouhlasil s hranici 4500. Pri predjizdeni a tak tocim az na 5000. Pak uz to nema cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  11:29

já umím jezdit jen rovně a jen s automatem a auto umím satrtovat jen elektrickým startérem. Nehledě na to svou váhu, stáří a dobu co mám řidičák bych neprolez ani přes vstupní bránu. To je pro vás mladý, flexibilní a nevybouřený. Já radši mariáš, lahváče a pivo.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.03  11:09

« pouliční závody

Zvát někoho na dálnici na změření sil je silně dětinské. To umí (zvlášť u automatu) i ten největší antitalent.

Což takhle si to rozdat mimo normální jedince? Brněnský okruh je na toto ideální. Já bych jel ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  10:20

« Re: LX, LXi, 1.4, 1.6...

Kdyby jsi chtěl, můžu ti poslat fotku "1.4". Normálně na cestě ho neuvidíš, ten můj max. na semaforu, protože pod kapotou je 136kW :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  10:18

« Re: 1.4 55kW

Podle údajů výrobce je 1.6 55kW nepatrně svižnější a i v reálu bude pohodlnější jízda s tímto motorem, protože má velmi dobrý zátah od spodu. Na druhou stranu je zase zbytečné ho točit přes 4500 (pouze rachot). 1.4 16V to lze zase nahnat otáčkama. A za levný peníz je z 1.6 možné dostat dalších 20-25 koní.
    S upravenou 1.6 ve feldě jsem byl max. spokojen, bohužel, s 1.4 16V jsem ještě nejel.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  10:04

otázkou je jestli chtěl závodit :o))))) Mezi tím cos zabíjel auto, on se prostě jen rozjel. Kdyby chtěl závodit, tak ani nestihneš zařadit Drive a on byl by už v drive thru objednával dvojitý hranolky :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:38

to Howard: tak tuhle Hondu jsem minule udelal s dieslovou Mazdou 6, asi nejakej zacatecnik
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  09:27

no jo dneska mluvit moc nebudu, dneska jen věcně, neb času moc nemám. Když se nudím tak to poznáte lehce, vždy nadhodím nějaké téma, které nikdo nenechá bez komentáře a já pak mám co dělat. No jo bylo to asi zavádějící možná jsem to tak i chtěl, těžko říci co se mi včera honilo hlavou a též těžko říci co se mi bude honit dnes :-) No ale jeden náš člen mimo toho, že vlastní Cadillac vlastní též Hayabusu (nebojaxetopíše) a on je takovej adrenalinovej :))) s tím by to bylo zábavnější. Se mnou je nuda, já jsem tlustej, starej, rozmrzelej chlap co má rád klid.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 26.09.03  08:56

to ace2: No ja se tesil na odpoved a ty me tak zklames :-( Tak to priste nenabizej nebo mluv otevrene - napr: Amerika je bezva auto, nechce si se mnou dat nekdo sprinta? Pojedu na CBR 600.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:40

ne a ty ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  08:29

"kdo mluvil o Sprintu s amerikou, na to mám jiný auto" - jak to tak sleduju, tak tady cpeš každýmu svojí ameriku, nabízíš sprinty a pak couvneš a chceš sprintovat s něčím jiným. Připadáš si zdravej ?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.03  22:36

jakubJ: No o zlatým jsem uvažoval, respektivě celý zlatý nikdo nedělá, dělá se varianta kde jsou tzv. římské sloupy (to je pojmenování název od RR, prostě ty vertikální tyčky) zlaté, jenže. By to bylo už moc, zvolil jsme radši variantu chromovanou kde jsou zlaté emblémy. Ovšem na kapotě bude klasický hood-ornament vyměněm z teď chromovanýho za pozlacený, aby vynikl ten custom grill. kdyby to bylo celé zlaté, tak by to bylo moc přeplácaný a zlatem se spíš musí šetřit a dávat jen tak aby se podtrh výraz. No jinak se nikdy nejedná o zlatý masív, je to vždy pozlaceno 24k zlatem. Za zlatý by se asi nikdo nedoplatil. Nicméně hood-ornament na kapotu lze vážně sehnat z pravého zlata, ale na to musí příjít správný čas :-) zatím se uspokojím pozlacenou náhražkou.

Jinak ten grill co jsem koupil vypadá takhle:

[odkaz]

A tohle je standardní grill, pro srovnání:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.03  22:15

smarty ty to nevíš ? jsem řidič, už se to dávno probíralo v některé rubricem tuším že e e ee anti-klub japonských pekáču tak nějak. Smarty zase pozadu a neinformavaný, styď se.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.03  21:44

muzu jenom vedet co delas ??? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.03  21:39

Chromovej gril? Nebude to vypadat sockoidne? Bych dal pozlacenej, ne? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.03  21:26

Sprintovat s Cadillacem ses zbláznil ?:), proboha já ho každý weekend leštím v garáži, utrácím neskutečný peníze za pozlacený doplňky na něj, teď jsem si koupil velmi drahý chromovaný custom grill a to nemluvím, že jich bylo vyrobeno jen 2438 kusů a já budu šílet po dálnici...No a kdo mluvil o Sprintu s amerikou, na to mám jiný auto.

Nicméně pro všeobecnou informovanost, nevyžadující vaš komentáře. Váha Cadillacaje 1572 kg, tedy nic hroznýho za co by se musel stydět. Oni američani naštěstí zase až tak stupidní nejsou, blatníky jsou z plastu, a kapota je z kompozitu, nějaký tuny ocele se nekonají. Zrychlení má za 8.9 tedy podle papírů což se mi na 4st automatickou převodovku špatný nezdá. Nicméně elektronický omezovač je na 185 km, do kterýho narazí a chtěl by více, nicméně pak člověk riskuje, že uvaří automat a co si budeme říkat brzdy jsou koncipovaný na jejich poměry a ne na autobahn... :-) Nicméně jede lépe než jsou asi zažitý mýty.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 25.09.03  21:04

to ace2: No ja bych si tu nocni dalnici s tebou klidne dal. Jak znam ameriky a jejich mekkost (teda presneji co jsem slysel, neb jsem sam jeste nemel tu cest), ve vetsich rychlostech to musi byt o strach a mne to sedi hezky, takze bych si veril ;o)

No a pokud mas tolik PS, kolik pises v hornim prispevku (a vzhledem k urcite vyssi vaze tvych vozu) bych se i pri sprintu nejspise smal (132 kW).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…